Sevdiğim adam kanser :(

bir yıl önce annemi kaybettim kanserden,fazlasıyla mücadele edip savaş verdik.
Sizi itham etmedim sadece o derece kanama son evrede olur nasıl farkedilememiş o ilgimi çekti.

Canim cok gecmis olsun.
Benim isyerindeki yoneticim de 5 yil olne, su andaki esiyle yeni yeni sevgili olduklari donemde kanser oldugunu ogrenmis. Tabi onlar da mahvolmuslar, cok yogun bir tedavi surecinde kiz arkadasi inanilmaz destek olmus. Sonra iyilesince evlenmisler, cok mutlular allah bozmasin:) sizinki de boyle olabilir, moralinizi yuksek tutun

Allah şafi ismiyle şifa versin... cok zor bir sürece girdin.... erkek arkadasinin yanında olup ona destek ol... yaşama sevinci ol.. sen güçlü olmalısın ki senden alsin o enerjiyi..

Buarada eğer küçük ise hastalığı iyi bi tedaviyle atlabilir.. buna birkac yakinimdan şahit oldum... akciğer kanseri ileri safhada değilse temizlenebiliniyomus... rabbim yardımcınız olsun...

Allah yardımcın olsun ya empati yapamadım bile çok üzücü inşallah hemen kurtulur o illetten inşallah...

bir yıl önce annemi kaybettim kanserden,fazlasıyla mücadele edip savaş verdik.
Sizi itham etmedim sadece o derece kanama son evrede olur nasıl farkedilememiş o ilgimi çekti.
Bilmiyorum benim annemde kanser artık beynim durdu

Çok saolun inşallah Rabbimin izniyle yenicem

Tedaviye başlandı .. bugun yine hastanedeydi doktor ilerlemesini durdurmak için uğraşıo . Rabbim yardımcımız olsun

Allahım şafi isminin hürmetine şifalar nasip etsin canim çok çok geçmiş olsun sen de dua et bol bol rabbimin izniyle en kısa sürede atlatırsınız bu kötü günleri

Arkadaşımın erkek kardeşinin akciğerinde kitle vardı. O bölgeyle beraber ciğerin bir kısmını almışlar. Tedavi gördü iyileşti. Hatta geçen haftasonu evlendi. Masallah senden benden iyi.umudunuzu yitirmeyin bir an önce tedaviye başlayın

Allah mutluluğunu daim etsin.. bizde başladık tedaviye bugun hastanedeydi işte yitirmioruz Rabbimin sınavı deyip avunuoruz yapcak bişi yok şifa versin rabbim

Benim Annemde göğüs kanseriydi bu hastalıkta etrafta ağlayıp sızlanacak moral bozacak insanlara yer yok psikolojik anlamda karşı taraf yıpranacak elbet ama onu siz ayakta tutacaksınız İnan sadece Yüksek moral ve destekle annem iyileşti çok şükür 14 yıl oldu Şimdi siz de hemen kendinizi toparlayıp hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalışın ona sakın hasta muamelesi yapmayın sen yorulma sen hastasın diye engel olmayın Allah yardımcınız olsun sevdiklerine genç yüzüne bağışlasın

Çok saolun Allah razı olsun desteğiniz için amin inşallah

Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun derdi veren de şifa da Allahtan bol bol dua etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…