bir yıl önce annemi kaybettim kanserden,fazlasıyla mücadele edip savaş verdik.Zaten kendisinin başka bi rahatsızlığı daha vardı ben içimi dökmeye yazıyorum doktor sormuyorum hastane sormuyorum yardım talep ermiyorum sadece şuan yaşadıklarımı anlatıyorum benim hayatımı onun hayatını bilmeden yargılayamazsınız bu kanserden önceki yaşadıklarımızı bilmiyorsunuz ben bildiğim kadarını kısaca yazıyorum bebekken kafa üstü düştüğü için ara sıra burnu kanıyordu bazende kan geliyordu biraz daha sıklaşmıştı kulağındada farklı bi sorun var geniz etinide aldırrıken bi sorun yaşadığı için hepsi bir araya geldi sadece ayrıca inanmaya bilirsiniz sizin kararınız ben kimseye kendimi acındırmaya yazmıyprım yada maddi bişi talep etmiyorum çok şükür maddi sorunumuz yok şuan ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum anca yaşayınca mı inanacaksınız? Rabbim yaşatmasın daha fazla birşey demiycem ben buraya içimi dökmek için yazdım...
Allah yardımcın olsun ya empati yapamadım bile çok üzücü inşallah hemen kurtulur o illetten inşallah...çok zor bunları yazmak elim gitmio yazmaya ama içimde fırtınalar koparken bi yere içimi dökmek zorundaydım daha öncesinde ağzındna kan gelme gece uyurken yastığı bile mahfetmesi kanın durumları vardı önemsemiyordu
Dün öğrendik ondan önceki gece durduralamayan burun kanaması ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti dün muayene ve detaylı testler sonucu kanser olduğu söylendi. Canım okadar yanıyorki sesim çıkasıya ağlamak istiyorum yapamıorum sessiz sessiz yapıorum ailem birlikte olduğumuzu biliyor ama hastalığını söyleyemedim yapamadımçok zormuş kızlar. Hani dizilerde görüp insan üzülüo üzülmüo deil ama başına gelmeden kimse anlıyamıyormuş kimse çıkıp neden yazdın neden buraya yazdın demesin içimi dökmek zorundaydım konuşacak kimsrm yok. Onada yapamıorum yapamıorum anlayın beni çok kötüyüm dünyanın sonu gibi geç buldum erken kaybetmek ((
YANIMDA OLUP DESTEK VEREN İYİ DİLEKLERİNİ SUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN .. RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN... ben burada yardım talep etmiyorum sadece içimi döküyorum moral verende moral bozandanda Allah razı olsun...
Tamam çok teşekkür ederim saolunDaha çok sev onu
Hasta olduğunu hissettirme.
Asla yanında ağlama.
Acıdığını asla düşünmesin.
Bilmiyorum benim annemde kanser artık beynim durdubir yıl önce annemi kaybettim kanserden,fazlasıyla mücadele edip savaş verdik.
Sizi itham etmedim sadece o derece kanama son evrede olur nasıl farkedilememiş o ilgimi çekti.
Çok saolun inşallah Rabbimin izniyle yenicemCanim cok gecmis olsun.
Benim isyerindeki yoneticim de 5 yil olne, su andaki esiyle yeni yeni sevgili olduklari donemde kanser oldugunu ogrenmis. Tabi onlar da mahvolmuslar, cok yogun bir tedavi surecinde kiz arkadasi inanilmaz destek olmus. Sonra iyilesince evlenmisler, cok mutlular allah bozmasin:) sizinki de boyle olabilir, moralinizi yuksek tutun
Tedaviye başlandı .. bugun yine hastanedeydi doktor ilerlemesini durdurmak için uğraşıo . Rabbim yardımcımız olsunAllah şafi ismiyle şifa versin... cok zor bir sürece girdin.... erkek arkadasinin yanında olup ona destek ol... yaşama sevinci ol.. sen güçlü olmalısın ki senden alsin o enerjiyi..
Buarada eğer küçük ise hastalığı iyi bi tedaviyle atlabilir.. buna birkac yakinimdan şahit oldum... akciğer kanseri ileri safhada değilse temizlenebiliniyomus... rabbim yardımcınız olsun...
Çok saolun Amin inş rabbim kimseye yaşatmasınAllah yardımcın olsun ya empati yapamadım bile çok üzücü inşallah hemen kurtulur o illetten inşallah...
düşünce gücü gerçekten işe yarıyor canım. iyi olacak diye düşün. gerisi geliyor.Amin çok saolun umut hep var ruhumuz olduğu sürece hep olucak
Tamam canım çok saollldüşünce gücü gerçekten işe yarıyor canım. iyi olacak diye düşün. gerisi geliyor.
Çok çok saol aminnnAllahım şafi isminin hürmetine şifalar nasip etsin canim çok çok geçmiş olsun sen de dua et bol bol rabbimin izniyle en kısa sürede atlatırsınız bu kötü günleri
En son düşüneceğim şey terk etmek ..ah çok kötü. sen hep onun yanında ol terketme
Allah mutluluğunu daim etsin.. bizde başladık tedaviye bugun hastanedeydi işte yitirmioruz Rabbimin sınavı deyip avunuoruz yapcak bişi yok şifa versin rabbimArkadaşımın erkek kardeşinin akciğerinde kitle vardı. O bölgeyle beraber ciğerin bir kısmını almışlar. Tedavi gördü iyileşti. Hatta geçen haftasonu evlendi. Masallah senden benden iyi.umudunuzu yitirmeyin bir an önce tedaviye başlayın
Çok saolun Allah razı olsun desteğiniz için amin inşallahBenim Annemde göğüs kanseriydi bu hastalıkta etrafta ağlayıp sızlanacak moral bozacak insanlara yer yok psikolojik anlamda karşı taraf yıpranacak elbet ama onu siz ayakta tutacaksınız İnan sadece Yüksek moral ve destekle annem iyileşti çok şükür 14 yıl oldu Şimdi siz de hemen kendinizi toparlayıp hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalışın ona sakın hasta muamelesi yapmayın sen yorulma sen hastasın diye engel olmayın Allah yardımcınız olsun sevdiklerine genç yüzüne bağışlasın
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun derdi veren de şifa da Allahtan bol bol dua etmeliyizçok zor bunları yazmak elim gitmio yazmaya ama içimde fırtınalar koparken bi yere içimi dökmek zorundaydım daha öncesinde ağzındna kan gelme gece uyurken yastığı bile mahfetmesi kanın durumları vardı önemsemiyordu
Dün öğrendik ondan önceki gece durduralamayan burun kanaması ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti dün muayene ve detaylı testler sonucu kanser olduğu söylendi. Canım okadar yanıyorki sesim çıkasıya ağlamak istiyorum yapamıorum sessiz sessiz yapıorum ailem birlikte olduğumuzu biliyor ama hastalığını söyleyemedim yapamadımçok zormuş kızlar. Hani dizilerde görüp insan üzülüo üzülmüo deil ama başına gelmeden kimse anlıyamıyormuş kimse çıkıp neden yazdın neden buraya yazdın demesin içimi dökmek zorundaydım konuşacak kimsrm yok. Onada yapamıorum yapamıorum anlayın beni çok kötüyüm dünyanın sonu gibi geç buldum erken kaybetmek ((
YANIMDA OLUP DESTEK VEREN İYİ DİLEKLERİNİ SUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN .. RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN... ben burada yardım talep etmiyorum sadece içimi döküyorum moral verende moral bozandanda Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?