Sevgilim arkadaşlarıyla tatile gidecek :(( çok kıskanıyorum ne yapmalıyım ?

:)))) himm benim dünyadan haberim yok o zaman :)
ben senin gibi düşünmüyorum canım ya..yani bir insanın kişiliği oturmuşsa onun bunun lafiyla hareket etmez..sen eder mısın?etmezsin di mı..o da etmez o zaman..

Kesinlikle size katılıyorum. İnsan önce kendine güvenecek sonra karşıdakinin kişiliğinin oturduğundan emin olacak. Gitmek isteyen gider yahu aklında biyerde varsa da çatır çatır aldatır kimsenin de ruhu duymaz. Eee kime ne bundan? Kendi bileceği iştir hiçbir yalan sonsuza dek saklanamaz,elbet haberin olur eyvallahı basarsın biter nedir yani canını sıktığına değmez

kesınlıkle gıtme deme yada kıskandıgını bellı etme benım sevgılım bu sene antalyaya gıttı gecen senede kıbrısa o kadar cok kıskandımkı ama bellı etmedım ona ben aramadım o aradı hatta bana sen bı işlermı karıstırıyorsun dedı ve saat bası benı aradı kıskandıgımı sınır oldugumu bellı etseydım ona kesınlıkle ters tepecektı ve gelınce bana oyle bır sarılması vardıkı kımse sana benzemıyor dedı sadece senı ozledım cok mutlu olmustum

süpersin taktik bu işte süprizzzzz

Erkeklerin hemen hemen hepsi aynı ve kıskanılmaktan hiç ama hiç hoşlanmıyorlar :1no2: ben de bu tatili en azından kendim için aşırı kıskançlığımı yenmek için bir sınav olarak düşünücem :hooray: umarım dediğiniz gibi olur ve dönüşte beni seni özledim diyerek kucaklar :asigim:

bence de belli etme kıskandığını. canın sıkıldıkça gel buraya dök içini. ben şu an antalyadayım bu arada. :)

ay ben yollamam valla. erkek erkeğe gidilmesinin tek amacı yeni kızlarla tanışmaktır. sevgilime güvensem de arkadaşları yeni kızlarla kaynaşıyım derken o kızların da arkadaşları yanında gelicek mi? evet. ee sevgilim onlarla ilgilenmese bile kızlar sevgilime yavşar mı? evet. tamam aldatmıcağına eminim ama ben tanımadığı yavşak kızlarla konuşmasına bile tahammül edemediğim için izin vermem.
he düzgün o taraklarda işi olmayan tanıdığım güvendiğim arkadaşlarıyla gidebilir, ya da ailesiyle ablasıyla evli arkadaşlarıyla vs

ay ben yollamam valla. erkek erkeğe gidilmesinin tek amacı yeni kızlarla tanışmaktır. sevgilime güvensem de arkadaşları yeni kızlarla kaynaşıyım derken o kızların da arkadaşları yanında gelicek mi? evet. ee sevgilim onlarla ilgilenmese bile kızlar sevgilime yavşar mı? evet. tamam aldatmıcağına eminim ama ben tanımadığı yavşak kızlarla konuşmasına bile tahammül edemediğim için izin vermem.
he düzgün o taraklarda işi olmayan tanıdığım güvendiğim arkadaşlarıyla gidebilir, ya da ailesiyle ablasıyla evli arkadaşlarıyla vs

arkadaşları gerçekten o taraklarda işi olmayan ve tanıdığım insanlar.. Ama yine de dediğin gibi canım ben de sadece kızlarla konuşsa bile kötü olurum. offf mideme kramplar girdi yine ya eyvahedigeldismile

Aldatmaya meyilli ve kompleksli kadınların kıskanç düşüncelere saplandığını okumuştum. Böylesi duygulara sahip değilsen rahat olmak gerek. Gitsin ve seni özleyip gelsin. Geldiğinde de özlem duygularını apaçık anlatırken 'iyi ki gitmiş' bile diyebilirsin. Öncelikle kendine ve sonra arkadaşına güveniyorsan karmaşık duygular arasında boğulma derim. Hayat akışına ayak uydur ve gönlünü ferah tut.

Sende al 2 kız arkadaşını git peşlerinden :P canım kıskanman çok doğal ama o kadar büyütme. sadık ve iradeli bi insansa zaten.. bi an bile şüphe etmene gerek yok ;) takma kafanı

Hımm şimdi tam tersini düşünürsek şayet
Eğer sen tatile gidecek olsaydın kız arkadaşlarına
Kıskançlığı tavan yapar , hatta izin bile evrmezdi belki gitmene
Ben senin yerinde olsam ne kızardım
Nede kıskandığımı belli ederdim
Bence , umursamaz ol , telefonlarına cevap verme , arama yada telefonu açtığında çok yoğun olduğunu filan söyle..
Ama sakin gitme deme , erkek milleti hep sevgililerinin dediklerinin tam tersini yaparlar..

kızlaaar sevgilim yrn sabah yola çıkıyor :a015: 4 kişi gidecekler.. off ya içim sıkılıyor 5 günü nasıl geçiricem ki ben..telefonla konuştuk ben hep arycam seni sen hiçbişeye sıkma canını dedi..

