Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

]Benimki tırnaklarını kesemez huylanıyo =)
Törpü de çıldırıyoo zaten =) Annesi kesiyodu askere gıtmeden önce de şuan kendi alıştı kesmeyee =)
:roflol::roflol: ayyy alemsinn yaaaa.. yani enişte pek alemmiş
Kızlar erkek arkadasıyla alısverıs yapanlar kimler bakalım =))
(qiyim )
benn benn bennnhihoyyyt bide cok zevklidir bebegim... anında müdehale bak bunu al bunu alma falan.. ama cok uzun sürünce alış veriş biraz sıkılıyor ben oturayım sen sec begen diyo:çok üzgünüm: ama yinede oturdugu yerden karışır.. bende bayılırım ona bu yüzden...:icecream:
Kızlar Sevqilinize Ne İsimle hitap ediyosunuz söleyin bakalımmm =))
sırnaşık şey fıstıgım ne cok soru sormussun bi soluklan kızzzkaydirigubbakcemile5
valla onun ismini kestim biçtim sonunada minnoş gibi bi "noş" koydum.. :asigim: miniş minnoş gibiii:icecream: evde bişey demiyoda.. dısarıda bari karizmayı çizme diye kızıyo birazlaelaelaelaelae dinleyen kim...lülülülülülü

Çok eğlenceli bir ciftsiniz belliki siz =))

Valla ben ona yalnızken ömrüm derim .Telimdede öyle kayıtlı =) Ailesının yanında ısmıyle hıtap edıyorum çok kızıyo ama kusura bakmasın kızan yerıne buz koysun =)
O bana sımdıye kadar hıc kavqamızda dövüşümüzde ıyı gunumuzde kotu gunumuzde her kosulda ısmımle asla hıtap etmıyo .Kendı ısmımı ondan duydumu cıddı olarak soyluyorum hatırlamıyorum .Kımseden cekınmıyo aılesı felan varkende bebeğim bıtanem felan dıo gıcık oluyorum .En duzqunu hatun diyo .Dıerlerıne göreyse hatun daha sade gelıyooo
=)kaydirigubbakcemile2

canım cok tesekkurler evet eglencelı bır cıft sayılırız yanı beraber kılo almaya basldık sımdı de beraber verıyoruzŞeniz sen de cok sanslısın ve erkekler cıdden ısım kullanmıolar benım kı de oyle ben soyleyınce resmı ortamalrda kızıyo sonra ama senın dedıgın gıbı kızan yerıne buz koysun dımıvereliniortak tuttum bunu

Birlikte kilo vermeye calısan bır cıft tanıyorum evlıler onlar acayıp eglencelıler.Biri yiyo yiyo dierıne gelınce sen yeme cok yedın dıyo =) Kızıyolar küsüyolar sonra =)
Sevmek sevilmek qüzel şey ya.Allah herkese doğru insanı nasip etsin =)
Kızıyolarsa buz koysunlar yapabilcek bırseyımız yok =)
vereliniortak

canımm ya .. ayy cok sekersiniz yaaa:1hug:

canımm ya .. ayy cok sekersiniz yaaa:1hug:

canım ya cok saol sız bırde bızım anılarımızı anltsam koparsınız :sm_cool: cıdden bız sanslıyız sanırım beraberken cok rahat da aglayabılıyoruz hatta ne yapıyoruz bılıyomusunuz kızlar ıkımızde evde cok streslı zamanlar gecıyoruz aılemızle alaklaı bulustugumuzda ıkımızden bırı cok gergın sınırlı doluysa gergın olmayan taraf kavga cıkartıyo o an ama oyle dogal bır kavga oluyokı gergın taraf aglayıncaya kadar devam edıyo bu kavga soguk ruzgarlar esıyo ve gergın olan rhaatlayınca elele tutusup gunumuze gulerek baslıyoruz cok ılgınc gelebılır ama bız boyle cok rahatlıyoruz:teytey:

canım benim eşimde benimle alış verişe çıkar uzayınca bıraz sıkılıyo ama biz alışverişe herzaman beraber gideriz nişanlıyken bikere ben ona böcük dedim sonra hoşuna gitti ve bana böcüğüm der bende ona sensin böcükderim normalde resmı bıyerde değilsek ismimle hiç hitap etmez bende ona ismıyle hitap etmem haytım yada aşkım deriz hatta bezen ismimle hitap edince sasırıyorumm... 1 haftadırda hatun diyor nbr hatun nasılsın hatunn böyleee iştee.....

Yehuuuuuuuuuuu =)
Terapi gibi oluyo yanii mantıklı aslında =)
Benımkıde ben bırıne kızdımmı bana vur aşkım diyo =)
Manyakmısın dıyorum öfken geçsin diyoo =)
vereliniortak

Yehuuuuuuuuuuu =)
Terapi gibi oluyo yanii mantıklı aslında =)
Benımkıde ben bırıne kızdımmı bana vur aşkım diyo =)
Manyakmısın dıyorum öfken geçsin diyoo =)
vereliniortak

canım erkek arkadsında bulmus terapatı yontemını ama ınsan kıyamaz kı o an sevdgıne ben de terapatı yaparken askıma hıc kıyamıyorum o aglarken ama aglaması lazım ıste...

yere tükürmesinden nefret ediom uyuz edio beni :mymeka: ama yine de seviorum ulenn :)

canım yere tukururken soyle desen askım ya o dudaklar benım ıcın tahrık unsuru de tabı daha usturuplu da soylenebılır su anda tukurerek o unsurları yok edıyosun dersen etkılı olur kanımcakaydirigubbakcemile5

canım erkek arkadısn askerde sanırım allah kavustursun yakın bır yerde mı askerlık yapıyor

Evett canım yaa askerde =(
Tekirdağ-Çorlu da onbaşı şuan yakında törenle cavus rütbesini alıcak =)turkbayragi
Bende Bursadayım

26Haziranda inşşşş inşş izne gelicek =))hihoyyyt

canım yere tukururken soyle desen askım ya o dudaklar benım ıcın tahrık unsuru de tabı daha usturuplu da soylenebılır su anda tukurerek o unsurları yok edıyosun dersen etkılı olur kanımcakaydirigubbakcemile5

Ehehehehe bayıldımm buna kırk yıl düşünsem gelmezdi aklıma.=)
Benimki tükürmez ama olurda tüükürüse mutlaka söliycem bunu=)
Surat ifadesini merak ettim bi ann =))))))))

Evett canım yaa askerde =(
Tekirdağ-Çorlu da onbaşı şuan yakında törenle cavus rütbesini alıcak =)turkbayragi
Bende Bursadayım

26Haziranda inşşşş inşş izne gelicek =))hihoyyyt

canım bende tekırdaglıyım memleketımde askerlık yapıyor desene ıznınıze az kalmıs nasıl bır ozlem vardır sızde sımdı :1hug: keske bende askımın askerlıgını yasayabılseydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…