20 ama bende biliyorum çok gencim hata yapmak istemiyorum o yüzden sizlere soruyorumben de hata yapmanızı istemem.
sizi sevse felan hani yine karışmicam ama resmen kullanmak istiyor bu çok acık. çünkü seni benimsemem için birlikte olmalıyız diye bir şey yok. onu bırak ve önüne bak.yaş 17 18mi? inan daha iyisi daha yakışıklısı hatta seni seveni çıkacak. bu adamla zaman harcama kendine yazık etme
Telafi edilecek bir durum yok bu bir.Bir digeri ise tutkunca asik olan dunyadaki tek insan degilsin.Ask ölumsuz diye bi terane de yok.Bir aglarsin iki aglarsin.Unutur gidersin.Kaptirma bu kadar kendini.O deli hislere izin veren sensin.Iradeli ol.Dimi hiç bişey yapmıyor zaten hep benim yapıcak halim yok ya ama işte benim düşüncem çok değişiyor ya yani gidip birlikte olmuycam ama onu yerine teladı etmeye çalışıyorum niye yapıyorum bilmiyorum yani ne ara geliyo o deli his bilmiyorum
Hay agziniza saglik.Offf erkekler bir kızı yatağa atmak için düşündükleri kadar bilime kafa yorsalar kansere çare bulmuşlardı.
Kanmayın sakın.
Sevişince benimseme durumu olsa millet genelevdeki kadıncağızların dibinden ayrılmaz.
Oyuna getirilmeye çalışıyor sizi aman ha.
Hay agziniza saglik.
Aaa olur mu sayenizde en azından ayrıldim buda birsey değil mi kendimi soğutmaya çalışıyorumCanim soruyosun bu kadar insan ayni seyi soyluyoruz fakat tatmin olmuyosun.
Cok haklisiniz gercekten.Ellerinde kitap olmasi gereken yasta,beyinlerinde askitolarini memnun etme fikri geziyo.Sonrada erkekler acimasiz diyoruz da e zemin hazirlayan da biz oluyoruz.Adam cikarci eyvallah da sen akilli ol kullandirtma kendini.Ailelerine yazik.Ergenlikteki bi kiz bunu sorsa cahillik der geceriz de.Kocaman kiz evlense cocugu olacak yasta.Tasvip etmiyorum kesinlikle.Şu forumda bile onlarca kez konusu açıldı bunun.
Üzülüyorum bir yandan diğer yandan da elime verseler de şu erkek milletinin keyfini eylemeye çalışan kızların saçını başını yolsam diyorum.
Kendi ayaklarıyla cehenneme yürüyorlar haberleri yok.
Yani ayrıldım derken bir daha onu aramaycm fakan dedim tam bir ayrılıkti illa sevgilim gibi mi olmaliSevgili degildiniz diye hatirliyorum nasil ayrilmis oluyosunuz?Yanlisim varsa duzelt.
Ay evet benom düşündüğüm tek şey bu aslındakendin istemiyorsan sırf onun isteği için birlikte olma asla. sonrasında içine düşeceğin ruh halini tahmin bile edemezsin.
Ayrilmak icin sevgili olunmali evet.Ararsin sen ama ya.Yanlis anlama beni de hissettigim bu.Yani ayrıldım derken bir daha onu aramaycm fakan dedim tam bir ayrılıkti illa sevgilim gibi mi olmali
Hepinize çok teşekkür ederimaynısını yaşadım biliyorum sonra çok pişman oluyorsun ama o kişiye de bağlanıyorsun sonuçta duygusal varlıklarız kadınlar olarak. ama karşındakinin umrunda olmuyosun artk çünkü senin kendine saygı duymadığını farkettiği ve onun için kendini ezip geçtiğini bildiği için. bu dediklerim birbirini seven karşılıklı isteyen bunu teklif etmeden yaşayanlar için değil tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?