Seni birakip ise gitmek aci vericek be yavrum

Ah canim.ah o kadar hiasediyorimki bana ihtiyaci olduhinu ya ben isteyken bana ihyiyac duyarsa aglar ve bikenarda boynu bukuk beni bekler biliyorum.ben onu
Adamcağıza hiç mi acımıyorsun ya üzüldüm vallahi
Aciyorumda annelik duygusu asiri fazla basiyo iste ama calismam asiri derecede sart
Aynen oyle
Ya bunu yazan insan cok genis yada anneligi bizim.kadar yogun yasamiyor yada biz deliyiz arkadasim....yahu insan cocugu uyurken ozlemezmi bunun nesi sacma yaa
Kizimi odasinda uyuyup salona geliyorumngunduz uykusunda ve salona soyle bir bakiyorum en son sunla oynamis sunubsuraya koymus diye seviyorum anormallik mi simdi bu bence cok icten.anneleriz biz gaddar degiliz enazindan

Evet canim mucize sans eseri guzel bir is bulamadigim surece giris cikislar bubdurumda ben bununnicin bukadar uzuluyorum su kendinen emin konusanlar eminimki isten 5 te cikiyodur falan....yawruma.bubyuzden uzuluyorim herkez anormal.bulmus ama agzi olan konusyor iste..part time insallah bulursam arasyiricam en iyisi olur

2016 kpss ye hazirlan bence bir yandan.
En iyisi memuriyet anneler icin.
Cok calisirsan neden olmasin
Iste o zaman kizina iyilik edersin.

Çalışan anneler savunmaya geçmiş ama ben de olsam calismazdim çocuğunuza verdiğiniz sevgi onun size hissettikleri bambaşka gibi geliyor ozleyecek isteyecek tabiki size doyamayacak

yav he he
sen iyi annesin emek veriyorsun
biz tü kaka
ben o danoneyi eve sokmuyorum
yoğurdumu evde kendim yapıyorum

Birinci sorum: hani genç yaşta yıpranmışsiniz ya,
Pardon da evde yatmak mi yipratti sizi
Neyse komik bunu geçiyorum
İkinci si de ; siz ne biliyorsunuz ki çalışan arkadaşın çocuğunu Danone ile besledigini? Gözünüzle mi gördünüz ?
Kendiniz rahat etmek için zavallı masum bi çocuğun üstünden rant sağlamak sizi hiç rahatsız etmiyor da , bu arkadaşın çocuğuna Danone yedirmesi mi sizi rahatsız etti ??
Madem o kadar iyi annesin , çocuğun geleceği için calisirsin da ama nerde sende o .... :) anlayan anladı. ..
Sizin gibi olmamalı kadınlarımız evde oturmak cidden insanı bi şekil ediyor belli ..

Ne bencil bi insan olduğun şuradan belli
Esin yalvariyor sana . Azıcık çalış diye ama zerre kadar umrunda değil.
Çünkü tek derdin Yan gelip yatmak..
Yoğurt alamiyosun ama çalışmak yine umrunda değil
Sana bisey söyleyeyim
Surada kötü anne diye itham ettiğin kadınların çocukları senin çocuğuna göre çok daha iyi eğitim alacak çok daha güzel imkanlara sahip olacak..
O mont değil mesela senin çocuğun vasat bi okulda okurken onların çocuğu belki özel bir üniversite de tip okuyacak..

Ya ben gece yatarken özlüyorum oğlumu gözümü kapadığımfa yüzü gelio gözümün önüne dayanamıyorum size nasıl dayancaksınız bilemiyorum Allah sabır versin.

ilk mesajınızla ikincisi arasında dağlar kadar fark var..tüm gün alıştık birbirimize ,gözümü kapatınca bile aklıma geliyor sevimliliği nerde,gece yatarken bile özlemek dayanamamak nerde...
siz tüm gün berabersiniz diye,çalışan anneler yeterli evmiyor özlemiyor oluyor,hatta belki ilgisiz..siz süper annesiniz,biz "geniş"....

Aynen biz de geniş olduk
Gaddar olduk..
Tüm gün çalış eve gel yemek bulasik hem eve hem ise yetiş yine de kötü anne ol..
Öteki yan gelip yatsın yattığı yerden seni geniş ilan etsin .
Valla iyiymiş ya..

çalışıyorum ve sezeryan doğum yaptım.

