Ah canim.ah o kadar hiasediyorimki bana ihtiyaci olduhinu ya ben isteyken bana ihyiyac duyarsa aglar ve bikenarda boynu bukuk beni bekler biliyorum.ben onuBen sizi o kadar iyi anliyorum ki,sikmayin caninizi lutfen.gercekten de su an bebeginizin size en ihtiyaci olan donemler.ve onun ne kadar size ihtiyaci varsa sizin de ona var.gunumuzde kadinin calismasi o kadar gerekli gibi gosterilmis ki yapmayana kiziyorlar.kimse de demiyor ki su hayatin acimasiz dislilerine bari anneleri kurban etmeyelim diye.kalbinizin sesini dinleyin.saniyorlar ki bebektir gececek,halbuki bu yaslarda hissettikleri duygular butun omurlerine siniyor...Allah yardimciniz olsun.
Aciyorumda annelik duygusu asiri fazla basiyo iste ama calismam asiri derecede sartAdamcağıza hiç mi acımıyorsun ya üzüldüm vallahi
Aynen oyleİnsanın yavrusunu bu denli sevmesi benimsemesi özlemesi ne zamandan beri saçma olmuş... Ne kadar saygısızca küstahça ve bencilce bir yorum , yazık ! Ben bu şekil seviyorum size ne ! size mi düşmüş bunu yargılamak ? gece uyurken gözümün önüne yavrumun gelmesi ne zamandan beri anormal olmuş? Saçmaymış öyle mi saçma olan sizsiniz!
Evet canim mucize sans eseri guzel bir is bulamadigim surece giris cikislar bubdurumda ben bununnicin bukadar uzuluyorum su kendinen emin konusanlar eminimki isten 5 te cikiyodur falan....yawruma.bubyuzden uzuluyorim herkez anormal.bulmus ama agzi olan konusyor iste..part time insallah bulursam arasyiricam en iyisi olur7.30 8 de biten bir is. Sabah kacta basliyor?
Sabah da erken basliyorsa bu yastaki cocugun annesinden bu kadar uzun ayri kalmasini dogru bulmuyorum.
zaten erken yatiyorlar. Ne zaman annesiyle vakit gecirecek.
O tarz islerde bir de haftada tek gun izin oluyor. O gun de birikmis isleri yapiyor anneler. Bence olacak sey degil.
Mumkunse evde bir cocuk bakin. hem kiziniz icin hem de gelecek cocuk icin iyi olur.
Veya part time islere bakin.
Buyuk sehirlerdeyseniz fast food veya supermarket zincirleri kasiyer, satis elemani vs aliyor part time.
Hem eve katkiniz olur hem de kizinizdan gun boyu ayrilmamis olursunuz.
2016 kpss ye hazirlan bence bir yandan.Evet canim mucize sans eseri guzel bir is bulamadigim surece giris cikislar bubdurumda ben bununnicin bukadar uzuluyorum su kendinen emin konusanlar eminimki isten 5 te cikiyodur falan....yawruma.bubyuzden uzuluyorim herkez anormal.bulmus ama agzi olan konusyor iste..part time insallah bulursam arasyiricam en iyisi olur
Yazi stili ne be
Sizin baska konulard yaptiginiz sacmaliklat olsa gerek him tribunler hangi tribunlermis bakim valla pes sacmaligin daniskasisiniz yaa
yav he heCalisan anneleri uzduysem yada sizi ozur dilerim gerci uzuntuden cok saskinlik icinde hepsi oyuzden vicdan yapmiyorum
Bise dedimiz yok yahu alinmayin benim derdim kendi ic duygularim yoksa banane senin annelihinden
Bu yogurt olayini nakadar sacmaladiniz yaa ortaya bi laf atmis biri digerleride anlamadan dinlemeden yogurt mihabbetine girmis te allam
Canim kiyamam allahtan hayirlisini iste inanki cocuk cok buyuk sorumluluk bu duygularla yiprandim genc yasda inanki
Alla alla kimin evinde yogurt yok acaba nerden vardiniz bunkaniya evimde mi geziniyorsunuz suan bi yogurt aciklamasi yapmisim diger konuda o da ekstra hazir yogurtlar olur ya hani organik falan olur pahallidir onlari herzaman alamadigimizdan dem vurmusumdur arkadas sende yogurt olmayan bir evde nasil uyunur yazmissin sacmaligin daniskasi ya guldurdun beni resmen cok sukur yogurdumu bugun mayaladim:) azcik yogurdun icine de kucuk bir kac meyve atip cektirtip yedirdim kizima sizler gibi hazir danone alamiyorum ama emek verip bole seyler yediriyorum
Birinci sorum: hani genç yaşta yıpranmışsiniz ya,Calisan anneleri uzduysem yada sizi ozur dilerim gerci uzuntuden cok saskinlik icinde hepsi oyuzden vicdan yapmiyorum
Bise dedimiz yok yahu alinmayin benim derdim kendi ic duygularim yoksa banane senin annelihinden
Bu yogurt olayini nakadar sacmaladiniz yaa ortaya bi laf atmis biri digerleride anlamadan dinlemeden yogurt mihabbetine girmis te allam
Canim kiyamam allahtan hayirlisini iste inanki cocuk cok buyuk sorumluluk bu duygularla yiprandim genc yasda
Alla alla kimin evinde yogurt yok acaba nerden vardiniz bunkaniya evimde mi geziniyorsunuz suan bi yogurt aciklamasi yapmisim diger konuda o da ekstra hazir yogurtlar olur ya hani organik falan olur pahallidir onlari herzaman alamadigimizdan dem vurmusumdur arkadas sende yogurt olmayan bir evde nasil uyunur yazmissin sacmaligin daniskasi ya guldurdun beni resmen cok sukur yogurdumu bugun mayaladim:) azcik yogurdun icine de kucuk bir kac meyve atip cektirtip yedirdim kizima sizler gibi hazir danone alamiyorum ama emek verip bole seyler yediriyorum
Ya ben gece yatarken özlüyorum oğlumu gözümü kapadığımfa yüzü gelio gözümün önüne dayanamıyorum size nasıl dayancaksınız bilemiyorum Allah sabır versin.
