Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim dairede de ses izolasyonu diye bir şey yok ve iki tarafından da normal konuşma seslerini bile sanki aynı odadaymisiz gibi anlayabiliyoruz. Çok rahatsız bir durum çoğunlukla arkada ses olsun diye bir şeyler açıyorum duymamak ve duyulmamak için Yani bir cihaza gerek yok eger bizimki gibiyse ama öyle olsa sizin de onları duymanız gerek

Bu tür konular neden fazlalaştı? Bir üye vardı annesi peşinde ajanlar olduğunu söylüyordu, bir başka üye 3 senedir üst komşunun onu takip edip gittiği odada hususi ses çıkardığını falan söylüyordu, şimdi de bu. Yani bilmiyorum ben niye gerçekçi bulamıyorum bunları?

Geçen konuda eşinize hain demiştiniz.
Ya bu konuları bir hain anlatıyorsa dışarıya.

Taşınmaktan başka çare yok gibi bu insanlarla baş edemezsiniz. Her şey beklenir diye kendiniz söylüyorsunuz, her gün haberlerde neler neler izliyoruz.

Ev sahibinin sizi dinlemesi büyük suçtur ,kişisel alana girmek olur , ama en güzeli taşının bulasmayin belaya

Bulmayı çok istiyorum ama nasıl bulucam
siz psikoloğa gidin.cihazın pili 1 hafta sürmez biter.nasıl dinlesinler sizi?hem de her odaya yerleştirmediler ya.bir de kendinizi çok önemsemişsiniz.kötü ev sahibi çok ama böyle dinleyeni yok.ünlü değilsiniz siyasi değilsiniz zengin değilsiniz niye dinlesinler sizi ayol?

Taşın o evden bence

Onların evinden tık ses gelmiyor kocası hasta bu aralar gece birşeyleri yere vuruyor bana inar o ayrı konu ben alt kattayım o üst katta

Taşınmaktan başka çare yok gibi bu insanlarla baş edemezsiniz. Her şey beklenir diye kendiniz söylüyorsunuz, her gün haberlerde neler neler izliyoruz.
Uğraşıyorum taşınmak için

Onların evinden tık ses gelmiyor kocası hasta bu aralar gece birşeyleri yere vuruyor bana inar o ayrı konu ben alt kattayım o üst katta
yani kesin evde cihaz var diyorsunuz.valla eşim elektronik mühendisi sordum mümkün değil diyor.ha aşırı teknolojik cihazlar var onları almaya da evi satması lazım evsahibinizin

Ev sahibinin sizi dinlemesi büyük suçtur ,kişisel alana girmek olur , ama en güzeli taşının bulasmayin belaya
Kesin dinliyor o kadar eminim ki kaç defa evde ne konuştuysak ertesi gün o konuyu açtı çünkü ya mesela o alt katta olsa tmm ses alta gitti derim ama üst katta ve ben anladıktan sonra gayet kısık konuştum yine oldu

Olabilir çünkü kadının konusunu açınca ona laf ettirmiyor konu açtırmıyor
acaba esınız sızde bır rahatsızlık farketmıs o yuzden soyledıklerınıze ınanmadıgı ıcın konusturmuyor konuyu actırmıyor olabılır mı
hıc bu acıdan dusundunuz mu
o komsuyu hep haklı gordugu ıcın degıl sızı takıntılı gordugu ıcın

yani kesin evde cihaz var diyorsunuz.valla eşim elektronik mühendisi sordum mümkün değil diyor.ha aşırı teknolojik cihazlar var onları almaya da evi satması lazım evsahibinizin
Böcek falan olamaz mı bilgisi varsa tekrar bir sorsanız yada evde elektriğe direk bağlanan bişey

konusma seslerı ust kata cıkmaz mı kı alemsınız ya

Hayır eşim hiç masum değil ailesinin yaptıklarını anlatsam sabah olmaz annesinin elalemi bıçaklaması mesela çok mu normal de ben anormal oldum ? Neden bana bişeyler bulmaya çalışıyor sunuz ?

Belki duvara bardak tutuyor
iyi de o da mümkün değil.her konuştuğunu biliyormuş sözde.bu kadın 7 24 kulağı bardağa yapışık mı yaşıyor.buna benzer bir konu daha vardı.orda da üye alt üst ve karşı apartman komşuları tarafından devamlı izlendiğini iddia ediyordu.hatta hangi odaya geçse o oda da alt üst komşular hep birlikte senkronize gürültü yapıyorlarmış karşı apartmandakinin komutuyla.allahım aklımıza mukayyet ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…