:roflol::roflol: ayyy alemsinn yaaaa.. yani enişte pek alemmiş]Benimki tırnaklarını kesemez huylanıyo =)
Törpü de çıldırıyoo zaten =) Annesi kesiyodu askere gıtmeden önce de şuan kendi alıştı kesmeyee =)
benn benn bennnhihoyyyt bide cok zevklidir bebegim... anında müdehale bak bunu al bunu alma falan.. ama cok uzun sürünce alış veriş biraz sıkılıyor ben oturayım sen sec begen diyo:çok üzgünüm: ama yinede oturdugu yerden karışır.. bende bayılırım ona bu yüzden...:icecream:Kızlar erkek arkadasıyla alısverıs yapanlar kimler bakalım =))
(qiyim )
sırnaşık şey fıstıgım ne cok soru sormussun bi soluklan kızzzkaydirigubbakcemile5Kızlar Sevqilinize Ne İsimle hitap ediyosunuz söleyin bakalımmm =))
:içelim: sevdim seni yaa:1hug:Napim canım yaa konu onlıne kalsın dedımmm =))
Kötümü ettim ehehehe =)
:içelim: sevdim seni yaa:1hug:
cok sey soyluyorum canım ama en cok aşkitom ve tontonum dıorum o da bana tontısım dıo bıraz tombık bır cıftız bızKızlar Sevqilinize Ne İsimle hitap ediyosunuz söleyin bakalımmm =))
cok sey soyluyorum canım ama en cok aşkitom ve tontonum dıorum o da bana tontısım dıo bıraz tombık bır cıftız bızsınırlenınce de o bana hatun der bende ona bey bey klava:canımı sıkma derım
:asigim:
Çok eğlenceli bir ciftsiniz belliki siz =))
Valla ben ona yalnızken ömrüm derim .Telimdede öyle kayıtlı =) Ailesının yanında ısmıyle hıtap edıyorum çok kızıyo ama kusura bakmasın kızan yerıne buz koysun =)
O bana sımdıye kadar hıc kavqamızda dövüşümüzde ıyı gunumuzde kotu gunumuzde her kosulda ısmımle asla hıtap etmıyo .Kendı ısmımı ondan duydumu cıddı olarak soyluyorum hatırlamıyorum .Kımseden cekınmıyo aılesı felan varkende bebeğim bıtanem felan dıo gıcık oluyorum .En duzqunu hatun diyo .Dıerlerıne göreyse hatun daha sade gelıyooo =)kaydirigubbakcemile2
canım cok tesekkurler evet eglencelı bır cıft sayılırız yanı beraber kılo almaya basldık sımdı de beraber verıyoruzŞeniz sen de cok sanslısın ve erkekler cıdden ısım kullanmıolar benım kı de oyle ben soyleyınce resmı ortamalrda kızıyo sonra ama senın dedıgın gıbı kızan yerıne buz koysun dımıvereliniortak tuttum bunu
canımm ya .. ayy cok sekersiniz yaaa:1hug:cok sey soyluyorum canım ama en cok aşkitom ve tontonum dıorum o da bana tontısım dıo bıraz tombık bır cıftız bızsınırlenınce de o bana hatun der bende ona bey bey klava:canımı sıkma derım
:asigim:
canımm ya .. ayy cok sekersiniz yaaa:1hug:
Yehuuuuuuuuuuu =)
Terapi gibi oluyo yanii mantıklı aslında =)
Benımkıde ben bırıne kızdımmı bana vur aşkım diyo =)
Manyakmısın dıyorum öfken geçsin diyoo =)vereliniortak
canım erkek arkadısn askerde sanırım allah kavustursun yakın bır yerde mı askerlık yapıyorAyyy ağlamasınlarrr hiç kıyamıyorummm hiçççç hihoyyyt
yere tükürmesinden nefret ediomuyuz edio beni :mymeka: ama yine de seviorum ulenn :)
canım erkek arkadısn askerde sanırım allah kavustursun yakın bır yerde mı askerlık yapıyor
canım yere tukururken soyle desen askım ya o dudaklar benım ıcın tahrık unsuru de tabı daha usturuplu da soylenebılır su anda tukurerek o unsurları yok edıyosun dersen etkılı olur kanımcakaydirigubbakcemile5
Evett canım yaa askerde =(
Tekirdağ-Çorlu da onbaşı şuan yakında törenle cavus rütbesini alıcak =)turkbayragi
Bende Bursadayım
26Haziranda inşşşş inşş izne gelicek =))hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?