Sevdiğiniz kişi için herşeyi göze alır misiniz

Jde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
65
5
1
29
Sevdiğiniz kişi için herşeyi göze alır misiniz

Sevdigim bircok kisi var ama sadece esim ve cocugum icin herseyi goze alirim. Digerleri icin goze alinacak seye bagli.

ben sevdigim için her şeyi göze aldım ama bi halta yaramadı o yüzden bundan sonra ne kılımı kıpırdatırım nede başka bişe yaparım. sizede asla kimse için herşeyi göze almayı önermem. padişahın oglu bile olsa değmez çünkü

her şeyi yapmam eğer şuan sınırlandırmıyorsanız. yani ciddi anlamda her şey üzerinden düşünüyorum.
sorgusuz sualsiz itaat etmek sevmek değil zaten bence

her şeyi yapmam eğer şuan sınırlandırmıyorsanız. yani ciddi anlamda her şey üzerinden düşünüyorum.
sorgusuz sualsiz itaat emek sevmek değil zaten bence
Yani tam oylw değil onun için bişeyler göze alır misiniz meSela 2 secenek var biri ya iyi olucak ya kötü her ne olursa olsun ilerler misiniz

Yani tam oylw değil onun için bişeyler göze alır misiniz meSela 2 secenek var biri ya iyi olucak ya kötü her ne olursa olsun ilerler misiniz
sen örneği daha açık verirsen daha çok yardımcı olabiliriz

sen örneği daha açık verirsen daha çok yardımcı olabiliriz
Yani 2 sene çek arasındayim yapsam da üzülücem yapmaSam da ona göre yol 2 ye ayrılıyor onun istediğini yapmamış olursam kötü olucak diyor ve bej çok kararsızim yani onun için bişeyler göze almalı miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…