Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

ayyy benn yemek yiyemezdimmmm yaa ''ne boğaz varmış bunda'' demesin diyee.:bbo:.
o yüzdenn ayrılıncaa üzüntüdenn diiil ooooh be dünya varmış diye bol bol yiorummm tatlicadiarzu Y A Ş A S I N YEMEK Y E ME K

8 sene geçti ay hala eşimle aklımıza geldikçe gülriz ben çok utangaçtım soru sorulursa sesimi çıkaramazdım , ayaktaysam oturamaz oturuyosam kalkamaz , yemek yiyemez asla telefonda konuşamz daha neler neler yaaa ama daha 16 yaşındaydım ozamanlar ve hayatıma giren bana yaklaşan ilk erkekti eşim ama çok güzel günlerdir onlar :roflol::roflol::roflol::roflol::asigim::asigim:

ben yemekten içmekten utanmam da.benden sora wc ye girmesinden,yanında gaz çıkarmaktan cok utanırım..ewlensek dahi bu utancım gecmes yanı..öğrenciyken bıle eger wc de uzun kalcaksam onu bakkala yolluoordum ses çıkarsa duymasın, o girmeden wc ye deodorant sıkayım falan die=) benm öle bir takıntım war.her yerde aynı..aksi gibide olmıycak yer ve zamanlarda gelir tuvaletim.küçükte sorun yok ama buyuk geldimiiii allaaaaaaaaah.!!..

aşırı rahattım neden bilmem.
hala da kendimi anlmışl değilim.
hiç bir zaman o kadar rahat olamaış biri olarakç
düşünürüm de ilk günden bu güne kadar en rahat olduğum gün ilk günlerdi.:)))))))))))
aşkkkkkkkkkkkkkk galiba değişik çarptı beni

patiska arkadasım daha kıbar bır cumle kuramadın mı acaba ?..

yok kuramadım, bakın utanmam lazım dımı, sevgılının yanında da yapılmaz işte bunlar,
bır de burun karıstırmak, aılenın yanında da yapılmaz sevgılı yanında da :ecrin_bebek:

patiska arkadasım daha kıbar bır cumle kuramadın mı acaba ?..

yok kuramadım, bakın utanmam lazım dımı, sevgılının yanında da yapılmaz işte bunlar,
bır de burun karıstırmak, aılenın yanında da yapılmaz sevgılı yanında da :ecrin_bebek:

valla bende gözlerinin içine bakamamıştım ama o çok hoş bakıyordu hiçte utanmadan erkek milleti işte :)) :roflol::roflol:

ben evlendigimizin ilk bikac ayi pijamayla yatardim oyle gecelikler yok tullu mullu seyler aslaa:1shok:utanirdim..sabah isterdim ben ondan once uyanayimda o gormeden uzerimi giyineyim eger beraber uyandiysak elbiselerimi alir diger odada giyinirdim....Allahim yarabbim ne tuhafliklar olum megersem aslinda halen daha bazi utanmalarim vardirda simdi bu gldi aklima gece gece bu kadar cikti...mirmirmirmir

ben ilk defa bulustugumda sevgilimle, hayatimin adamiyla, canimla, kanimla. en cok araba kullanmami takmistim kafama. sevgilim ins yakinda nisanlim ozel timde gorevli yani polis hani ceza yazar diye korkmustum kullanis tarzim ayni erkek tarzi oldugu icin:$
neyse geldi bu arabasiyla bende onunkine binmedim onu benim arabaya bindirdim ben suruyorum ama nasil kibar iki el direksyonda saga sola bakiyorum sinyal veriyorm hiz limitini gecmiyourm.
baktim olacak gibi degil "afedersin bu benim surus tarzim degil kendim gibi kullanabilirmiyim" dedim keyfine bak dedi bende surdum sok yedi. "super kullaniyorsun" dedi sevineyimmi uzuleyimmi ama aklima hala sey var ay ceza yazacak saflik iste
ya donus yolu : annem aradi ben kullaniorum yine ee cezasi var bunun (hollandada) "sey telim caliyor annem almam gerek" dedim ne dese beyenirsiniz asigim ben bu adama ya" tabi al ben bakarim polis varmi diye" dedi ya adam polisligi unutmus hayatinda ilk defa benim yanimda ee orda anladim bana asik diye

bende ilk buluşmada utanıp yüzüne bakamayanlardanım ama öğrendim ki o gün meğer en çok gözlerine bakmamamdan çok etkilenmiş.çok seviyorum onu ya canım benim:asigim:

arkadaşlar bende erkek arkadaşımın yanında düşmekten korkardım am korktugum başıma geldi tam 2 kez düşme aşamasına geldim o beni tutu ve sonra bize nazar degdi dedi çok utanmıştım

arkadaşlar bende erkek arkadaşımın yanında düşmekten korkardım ama korktugum başıma geldi tam 2 kez düşme aşamasına geldim o beni tutu ve sonra bize nazar degdi dedi çok utanmıştım:roflol:

benn ilk buluşmamızda hiç gözgöze gelememiştim çook utanmıştım..
Allahım ne komiktik yawŞeniz

yemek yemekten utanırdım, şimdi onun yanında çok yediğim için yemek benden utanıyor...:teytey::dance::roflol:

kızlar ya bugün ona öyle utanılcak bişey yaptımki çok hemde:çok üzgünüm: ona hiç istemeden bian ağzımdan çıkıverdi gerizekalı dedim ama kavgada etmiyoduk bişey demişti nasıl odlu anlamadım normaldede kullanmam yani o kelimeyi çok kırıldı dememe :1no2: napmam lazım nasıl affetiriim kendimi ben bi akıl verin:çok üzgünüm: abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben ona hiç öyle konuşmam o yüzden çok üzüldüm

nıe herkes yemek yemekten utanıyor kı ben gayet rahat yıyrum wala, bazen cok yıyınce ustume dökuyorum sadece okdr o da utanılcak bısey degıl

agda yapmaktan utanırım

bende ilk zamanlar yemek yemekten bide benımde midemde sorun oldugundan çok guruldu oluyodu nere kaçacagımı şaşırıyordum:roflol::sm_cool::roflol:hele bi gün sinemaya gittik tabi orda kaçacak yer de yok utancımdan yemekte yiyemeiştim midem gurul gurul bide stres filmin ortasında ben sıkılıdım dedim çıktım tabi herkes bana bakıyo o anda çıkışıda bulamadım kapı yerine perdeye ekrana yani dogru gidince çok utanmıştım herkesin gözü bende utanç verici bi durumdu tühh bana:sm_cool::roflol::roflol::roflol:

yemek yerken utanmak iştah kesilmesi herkeste oluyomuş bakıyorum tek diilimşim :)
şimdi öle bişi kalmadı tabii
yanında gaz fln kaçar die çok korkuyom ben

Çok hoşmuş gercekten.. :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…