Allahtan emzirmekten yırtıyorum gene :)

kızınızın kendine güveni olsun istemiyor musunuz?bir ömür dibinde olabileicek misiniz? her anne dediğinde yanına koşabileicek misiniz? yoksa onun kendisine yebeilen bir kadın olarak yetişmesi daha mı önemli sizin için?siz olmadan yapamaz mı diye korkuyorsunuz yoksa ya yaparsa bensiz diye mi???
öyle bir yazıyorsunuz ki,siz mükemmel aşırı duygusal harika ,annelik duygusu çok yoğun bir annesinie,biz çalışan ve çalışmayı seven anneler "çok geniş"( ne demekse artık) anne duygusu az biraz var olan kadınlarız..
sizin hayatta kızınızdan başka birey olarak birşeyiniz yok mu? neden bu kadar bağımlısınız kızınıza? eşiniz arkadaşınız dostunuz işiniz hobiniz akrabanız ne bileyim birşey yanii...bu çok sevmek falan değil,bu aşırı bağımlılık demek..sabah öptüm kokladım sarıldım oğluma geldim işime.bu benim oğluma düşkün olmadığımı mı gösteriyor nedir? illa ayrılırken ağlamam karalar bağlamam mı gerekli??bu yüzden gaddar mı oldum şimdi???
ne siz aşırı sevginiz ,bağımlılığınız yüzünden iyi anne oldunuz ,ne de ben çalıştığım ve bu yüzden vicdanım sızlamıyor diye kötü anne oluyorum..

Aynen biz de geniş olduk
Gaddar olduk..
Tüm gün çalış eve gel yemek bulasik hem eve hem ise yetiş yine de kötü anne ol..
Öteki yan gelip yatsın yattığı yerden seni geniş ilan etsin .
Valla iyiymiş ya..
kızı birgün ona ihtiyaç duymayacak ve o yalnız kalacak diye korkuyor sanırım..bağımlılık böyle birşey çünkü..
geniş derken ne demek istiyor anlayan beri gelsim..dediğin gibi ohhh mis ben çalışayım(işyerinde yattığımız sanıyor olmalı) eve geleyim yatayım yine,çocukd a orda takılsın,yemek önümüğze gelliyor heralde,koca gelsin yemek yiyelim,bebe uyusun kendi kendine,sevişip uyuyalım sonra..çalışan kaıdn bu demek çünkü..:)

3 senedir çalışıyorum.
Oğlumda ilkokula başladı bu sene.
Ve oğlumun babasıda yaşamıyor hayatta değil.
Ailem ve ben varız oğlumun yanında.
İyiki çalışıyor muşum çünkü, daha dün akşam anne krampon ayakkabılarım küçüldü yenisini ne zaman alıcaz maaşını ne zaman alacaksın anne dedi...
Yanii demem o ki; büyüdükçe masraflar çoğalıyor, sorumluluk çoğalıyor.
Zengin bir kocan olsaydı eyvallah çalışma.
Ama şu an madem çalışman gerek, çocuğunu düşünüpte bir işe girmen evladın için daha iyi gelecek.
Ve çalışan annelere devlet yardım ediyor, devlet teşvik parası veriyor ve özel bir kreşe yolladığın zaman tam gün, devlette bunun yarısını karşılıyor.
Kiii zaten çalışan annelerin cocuklarını kreşe vermeleri bana daha mantıklı geliyor.
Orada okadar cok dolu dolu vakit geçiriyorlar ki; anlamıyorlar bile nasıl zaman geçmiş.
Ve paylaşmayı öğreniyor, kendine güveni geliyor vs vs vs...
Anne demek; mücadele etmekte demek bunu unutmayın...

bir de çocuğumu kreşe bırakıp arkamı dönüyorum.
Yahu sen ne geniş ne Gaddar ne Vicdan siz bir annesin
Seni ve senin gibileri ne yapsak bilemedim şimdi ben :)))))
Çocuğun sana muhtaç sensiz adım atamayan , sen olmadan nefes alamayan bi birey olmalı taaaam mi :))))
Senin çocuğun dan başka bişeyin yok çünkü

Baştaki duygusal anne gitmiş, kendini yoğurt yaptığı için daha iyi anne sanan biri gelmiş. Canım ben de çocuğum için çalışmadım, büyüttüm. Ama çalışan annelere de daha geniş(o ne demekse), aman danone yediriyor diye takmadım hiç. Çalışan da senin yaptığını yapıyor. Kimsenin anneliğini yargılamak kimseye düşmüyor. Sen abartılı yaşıyorsun duygularını galiba.

bi kere çocuğun başkalarıyla da vakit geçirmesi lazım
psikiyatr özellikle söyledi bunu bize
kızımla beraber yaşadığımız için biraz uzaklaşın dedi ayrı ayrı faaliyetlerde bulunun dedi
ama nerde
dipdibe yaşamak lazım ki çocuk hiç bi şey yapamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…