sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

Varmi benim durumumda olan arkadaslariniz peki

Bana hepsi kotu geliyo ama ben bi ogretmenim ve ogrencilerim bile suan ne haldeler herkesi suclu gormeye basladim psikolojim bozuldu evliligime zarar verir mi bilmiyorum bundan tek endisem

32 yaşındaymış sanırım sevgiliniz.bu yaşına kadar ilişkileri de olmuş anladığım kadarıyla.eskortlarla birlikte olması hoş değil ama cinsellik yaşaması çok normal bence bu yaşa kadar.biraz abartmış gibisiniz.sizin bu ruh halinizle zarar verir evet ama unutulmıycak bişey değil bence.aldatıldığı halde sindirenler var ki bu geçmişte olmuş tövbe ettiği bişey.

sizden onceki hayatında yasamis olduklari seyler icin kendinizi mutsuz etmeye gerek varmi pisman olmus vs.. benim nisanlimda bizde arkadastik hergun bir barda eglencedeydi hergun bir kizla gorusuyordu ozaman arkadastik ve bunu konusurduk ve aylar geçti bizim iliskimiz baslamisti diken ustundeydim cunku gecmis yasamini biliyordum amaa tam tersi cikti evlilege karar verdik yasadiklarini yasadi ve artik huzurlu bir hayat istedigini soyledi kismetse eylulde evleniyoruz dizimin dibinden ayrilmayan bir kedi oldu adeta aklimda tek suphe yok. yaşamış gormus gecirmis adamdan zarar gelmez. gormeyen evlenince gözü aciliyor bunu gordum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım senin de ikna olmaya niyetin yok yani. Diyorum işte örnekleri sana ben de olduğunu düşnüyorum diyorum hala örnek arıyorum diyosun. İçinden geleni yap

Bende senin gibi olmak istiyorum

Yorumlarin coguna agzim acik kaldi...
Erkektir yapar, yapmayan erkek bulursan evlen, ne var hic yapmasa daha mi iyi?, gayet normal bla bla....
Acaba sevgilinize ben gecmiste cok erkekle beraber oldum deseneniz ayni tepkiyi onlarda verirmiydi acaba :26:

Konu sahibi ilk erkek arkadasim diyor, kendi gibi daha önce kimseyle birlikte olmamis birini istemesi gayet normal degil mi ? ( beraberlikten kastim cinsellik )...

Erkek arkadasinin belkide ici rahat etmemistir ondan anlatmistir herseyi. Yani senin daha önce kimseyle görüsmedigini, ve saklayarak sana büyük haksizlik ettigini düsünmüstür ama iste sonunu düsünememis... Gecmiste herkesin hatasi olmustur, onun yaptigi hata biraz fazla ama tövbe etmis. Allah bile kullarini affederken bizler kimiz ki tövbesinden süphe edelim :) Eger yaptigindan gercekten pisman olmasaydi bunlari sana anlatma geregini bile duymazdi.... Ama icinde süphe kaldiysa ayril :26:

Son düzenleme:
Evliligimizi etkiler mi ki

Senin evliliğini etkileyecek gibi görünüyor arkadaşım. Çünkü anladığım kadarıyla sen meraklı ve takıntılı birisin. Bu ikisi biraraya geldi mi çok zor herşey.
Bunun için psikolojik destek falan alma ihtiyacı hissetmen çok tuhaf.
Niye sadece önünde ki geleceğe odaklanmıyorsun? Şimdi nasıl yaşadığı önemli deyip geç.

Ben eşimin geçmişte ki beraberliklerini bilirim. Ama senin gibi detaylı anlattırmadım.
Burada çok bayan var eşinin eski sevgilisi olduğunu bilip çoluk çocuk sahibi olan.

Midem bulandı nedense sonunda pişman olup namaza başlıyorlar Allah affetsin bence olmaz senin kafana hep takılacak birde AIDS testi yaptır hastalık bulaşmasın sana

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

"erkektir yapar demeyaceğim" bunun erkeklikle bir ilgisi yok. yalnızca senin olmadığın zaman diliminde yaşanmış şeyleri üzerine alınma. hesap vermek zorunda olmayan insanlarb yaşabilirler. ve her ilişki farklıdır. sn bu durumu kafana takarsan birlikte olurken aklına gelecektir ancak onun aklına gelme ihtimali %1 civarında anlayacağın ne yaparsan sen yaparsın.

Öyle diyoruz olmaz, böyle diyoruz olmaz. Senin canin ikna olmak istemiyor. Evlensende esine hayati zindan edicekmissin gibi geliyor.Ayril gitsin . kendine bakir bi erkek bul (bulabilirsen) karsindaki insani da yorma bu kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

karışmak istemiyorumm ama siz başta tercihinizi saten yanlış yapmışsınız

Bravo. Bir kadin yasasaydi bunlari "olsun ne guzel, yasayip doymussun. Kocan cok sansli." denmez ama erkekleri kayirmak yine biz kadinlara dusuyor.

iyi tezgah di mi? kadın lisede hataydı tek gecelikti desin bakalım ne laflar ediliyor burda. erkek için hatalar tövbeler. tecrübeli daha iyi demeler.

Yorumlariniz icin tesekkur ederim biraz daha dusunup beklicem ve aklima getirmeyecegim onun diger yonlerine odaklanicam . Yapamazsam onu ve kendimi uzmemek icin ayrilirim. VaktiniI ayirdiginiz icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…