kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Gencizz =)
Aşığız=)
Deli doluyuz =)
Kanımız kaynıyo napalım arkadasım yaaa =)))
OSSSNUR canımcım iznin olursa çekiştirmek adına bende bişiler sormak istiyorum..Şeniz
sevgiliniz eşiniz cilt bakımı yaparmı??fisfisfis benimkine yaptıramıyorum:1no2:.. derin mimik kırısıklıkları var.. bi türlü ikna edemiyorum adamı cilt bakımı konusunda
valla benimkide cok düzenli cok titiz.. bide kişisel temizliginede acayip dikkat eder.. ama hiç bişey sürmez..kafamçokkarıştıBıktımm ben bıktımmm
Benımkı benden daha cok bakımlı el kremlerı yüz kremlerı parfumlerı vucut losyonları hıcbıtmıyor =))
Bır ellerı var yemın edıyorum benımkınden daha guzeller =)
Bir tane sıvılce cıkmasın hemen üzerinde işlem yapılıyorr =)
Traş losyonlarını kokulu felan alıyoruzz =)
Diş macunumuz bitkisell internetlerden sipariş verıyoruz =)
Acayip düzenli ve titiz napıcam bilmiyorum =))
güneste rengi degişmiş eciş bücüş olmus bi tshirtü var.. adam onun hastası yatarken kalkarken her türlü giymeye bayılıyo.. onu giydirmekten vazgecirdim:içelim:pekı erkek arkadslarınızla ılıskınız basladıktan sonra onlara kattıgınız guzel seyler nedır?mesela benım kı hayatta gunluk hayatta spor ayakkabı gıymem dıordu sımdı de askım ben spor ayakkabısız nasıl yasıyorum dıohihoyyyt
sevdigim ter kokusu cok iğrenc aslında ama bazen koltuk altına kafamı gömesim orda kalasım gelio:roflol: bunu içten söylüyorum...:icecream:Ne şartta olursak olalım bırının yüzüme karsı nefesını vermesınden tiksiiniyorum!
Yada ter kokmasından fılan. böğğ!
]Benimki tırnaklarını kesemez huylanıyo =)
Törpü de çıldırıyoo zaten =) Annesi kesiyodu askere gıtmeden önce de şuan kendi alıştı kesmeyee =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?