- Konu Sahibi zamansiz06
-
Yoo çokta onemli degil aslında .
Ama diyorum ya biz cok kiskanc oldugumuz icin .esim beni cok seviyor biliyorum bundan suphem yok ama onceden oyle bisey yasasaydim beni kesinlikle kalbine gomerdi. Bende o oyle bisey yasamis olsa kiskancliktan kafayi yerdim. Esim cok sahipleniyor .sadece Kendisine ait olsun istiyo bizim durumumuz bu.
Ama sen sadece bu yuzden ayrilmayi dusunuyorsan yapma bence. Bi dene en azından . Ama asil sorun bu degil bence. Eger bahsettigin kisi seni havalara ucurabilseydi mutluluktan ve sen onin sevgisine gozlerini kapatip kendini bırakabilseydin o guveni vermis olsaydi sana bence bunu sorun yapmazdin bu kadar. .......
Bana hepsi kotu geliyo ama ben bi ogretmenim ve ogrencilerim bile suan ne haldeler herkesi suclu gormeye basladim psikolojim bozuldu evliligime zarar verir mi bilmiyorum bundan tek endisem
Varmi benim durumumda olan arkadaslariniz peki
Tobesini etmis, belki Allah affetti siz neden affedemeyesiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
SEnin durumunda ne var ben anlayamıyorum ki
Kafama takmam diyorsan devam et yok kuruntu yaparim diyorsan bitir bu kadar basit yA
Ben boyle bi ornek biliyorum mutlu olan. Ama oda kucuk yasta evlenmisti zaten, mutlu olan ornekler ariyorum ve yasamadigim icin tum evliligi bunun ustune kuruyorum sanki tek amac bu gibi, normalde olgun ve guclu yapim var herkez fikir danisir derdini anlatirdi bana ama bu konuda takildim kaldim yoksa baska bi konuda en kucuk bi endisem olsa birakirdim coktan.. yazik etmekten korkuyorumbu iliskiye pisman olmaktan korkuyorum
sizden onceki hayatında yasamis olduklari seyler icin kendinizi mutsuz etmeye gerek varmi pisman olmus vs.. benim nisanlimda bizde arkadastik hergun bir barda eglencedeydi hergun bir kizla gorusuyordu ozaman arkadastik ve bunu konusurduk ve aylar geçti bizim iliskimiz baslamisti diken ustundeydim cunku gecmis yasamini biliyordum amaa tam tersi cikti evlilege karar verdik yasadiklarini yasadi ve artik huzurlu bir hayat istedigini soyledi kismetse eylulde evleniyoruz dizimin dibinden ayrilmayan bir kedi oldu adeta aklimda tek suphe yok. yaşamış gormus gecirmis adamdan zarar gelmez. gormeyen evlenince gözü aciliyor bunu gordum.
Evliligimizi etkiler mi ki
Aman birak ya ne desek boşTatlım senin de ikna olmaya niyetin yok yani. Diyorum işte örnekleri sana ben de olduğunu düşnüyorum diyorum hala örnek arıyorum diyosun. İçinden geleni yap
Anormal degil ama o kadinlarla yapmak igrenc geldi bana
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
Evli olmak farkli o zaman kendine ait esi der dusunmezdim cevremde var ikinci evlilik yasayanlar ama bu farkli benim bu yasimdaki ilkim o adam guvendigim tek insan herkezden beklerdim ondan asla diyebilirim bi sürü bu tip arkadasim oldu univde ama simdi oyle kadinlari gorunce bile icim kalkiyo yasadigindan cok yasadigi kadinlar belkide sorunum bilmiyorum cok karisigim kabuslarla uyaniyorum psikologa bile gittim ama en iyisi evli birilerinden yardim almakti buraya yazdim
Aman birak ya ne desek boş
Yormayacagim kendimi daha fazla
karışmak istemiyorumm ama siz başta tercihinizi saten yanlış yapmışsınız
Bravo. Bir kadin yasasaydi bunlari "olsun ne guzel, yasayip doymussun. Kocan cok sansli." denmez ama erkekleri kayirmak yine biz kadinlara dusuyor.
Öyle diyoruz olmaz, böyle diyoruz olmaz. Senin canin ikna olmak istemiyor. Evlensende esine hayati zindan edicekmissin gibi geliyor.Ayril gitsin . kendine bakir bi erkek bul (bulabilirsen) karsindaki insani da yorma bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?