Bazı arkadaşlar dalga geçer gibi türk filmi sahnesi küçük emrah bilmem ne gibi cümleler kurmuş çok ayıp gerçekten bu arkadaş siz dalga geçin diye mi hissettiklerini yazmış buraya ,çoğu kişi çocuğunu bırakıp işe gideerken aynı duyguları yaşadı ama gelip burda konu açmadınız diye mi daha mantıklı oldunuz yani,ayrıca herkesin duygu yoğunluğu aynı değildir aynı olmak zorundada değildir,doğumundan iki yaşına kadar çocuğundan hiç ayrılmamış birisi için bu duygular çok normal ayrıca belki bilmediğiniz konu sahibini daha hassas yapan mevzular vardır bilemezsiniz, abartılı bulduğunuzu söylersinizde dalga geçer gibi konuşanlar çok katısınız.
Sizinle daha önce bi konuda yazismistik.Ben zor olacağını kabul ediyorum,birlikte geçirilen süre uzadıkça daha zor oluyo sanırım, 20 aydır her gün oğlumlayım tek bir gün arkadaşıma gidip babasıyla evde bıraktım, tuhaf oldum, zor bir süreç olacak işe başlamam, ama duygu selinde bogulmamak lazım,hersey çocuklarımız için neticede, bugün 50 liralık monta sevinir yarın telefon ister ilerisini düşünmek lazım
Sizinle daha önce bi konuda yazismistik.
Ev hanımı olmanın çalışan anne olmaya göre cccooookk... daha zor olduğunu savunmustunuZ . Çalışan Annelerin ev hanımı annelere göre cook rahat bi hayat yaşadığını filan dusunuyordunuz.
İşe başlayıp görüşlerinizi yazmanızi merakla bekliyorum bende..
Sizinle daha önce bi konuda yazismistik.
Ev hanımı olmanın çalışan anne olmaya göre cccooookk... daha zor olduğunu savunmustunuZ . Çalışan Annelerin ev hanımı annelere göre cook rahat bi hayat yaşadığını filan dusunuyordunuz.
İşe başlayıp görüşlerinizi yazmanızi merakla bekliyorum bende..
Türk filmi sahnesi vol164848.
Kürklü montmuş. Hanım ben açlıktan ağlarken uyuyakalıyormuşum. Anacığım beni sefaletle büyütmüş nur içinde yatsın. Kimselere de senin gibi ajitasyon yapmamış.
Duruumun bu kadar kötü de interneti nerden buldun? Bilgisayar ya da buraya girebilecek akıllı telefonu nerden buldun?
Bir ağlanmışsın ki yürekler dağlaanacak aman yarabbi. Çalışmak zor geldi dememiş de çocuktan dem vuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?