ilk mesajınızla ikincisi arasında dağlar kadar fark var..tüm gün alıştık birbirimize ,gözümü kapatınca bile aklıma geliyor sevimliliği nerde,gece yatarken bile özlemek dayanamamak nerde...Dayanamıyorum derken tatlılığına güzel sevimli yüzüne böle mıncırasım geliyor anlamında.. Psikopat olduk çıktık şurda vay be! Sonuçta bütün gün beraberiz gece gözümü yumduğumda yüzü gözümün önüne geliyor alıştık birbirimize. Çok acayip yerlere çekmişsiniz enteresan yani.
Aynen biz de geniş oldukilk mesajınızla ikincisi arasında dağlar kadar fark var..tüm gün alıştık birbirimize ,gözümü kapatınca bile aklıma geliyor sevimliliği nerde,gece yatarken bile özlemek dayanamamak nerde...
siz tüm gün berabersiniz diye,çalışan anneler yeterli evmiyor özlemiyor oluyor,hatta belki ilgisiz..siz süper annesiniz,biz "geniş"....
İster çalışın ister çalışmayın, ama lütfen sağlıklı gelecek için bağımlı değil bağlı çocuk yetiştirin. Sonra bu yetiştirdiğiniz çocuklar, erkekse anasının dibinden ayrılamıyor; kızsa da anasının evinden çıkamıyo, evine bağlanamıyor. Ayrıca, bu forumun klasiği sanırım, çalışan anne=vicdansız anne, emziremeyen anne=ilgisiz, kolaya kaçan anne, sezaryen ile doğum yapan anne=az anne....Gerçekten yeterrrrr
çalışıyorum ve sezeryan doğum yaptım.
Allahtan emzirmekten yırtıyorum gene :)
Yok olmaz canımçalışıyorum ve sezeryan doğum yaptım.
Allahtan emzirmekten yırtıyorum gene :)
kızınızın kendine güveni olsun istemiyor musunuz?bir ömür dibinde olabileicek misiniz? her anne dediğinde yanına koşabileicek misiniz? yoksa onun kendisine yebeilen bir kadın olarak yetişmesi daha mı önemli sizin için?siz olmadan yapamaz mı diye korkuyorsunuz yoksa ya yaparsa bensiz diye mi???Ah canim.ah o kadar hiasediyorimki bana ihtiyaci olduhinu ya ben isteyken bana ihyiyac duyarsa aglar ve bikenarda boynu bukuk beni bekler biliyorum.ben onu
Aciyorumda annelik duygusu asiri fazla basiyo iste ama calismam asiri derecede sart
Aynen oyle
Ya bunu yazan insan cok genis yada anneligi bizim.kadar yogun yasamiyor yada biz deliyiz arkadasim....yahu insan cocugu uyurken ozlemezmi bunun nesi sacma yaa
Kizimi odasinda uyuyup salona geliyorumngunduz uykusunda ve salona soyle bir bakiyorum en son sunla oynamis sunubsuraya koymus diye seviyorum anormallik mi simdi bu bence cok icten.anneleriz biz gaddar degiliz enazindan
Yok olmaz canım
Çalışıyorsun sen genişsin yani sende..
kızı birgün ona ihtiyaç duymayacak ve o yalnız kalacak diye korkuyor sanırım..bağımlılık böyle birşey çünkü..Aynen biz de geniş olduk
Gaddar olduk..
Tüm gün çalış eve gel yemek bulasik hem eve hem ise yetiş yine de kötü anne ol..
Öteki yan gelip yatsın yattığı yerden seni geniş ilan etsin .
Valla iyiymiş ya..
Yahu sen ne geniş ne Gaddar ne Vicdan siz bir annesinbir de çocuğumu kreşe bırakıp arkamı dönüyorum.
bi kere çocuğun başkalarıyla da vakit geçirmesi lazımkızınızın kendine güveni olsun istemiyor musunuz?bir ömür dibinde olabileicek misiniz? her anne dediğinde yanına koşabileicek misiniz? yoksa onun kendisine yebeilen bir kadın olarak yetişmesi daha mı önemli sizin için?siz olmadan yapamaz mı diye korkuyorsunuz yoksa ya yaparsa bensiz diye mi???
öyle bir yazıyorsunuz ki,siz mükemmel aşırı duygusal harika ,annelik duygusu çok yoğun bir annesinie,biz çalışan ve çalışmayı seven anneler "çok geniş"( ne demekse artık) anne duygusu az biraz var olan kadınlarız..
sizin hayatta kızınızdan başka birey olarak birşeyiniz yok mu? neden bu kadar bağımlısınız kızınıza? eşiniz arkadaşınız dostunuz işiniz hobiniz akrabanız ne bileyim birşey yanii...bu çok sevmek falan değil,bu aşırı bağımlılık demek..sabah öptüm kokladım sarıldım oğluma geldim işime.bu benim oğluma düşkün olmadığımı mı gösteriyor nedir? illa ayrılırken ağlamam karalar bağlamam mı gerekli??bu yüzden gaddar mı oldum şimdi???
ne siz aşırı sevginiz ,bağımlılığınız yüzünden iyi anne oldunuz ,ne de ben çalıştığım ve bu yüzden vicdanım sızlamıyor diye kötü anne oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?