biz de geçen sene sevgilimle tatile gitcektikk taaa bilmem kaç ay önceden rezervasyon yapıp dünyanın parasını ödemiştikk annem izin verir die düşünüodum ama vermediisempatiksalakcinni..benimki ayrı bir salaklık tabiikaydirigubbakcemile3...sevgilime gitme demeye yüzüm kalmadı doğal olarak yanına bir de arkadaşını aldııı ohhh beş gün tatil yaptı..benim burda içim içimi yedi ama bişey söyleyemedimm zaten bana çok kızgındııkaydirigubbakcemile3..ilk ve son olduğunu ona da söyledimm...he yanındaki arkadaşının da kız arkadaşı olsa belki olabilirrr ama bekar arkadaşlarlaaa aslaaa bundan sonaaaaklinialirimsmile

biz de geçen sene sevgilimle tatile gitcektikk taaa bilmem kaç ay önceden rezervasyon yapıp dünyanın parasını ödemiştikk annem izin verir die düşünüodum ama vermediisempatiksalakcinni..benimki ayrı bir salaklık tabiikaydirigubbakcemile3...sevgilime gitme demeye yüzüm kalmadı doğal olarak yanına bir de arkadaşını aldııı ohhh beş gün tatil yaptı..benim burda içim içimi yedi ama bişey söyleyemedimm zaten bana çok kızgındııkaydirigubbakcemile3..ilk ve son olduğunu ona da söyledimm...he yanındaki arkadaşının da kız arkadaşı olsa belki olabilirrr ama bekar arkadaşlarlaaa aslaaa bundan sonaaaaklinialirimsmile
canım senin ki daha da kötü olmuş ya kendi ellerinle sevgilini tatile göndermişsin resmen :1:
yanındakilerden sadece bi tanesinin kız arkadaşı var canım ona da şükür yani..güya ben sallamıycaktım daha antalyaya varmadılar bile bana aşkım için rahat olsun gezcez gelcez yazmış ben de hemen içim hiç rahat değil falan yazdım o da hiç bişey olmycak aşkım yazmış.....off güya umursamaz anlayışlı takılacaktım :delphin:

bugün attığı 2 mesaja normal cevap verdim normalde hep gülücük falan koyarım koymadım ve kısa cevap attım..ama aradan 7 saat geçti ve bana 1 tane bile mesaj atmadı 7 saattir :çok üzgünüm: ben tavır yaptığım için mi atmıyor yoksa gerçekten sallamadığı için mi anlamadım :(( ne yapmalıyım kızlar o mesaj atana kadar mesaj atmıyayım mı yoksa o mesaj atmadığı için kızdığımı ve üzüldüğümü anlatan bi mesaj mı atıyım? :sm_confused:

bugün attığı 2 mesaja normal cevap verdim normalde hep gülücük falan koyarım koymadım ve kısa cevap attım..ama aradan 7 saat geçti ve bana 1 tane bile mesaj atmadı 7 saattir :çok üzgünüm: ben tavır yaptığım için mi atmıyor yoksa gerçekten sallamadığı için mi anlamadım :(( ne yapmalıyım kızlar o mesaj atana kadar mesaj atmıyayım mı yoksa o mesaj atmadığı için kızdığımı ve üzüldüğümü anlatan bi mesaj mı atıyım? :sm_confused:

Bence üstüne gitme,öyle saat falan da sayma.bir rahatla yahu sende .Atma mesaj falan.üç erkek gittiklerine göre şimdi aralarında dalga konusu olmasın diye bile mesaj atmıyo olabilir.aklından şeytanları defet.birşey olucaksa önüne geçemezsin.ama olmayacaksa da kendi kendini yeme.

yettin valla canım oturmuş gece gece kafayı yiyorum burda senağlama evet canım haklısın da bi insan saatlerdir bi mesaj atmaz mı ya.. mesaj atıp niye üzüyosun beni falan demek istiyorum ama tutuyorum işte kendimi.. onun aramasını beklemek en iyisi sanırım..

Şimdi sen kalkıp mesaj atsan beni üzüyosun diye gereksiz yere huzursuzluk yaşarsınız.
Hem erkeğin ilk savunması ;

-sen bana güvenmiyormusun ?
-erkek erkeğe takılıyoruz

yani sen şuan üzülüyorum mesaj atmamana desen bile konu güvensizliğe ve kıskançlığa dönücek.sabret atma mesaj.

senin tavrından falan değil şuan eğlendiği için mesaj atmıyor öncelikle bu acı ama gerçek durumu bir idrak et.çünkü o bir erkek ve doğası gereği odunumsu,senin kadar ince düşünmez.

ya son anda birisi daha eklendi onlara onun da sevgilisi var aslında..sanırım mesajına biraz soğuk cevaplar yazdığım için atmak istemiyor mesaj tartışırız falan diye..ama sıcak da olamıyorum ki hayalimizdeki tatili hem gidiyor başkalarıyla yapıyor hem de birazcık soğuk mesaj attım diye saatlerce mesaj atmayarak beni cezalandırıyor aklınca..:kızgın:

Back
X