Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

valla inan 10 dk. düşünüoyorum.. hiçbişeyinden tiksinmiyorum neden bilmiyorum ama tiksinmiyorumkaydirigubbakcemile2

Siqara içtikten sonra kokan ellerinden nefret ediyorum =))))
Sölüyorum yıkıyo kremliyo felan ama psıkolojık mıdır nedır ben hıc hoslanmıyorum =)
Az daha sabır bıraktırıcammmmmm =))

(Ben siqara alkol kullanmıyorum
Daha öncede hiç kullanmadım )

Son düzenleme:
aslaaa olamaz ben herkesten tiksinebilirim

sevdiğimden asla ondan kesinlikle tiksinmem :)

tiksindiğim hiç bir şeyi yok:asigim:
onda olan herşey güzel:asigim:

tuvalette sigara içince o kirli sakallarına yapışan kokudan nefret ediorum:asigim: ama burnumu kapatıp gene öpüorummm:roflol:

Benım yemek ıcın agzıma attıgım seyler ( bıskuvı cıkolata sakız vs ) cıkar ben yıycem diyo
Ben yapmam şahsen öle şeyler

Hakikaten ilginç mesela cekırdek yerız bana ayıklattırır halıyle agzıma sokuyorum ama hıc rahatsız olmaz benım dondurmamı yer özellıkle benım sakımızı cıgner =) Abartmasa iyi olucakkkk =)
Bu arada bunları yalnızken yapıyor =)

seninki abartmış kız ağzındakini neden çıkar ben yicem diyim adama sakız neysede

çikolata filan saçma be yesin kendisi sen yeme ben yicem der gibi..

Bazen şaşırıyo kendini hakketenn =))
Küçülsende cebimde gezdirsem seni dediğini biliyorum =)
Napsın saf aşıklığına veriyorum.Bende Onu Çok sevıyorummmmmm =))
kaydirigubbakcemile5

Gellllll TeSkereeeeee turkbayragi

huuhhhh huuuu:roflol:
seninki yine yanlızken.. koskoca adam 24 yasında yolun ortasında dondurmamı elimden kapıp (zorla) yiyiyor.. bende ona cekirdek çitlettirip kendim ayıklanmısını yiyiyorum.. hatta konserde bile yaptı .. ben eglenirken bana cekirdek ayıkladı yavrum ya...kaydirigubbakcemile3

seninki abartmış kız ağzındakini neden çıkar ben yicem diyim adama sakız neysede

çikolata filan saçma be yesin kendisi sen yeme ben yicem der gibi..
assssiiiii kız onlar abartmış biz suyunu cıkartmısız canım yaaa....sırnaşık şey

Ehehehehh valla sevindim canım yalnız değilmişim arkadaslar garipseyince utanmışdımm =)
Her yaptığı ayrı qüzell ömrümünn .

Gellllll Teskereee

OSSSNUR canımcım iznin olursa çekiştirmek adına bende bişiler sormak istiyorum..Şeniz

sevgiliniz eşiniz cilt bakımı yaparmı??fisfisfis benimkine yaptıramıyorum:1no2:.. derin mimik kırısıklıkları var.. bi türlü ikna edemiyorum adamı cilt bakımı konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…