Sevdiğiniz kişi için herşeyi göze alır misiniz

20 ama bende biliyorum çok gencim hata yapmak istemiyorum o yüzden sizlere soruyorum

Telafi edilecek bir durum yok bu bir.Bir digeri ise tutkunca asik olan dunyadaki tek insan degilsin.Ask ölumsuz diye bi terane de yok.Bir aglarsin iki aglarsin.Unutur gidersin.Kaptirma bu kadar kendini.O deli hislere izin veren sensin.Iradeli ol.

Reactions: Jde
Offf erkekler bir kızı yatağa atmak için düşündükleri kadar bilime kafa yorsalar kansere çare bulmuşlardı.
Kanmayın sakın.
Sevişince benimseme durumu olsa millet genelevdeki kadıncağızların dibinden ayrılmaz.
Oyuna getirmeye çalışıyor sizi aman ha.
Ve küçük bir tavsiye bu forumda cinsellik bölümündeki konuları okuyun.
Bakın bakalım lüzumsuz adamlarla bunu yaşayan kızlar ne halde.

Hay agziniza saglik.

Hay agziniza saglik.

Şu forumda bile onlarca kez konusu açıldı bunun.
Üzülüyorum bir yandan diğer yandan da elime verseler de şu erkek milletinin keyfini eylemeye çalışan kızların saçını başını yolsam diyorum.
Kendi ayaklarıyla cehenneme yürüyorlar haberleri yok.

Cok haklisiniz gercekten.Ellerinde kitap olmasi gereken yasta,beyinlerinde askitolarini memnun etme fikri geziyo.Sonrada erkekler acimasiz diyoruz da e zemin hazirlayan da biz oluyoruz.Adam cikarci eyvallah da sen akilli ol kullandirtma kendini.Ailelerine yazik.Ergenlikteki bi kiz bunu sorsa cahillik der geceriz de.Kocaman kiz evlense cocugu olacak yasta.Tasvip etmiyorum kesinlikle.

kendin istemiyorsan sırf onun isteği için birlikte olma asla. sonrasında içine düşeceğin ruh halini tahmin bile edemezsin.

Yani ayrıldım derken bir daha onu aramaycm fakan dedim tam bir ayrılıkti illa sevgilim gibi mi olmali
Ayrilmak icin sevgili olunmali evet.Ararsin sen ama ya.Yanlis anlama beni de hissettigim bu.

aynısını yaşadım biliyorum sonra çok pişman oluyorsun ama o kişiye de bağlanıyorsun sonuçta duygusal varlıklarız kadınlar olarak. ama karşındakinin umrunda olmuyosun artk çünkü senin kendine saygı duymadığını farkettiği ve onun için kendini ezip geçtiğini bildiği için. bu dediklerim birbirini seven karşılıklı isteyen bunu teklif etmeden yaşayanlar için değil tabii.

Hepinize çok teşekkür ederim

Evet aklına gelebilecek her şeyi göze aldım şimdiye kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…