Sevdiğiniz kişi için herşeyi göze alır misiniz

hah hatırladım seni şimdi. selam ben ukala.
hayır o kastettiğin şeyi asla yapmam hele ki bana bu şekilde baskı yapan birisine karşı asla. sevmek o değildir. kanma şuna ya nolur

alma annem alma gülüm :)))))

hah hatırladım seni şimdi. selam ben ukala.
hayır o kastettiğin şeyi asla yapmam hele ki bana bu şekilde baskı yapan birisine karşı asla. sevmek o değildir. kanma şuna ya nolur
Çok sinir oluyorum bu duruma ya

Haa.Beninseme meselesini asla yapmazdim bikere istemiyorsam.Ama bana bikac yil once sorsaydin bu soruyu(kesinlikle benimsemeyi kastetmiyorum).Herseyi goze alirdim.Pembe gozluklerim vardi ozamanlar.Her zorlugu goze alirdim sevdigim kisi icin.Simdiyse kilimi kipirdatmam.

Bana mantikli gelmeyen hicbirseyi yapmam. Sevmem ve deger vermem beni istediği kaliba sokacağı anlamina gelmiyor. Bi konuda benim de fikrime saygı duymayan değer vermeyen adam orta yolu bulmaya calismayip ille benim dediğim olsun diye cabalayan adam bana zaten yeterince değer vermiyodur. Bu benim düşüncem ve bu mantikla yürüyen 5 buçuk yillik mukemmel bi ilişkim var. Saygi herzaman sevgiyi artiriyo diye düşünüyorum. Sana mantıklı gelmeyen hicbrseyi yapma çünkü zaten kendi isteginle yapmadigin icin ilerde bunu sorun edip daha buyuk sorunlarla ugrasacaksin o yuzden şimdiden ugruna tartışıp orta yolu bulmak içinde biriktirip ilerde patlamandan daha iyi.

diğer konuda bana ukalasınız diye kestirip atmıştınız ama ben sizin iyiliğinizi düşünerek cevap yazıyorum.
adamın iyi niyetli olmadığını anlamak için çok zeki olmak gerekmiyor. bu taktığı uyguluyor sen düşme, çok pişman olursun inan bana. benimsemek için illa birliktelik yaşanması gerekmiyor. yaşın küçük sanırım ilerde pişman olacağın şeyler yapma. karşına iyi insanlar çıkacak neden o diye ısrar ediyorsun?

Kiz ben bile sinir oldum senin oglana.Takintili mi nedir.Taviz verme anacim

Ya evet bende niye böyle acele ediyo rum bilmiyorum ilişkiyi bitirdim ama aklımda soru ısarettı olarak kaldi

Napicak seni benimsedikten sonra nikahina mi alicak zannediyosun? Saka misin neyi dusunuyosun hala bas kicina tekmeyi gitsin

O yıllar ile bu yıllar arasında ki fark ne

Napicak seni benimsedikten sonra nikahina mi alicak zannediyosun? Saka misin neyi dusunuyosun hala bas kicina tekmeyi gitsin
Yok yani sizde beni yanlış anlamayın brn bitirdim ama bunda bile hata yaparak gitmek istemiyorum

O yıllar ile bu yıllar arasında ki fark ne
Fark cok.Aramizda iki yas var sanirim.Insan oyle bir degisiyorki,dusuncelerin yerine oturuyor zamanla.Insanlar seni bencil olmaya mecbur birakiyo ve zamanla once askitomun istekleri yerine once ben demeyi ogreniyosun.Sen kendine deger verip yuceltmezsen insanlar asagi cekerler.Su beyni kafasinda degil de baska yerinde olan cocuk icin kafani degil tek hucreni yormaya degmez.Tekrar soyluyorum.Kendini dusunmuyosan ailen icin bari yapma bu hatayi.Cunku belliki aklin karisik.

Reactions: Jde
Öyle demeyin nolur ben hata yapmak istemiyorum
ben de hata yapmanızı istemem.
sizi sevse felan hani yine karışmicam ama resmen kullanmak istiyor bu çok acık. çünkü seni benimsemem için birlikte olmalıyız diye bir şey yok. onu bırak ve önüne bak.yaş 17 18mi? inan daha iyisi daha yakışıklısı hatta seni seveni çıkacak. bu adamla zaman harcama kendine yazık etme

Seviyorum dediğim kişi de beni seviyorsa ve talep ettiği şeyler kendi egosunu tatmin etmek için değilse (ailem dılında) fedakarlık yaparım.
Ama onu giyme bunu sürme. Öyle konuşma falan yere gitme derse az ötede oynaması gerekir.

Reactions: Jde
Dimi hiç bişey yapmıyor zaten hep benim yapıcak halim yok ya ama işte benim düşüncem çok değişiyor ya yani gidip birlikte olmuycam ama onu yerine teladı etmeye çalışıyorum niye yapıyorum bilmiyorum yani ne ara geliyo o deli his bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…