- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
EvetYine benimseme meselesi mi?
alma annem alma gülüm :)))))Yani 2 sene çek arasındayim yapsam da üzülücem yapmaSam da ona göre yol 2 ye ayrılıyor onun istediğini yapmamış olursam kötü olucak diyor ve bej çok kararsızim yani onun için bişeyler göze almalı miyim
Çok sinir oluyorum bu duruma yahah hatırladım seni şimdi. selam ben ukala.
hayır o kastettiğin şeyi asla yapmam hele ki bana bu şekilde baskı yapan birisine karşı asla. sevmek o değildir. kanma şuna ya nolur
Birde böyle hiç bişey yokmuş gibi davran miyo lar mi peki ona ne diyosunalma annem alma gülüm :)))))
Haa.Beninseme meselesini asla yapmazdim bikere istemiyorsam.Ama bana bikac yil once sorsaydin bu soruyu(kesinlikle benimsemeyi kastetmiyorum).Herseyi goze alirdim.Pembe gozluklerim vardi ozamanlar.Her zorlugu goze alirdim sevdigim kisi icin.Simdiyse kilimi kipirdatmam.
Ya evet bende niye böyle acele ediyo rum bilmiyorum ilişkiyi bitirdim ama aklımda soru ısarettı olarak kaldidiğer konuda bana ukalasınız diye kestirip atmıştınız ama ben sizin iyiliğinizi düşünerek cevap yazıyorum.
adamın iyi niyetli olmadığını anlamak için çok zeki olmak gerekmiyor. bu taktığı uyguluyor sen düşme, çok pişman olursun inan bana. benimsemek için illa birliktelik yaşanması gerekmiyor. yaşın küçük sanırım ilerde pişman olacağın şeyler yapma. karşına iyi insanlar çıkacak neden o diye ısrar ediyorsun?
tercih seninYa evet bende niye böyle acele ediyo rum bilmiyorum ilişkiyi bitirdim ama aklımda soru ısarettı olarak kaldi
O yıllar ile bu yıllar arasında ki fark neHaa.Beninseme meselesini asla yapmazdim bikere istemiyorsam.Ama bana bikac yil once sorsaydin bu soruyu(kesinlikle benimsemeyi kastetmiyorum).Herseyi goze alirdim.Pembe gozluklerim vardi ozamanlar.Her zorlugu goze alirdim sevdigim kisi icin.Simdiyse kilimi kipirdatmam.
Öyle demeyin nolur ben hata yapmak istemiyorumtercih senin
Yok yani sizde beni yanlış anlamayın brn bitirdim ama bunda bile hata yaparak gitmek istemiyorumNapicak seni benimsedikten sonra nikahina mi alicak zannediyosun? Saka misin neyi dusunuyosun hala bas kicina tekmeyi gitsin
Fark cok.Aramizda iki yas var sanirim.Insan oyle bir degisiyorki,dusuncelerin yerine oturuyor zamanla.Insanlar seni bencil olmaya mecbur birakiyo ve zamanla once askitomun istekleri yerine once ben demeyi ogreniyosun.Sen kendine deger verip yuceltmezsen insanlar asagi cekerler.Su beyni kafasinda degil de baska yerinde olan cocuk icin kafani degil tek hucreni yormaya degmez.Tekrar soyluyorum.Kendini dusunmuyosan ailen icin bari yapma bu hatayi.Cunku belliki aklin karisik.O yıllar ile bu yıllar arasında ki fark ne
ben de hata yapmanızı istemem.Öyle demeyin nolur ben hata yapmak istemiyorum
Dimi hiç bişey yapmıyor zaten hep benim yapıcak halim yok ya ama işte benim düşüncem çok değişiyor ya yani gidip birlikte olmuycam ama onu yerine teladı etmeye çalışıyorum niye yapıyorum bilmiyorum yani ne ara geliyo o deli his bilmiyorumFark cok.Aramizda iki yas var sanirim.Insan oyle bir degisiyorki,dusuncelerin yerine oturuyor zamanla.Insanlar seni bencil olmaya mecbur birakiyo ve zamanla once askitomun istekleri yerine once ben demeyi ogreniyosun.Sen kendine deger verip yuceltmezsen insanlar asagi cekerler.Su beyni kafasinda degil de baska yerinde olan cocuk icin kafani degil tek hucreni yormaya degmez.Tekrar soyluyorum.Kendini dusunmuyosan ailen icin bari yapma bu hatayi.Cunku belliki aklin karisik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?