sesili ile sporla ve sağlıklı diyetle yaza fıstık gibi olacağız

Canım yiyemiyorum ki..
Ben gündüz pek yiyemiyorum gece yiyorum..
Gece yediğim içinde gündüz tok oluyorum..

Diyeceksin şimdi gece yemekleri kilo aldırır diye ama ters tepiyo bende..

jagger bu yazı karakterini nasıl renkli yaptın, bende yapmak istiyorum, bilgi verirmisin hayatım, yoksa her yazdığında kendinmi yapıyorsun

jagger bu yazı karakterini nasıl renkli yaptın, bende yapmak istiyorum, bilgi verirmisin hayatım, yoksa her yazdığında kendinmi yapıyorsun

Kullanıcı kontrol paneline gir canım
Oradan seçenekleri düzenleye tıkla..
Sayfanın en altına in..
Alttan ikinci olan kısımda basit editör standart editör falan yazıyor..
Oradan herhangi bir tanesini se.
Hem ifadeler çıkar..
Hemde renkli yazma yerleri..

Ama ben pro olduğum için direk yazıyorum
pro olman için ödeme yapman gerekiyor..

Slm kızlar bende katılmak istiyorum size aynı zamanda mavimi arkadaşımın günlüğündede menü paylaşıyorum
Boy: 1.64
Kilo başlangıç: 71
Şuan kg: 59.8
Hedef : 55

evvet geldim, günaydın

sabah: 1,5 dilim çavdar ekmeği + 5 küçük dilim kaşar + 3 turşu biber + roka + maydonoz + 2 şekerli çay

sabah limonlu suyumu içemedim

canım baktım da bende seçenekler bölümü yok, parasız olduğu için heralde

Slm kızlar bugün menüm düzenli olmadığı için paylaşmıyorum şuan yarın niyetli olcam akşam 10 gibi yerim kahvaltı tabağı yapcam neler yediğimi yazarım

Slm kızlar karnımı doyurdum burdayım normalde 6 dan sonra bişey yemiyorum ben niyetli olacağım için mecburi nedenlerden yedim
1 kepekli tost
1 salatalık
1 domates
6 siyah zeytin
Günde 2 yeşil 2 beşi bir arada çay içiyordum ama bugün bi tane bile içemedim kendime zaman ayıramadım bir türlü yarın akşam telafi ederim artık herkese iyi geceler

selam canım, Allah kabul etsin. Seni benim gibi pek kararlı ve istikrarlı gördüm, yarışmamamız için hiç bir neden yok, hadi yarışalım. ve yediklerimizi birbirimize rapor edelim ne dersin.

sabah: bir tane kıymalı güveç yedim 171 kl.
2 küçük şekerli çay
1 halley 132 kl. (masada görünce dayanamadım püüfff)

şuanda kiraz saplı çayımı içiyorum

ayda 5 kilo verebilmem için 746 kal. almam lazım mış günde. www.diyetarkadaşım.com öyle diyor.

Son düzenleme:
selam canım, Allah kabul etsin. Seni benim gibi pek kararlı ve istikrarlı gördüm, yarışmamamız için hiç bir neden yok, hadi yarışalım. ve yediklerimizi birbirimize rapor edelim ne dersin.

kilolarımız yakın dedim ama sen zayıflamışsın 59 kilo olmuşsun booww. maşallah, ama yinede yarışmak istersen ben burdayım

dün akşam arkadaşlar baskın yaptı bende onlarla kaçamak yaptım

günah çıkarmaca
.......................

yarım güveç 171 kl.
halley 132 kl.
şekerli çaylar 3 bardak. 180 kl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…