Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

Bıktımm ben bıktımmm
Benımkı benden daha cok bakımlı el kremlerı yüz kremlerı parfumlerı vucut losyonları hıcbıtmıyor =))
Bır ellerı var yemın edıyorum benımkınden daha guzeller =)
Bir tane sıvılce cıkmasın hemen üzerinde işlem yapılıyorr =)
Traş losyonlarını kokulu felan alıyoruzz =)
Diş macunumuz bitkisell internetlerden sipariş verıyoruz =)
Acayip düzenli ve titiz napıcam bilmiyorum =))

valla benimkide cok düzenli cok titiz.. bide kişisel temizliginede acayip dikkat eder.. ama hiç bişey sürmez..kafamçokkarıştı

gerci Allah var.. elleri yüzü gözü hatta güzel temiz askımın :asigim: ayakları cok komik olsada:roflol: ya ben cok cıvıtmaya müsaitim... en iyisi susasyım...:tomato:

Ehehehe alemsin yaa=)
Benimkide köse yüzünde kıl mıl yok ama bacaklarındaki kıllar saç olma derecesine kadar geldier.
Aman yeterki bacağında olsun. Göğsünde göbeğinde yokya o yeter =)))
Hafif kirli sakalları olsa fena olmazdı aslında=))
Bebek suratını yerim ben onun =))
:ecrin_bebek:

herkes ne güsel yazmıış abuuuu:)
benimkide bakımlıdır yani koltuk altı faln parfümler yok şu bu :))alem bu çocuk ya ama tiksinmem yani azına soktugu sigarayı zorla azıma faln sokmuştu bikere güsel yaaaa
aynennnn GELL TEZKEREE

pekı erkek arkadslarınızla ılıskınız basladıktan sonra onlara kattıgınız guzel seyler nedır?mesela benım kı hayatta gunluk hayatta spor ayakkabı gıymem dıordu sımdı de askım ben spor ayakkabısız nasıl yasıyorum dıohihoyyyt

Ne şartta olursak olalım bırının yüzüme karsı nefesını vermesınden tiksiiniyorum!

Yada ter kokmasından fılan. böğğ!

güneste rengi degişmiş eciş bücüş olmus bi tshirtü var.. adam onun hastası yatarken kalkarken her türlü giymeye bayılıyo.. onu giydirmekten vazgecirdim:içelim:
acı yemeye başladı sayemde.. artık bana eşlik edebiliosırnaşık şey
hımmmm daha düşüneyim bakalım...CADIARZU
Ne şartta olursak olalım bırının yüzüme karsı nefesını vermesınden tiksiiniyorum!

Yada ter kokmasından fılan. böğğ!
sevdigim ter kokusu cok iğrenc aslında ama bazen koltuk altına kafamı gömesim orda kalasım gelio:roflol: bunu içten söylüyorum...:icecream:
bide nefes olayına bende uyuz olurummmkafamçokkarıştı ama svgilim cok dişini fırcalar... bide cok tatlı yer.. tatlı tatlı gelir valla...:icecream::roflol:

benim askitom cok bakimlidir.. kokmaz kendine bakar.. Krem sürer ellerine, deodorant,.. hatta bazen yüzüne maske bile yapiyor (onuda ben alistirdim), vede cokkkkkkk güzel parfüm kokarrrr .. ahhhhh ahhhh (giorgo armani)
ama....

Sileli arkdsn dedigi gibi bende sevmem birbirimizin yüzüne karsi nefes alip verilmesinden büyük rahatsizlik duyuyorum..
ama bu sadece sevdigim insan icin gecerli degil.. kim olursa olsun..Mesela kücük kiz kardesimi yanimda yatirdigimda yüzümüz birbirine dönük oldugu zaman uyuyamiyorum, ayy o an onu itesim geliyor yafff kaydirigubbakcemile3
evlenince nasil yapacaksam artik.. heralde ikimizde Maskeyle uyuruz :roflol:

]Benimki tırnaklarını kesemez huylanıyo =)
Törpü de çıldırıyoo zaten =) Annesi kesiyodu askere gıtmeden önce de şuan kendi alıştı kesmeyee =)

ben canım erkek arkadsım benden daha cok sevver alısverısı ve hep beraber gıderız hatta ben sevgılımden once 5 dak ıstedıgım seyı alır cıkardım sımdı askım saolsun saatlerce benı gezdırıyo bır cok sey denetıyo alıyo cogu zaman benden daha ıı bılıyo bedenımı ama ınanılmaz zevklı ..yalnız soyle bır sey var bende onunkılerı secıyorum aslında bu konuda cok uyumluyuz sevıyorum askımı ben ya

alısverısı hıc sevmıo hele benleyse hıccc cunku ben kendımı kaybedıyorum alısverıste sora kavga edıos bende dedım senle bıdaa bı yere cıkmamm oda asıl bn senle cıkmam dedıydı :)))))

Annesi tam bir alışveriş canavarı olduğu için bıkkınlık qeldi bıtanecık sevqılıme =)
Sesini çıkarmıyo fikirlerini paylaşıyo ayrıca çokda zevkli ama ben kıyamadığım için fazla uzatmıyorum =))
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…