Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

biz artık aşmıstık sanırım :S
öküz gibi döner yerdim onun önünde döner akardı poşete etleri düşerdi onuda elimle alırdım ehehehe

cips paketinin sonunda cipsler kalırdı cipsi gerer kafama dikerdim
cünkü oda cok rahattı
banyoda tuvalete giriyorum onunda banyoda işi var diyelim o zaman utanıyorum laaaaaaaaaaaaaaan cıksanaa
tm tm cıktım

bende yemek yemekten çok utanırdımtatlicadiarzu
ama hiç bozuntuya vermez rahat davranmaya calısırdımnaniknanik
bide eliyle yuzumu oksadıgında cok utanırdım basımı yerden kaldırmazdım hıçcoksekeriremsu
ama evlenınce bunlardan daha beterıde varmış dedım:icecream:
2 senelık evlıyım hala esımle beraber olurken utancımdan ölüyorum

evliliğimizin ilk zamanlarında uzun bir zaman çorap çıkarmaktan çok utanmıştım ve çıkarmamıştım çıkarsana bi rahat et dediğinde üşüyorum derdim allahım ne deliymişim. birde wc sorunum vardı giremiyordum.hep dışarı gönderirdim git bi şeyler al gel diye o da giderdi zavallım habersiz:sm_confused:

sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu:roflol::roflol:

:roflol:
:roflol::roflol::roflol:ilahi şekerim ya hiç gülesim yoktu valla.....:roflol::roflol:

bende aşkının yanında yutkunamayanlardanım gurp:dance: bilmiom ne zaman bitcek bu acı

:roflol::roflol::roflol::roflol:
allam yaaaa cıdden yüzsüzmüşsün:roflol:

:roflol::roflol::roflol: nası guldum anlatamam canımda sıkkında kah kah guldum ilahi sen:roflol:

Ben sadece ve sadece yemek yerken utanıyordum:)Açlıktan ölüyor da olsam ben aç değilim diyordum:)

benım nedense onun yanında hep burnum akıyo adam bıraz yakın dursa bana hemen burnum akıyo haydaa mendıl arıyorum sonra sıl bılmem ne her seferınde o kadar utanıyorum kı ne kadar oldu hala heycanlanınca burnum akıyo yaz kıs demeden.

bır de bı keresınde ıclı kofte yıyoruz bı yerde ben de catal bıcakla kesıp oyle yemeye kalkısmıstım cok gulmustu bana o oyle yenmez boyle yenır dıye gostermstı cok utanmıstım.
a.s.a.s.

İlk buluştuğumuz da biraz yemek yerken çekinmiştim sonraları alıştım ama aşkım benden daha utangaç çıktı her yemek yiyişimizde ya çatalı düşürüyo ya başka bişi yapıyo ben bakınca yiyemiyoomuşş hihi.Şimdi hiç utanmıyorum tam aksine o benden daha çok utanıyojeyyar

bende ilk zamanlar yemek yemekten utanırdım ama artık yok kudurmuş gibi yiyorum bide kafedeyken falan lavaboya gitmekten çok utanırdım. zaten onunla buluşacam diye heyecandan 2dkta bir giderdim. sonra onun yanındada gelirdi psikolojik olarak sanırsam. çünkü hep aklımdaydı ya lavabo ihtiyacım olursa napacam ben? tuvalet varmıdır gittiğimiz yerde? varsa nasıl söyleyipte gidecem? hep bunları düşünürdüm ama artık attım bunu üstümden azda olsa.

ben de yemek yiyemezdim şimdi onun tabağını bile yiyorum bi de dordurma yiyememiştim başkasının yanında külah dondurma yiyemem zaten hele onun yanında hiç akmasın diye peçeteyle siliyodum.sonra söyledim arkanı dön dondurmamı yiycem dedim çok şaşırdı ve çok güldü..

Ben hiçbirşeyden utanmadım..Çünkü bugun kasarsam yarın öbürgün evlendiğimizde de kasmam gerekir..hayatımı ona endeksliyememki :) neysem oyumdur..Hiç utanmam :)

yahu ınsan bu gegırır de baska sey de yapar ama ınsan ıcınde yapılmaz, sacının boyası mı tırnak ojen mı her sey yapılabılır yanında ne ayıp olur kı ayıp olan bı sey olmaz agda mı ayıp olmaz ayıp mayıp bir sorun olmaz pek bısey, ama belkı evde bazen pasaklı pasaklı gezıyoruz ya ne bıkeyım 40 yılın basında , hani öle cok pasaklı gezmeyız belkı de .. bıraz daha özen gösterırız, ama zaten o da hakıkaten 40 yılın basında olan bısey sacını toplayamıyosun ozaman fln, ama o da olmuyor yaa, yok ya yanlıs bısey neyı kısıtlıcan kı hıh

Bende yemek yerken çok utanırım neden acaba ya?bide onlar o kadar rahat ki biz niye utanıyoruz kızlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…