Sevgilim arkadaşlarıyla tatile gidecek :(( çok kıskanıyorum ne yapmalıyım ?

yok canım erkek..onun da sevgilisi var kesin o arıyodur sevgilisini dakika başı benimki dediğin gibi odunumsu biraz :roflol:

Boşver onu bunu kıyaslama şimdi,belki de o eklenenin sevgilisi çoktaaan uyumuştur hiçte takmıyordur kafasına,

Şimdi çok açık yazıcam ,
Yaşın nedir işin nedir bilmiyorum.

Ama ,
Çokmu çirkinsin ?
Yada sevgilin bulunmaz hint kumaşımı?
Yolda görenler kızlar sevgilinin üstünü başını parçalıyorlarmı ?
Oldu da bu sevgili seni aldatsa dünyanın sonumu ?
Aldatmasa ömrünün sonuna kadar yanın da olma garantisimi var ?
Sen kendine güvenmiyormusun ?

Yalnız doğduk yalnız öleceğiz bacım.Sevgilin sağlam da çürükte çıkabilir.
ama önce kendi değerinin farkına varırsan zaten ozaman daha iyi hissedersin.

o kadar haklısın ki canım yukarda yazdıklarını düşününce.. ben 23 yaşındayım sonradan eklenenin sevgilisi 18.. yaşla kıyaslamak belki yanlış ama muhtemelen o çoktan uyumuştur :3:

Valla sen sadece kendinden sorumlusun.
Sürekli beynini yemek yerine söylediğim herşeyin cevabını kendine verirsen zaten sorun kalmaz.
İnsanın başına herşey gelir.
Eğer seni aldatmasından korkuyorsan önce bir kendine gel.
Birincisi sevgiline güvenmiyor olman ilişkinde yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu gösteriyor zaten.
Yaşında küçük değil ,
Sen kendini yiyeceğine bırak o yesin ,
Elbet dönecek o tatilden.
Sık dişini.

kendi kendine problem yaratmışsın yahu. güzel güzel giden bi ilişkide sırf arkadaşlarıyla gezmeye gidecek tatile çıkacak diye çatlaklar oluşturulur mu hiç ???

şimdi herzamanki gönderdiğin msj lardakinden farklı bir tavır sergilemişsin al bakalım sorun sana.

ilişkindeki o herzamanki ileri adımını atmamış yerinde durmuşsun (tatile çıkmasından rahatsız olduğunu belli etmişsin) şimdi onun da herzamanki ileri adımı sana yetmeyecek aynı doğrultuda yürüyebilmeniz için 2 adım atması lazım çocuğun sıcaklığınızı koruyabilmeniz için

hadi oldu da -çocuk hiç fark etmedi senin bozulduğunu- ya da -fark etti ama sonuçta işin ucunda arkadaşlarına rezil olmak var. bir tatile bile de mi çıkamıcaksın kız arkadaşın olmadan muhabbetleri, bu kadar mı güvenmiyo lan sana kız arkadaşın demelerinden ya da agbi kız kendine pek güvenmiyo herhalde sözlerinden haliyle haklı olarak çekinecek olması- nedenleriyle o iki adımı atmazsa

bak sen şimdi cümbüşe...

erkek arkadaşına sonuna kadar güvenmelisin, sonuna kadar kendine de güvenmelisin

ne senin erkek arkadaşın 5 gün senden ayrı diye orda ipini koparmışlar gibi sağa sola bakacak kadar kişiliksiz değil (-dir herhalde yazıdıklarından ona çok güvendiğini ona çok bağlı olduğunu dolayısıyla da sağlam birisi olduğunu çıkararak yazıyorum) ne de sen 'benden azcık ayrı kalacak şimdi ya orda benden daha güzellerini görür de kapılırsa ya da başka bir kızla konuşur takılırlarsa' diyecek kadar kendine güvensiz birisi değilsin (-dir herhalde)

en azından şu açıdan düşün bu bir sınav olur sizin için. zaten bi tatile çıktılar azcık senden uzak oldu hemen bi başkasına bakacak, sen onu düşünürken başkalarıyla flört edecek kadar kişiliksiz ezik ise zaten haydi yallah dersin, bu senin kulağına gelirse tabi, emin ol gelir böyle şeyler asla asla gizli saklı kalamaz muhakkak çıkar bi yerden, hadi diyelim ki gizli kaldı, ee azcık ilahi adalete de güven, muhakkak bu yaptığının acısı fazla fazla çıkar ondan.

son olarak çok arkadaşımı biliyorum bu tatile çıkma muhabbetlerinde kıskançlık yaptıkları için kaç yıllık birliktelikleri bitti, haliyle adam, benim karım bu kadar mı kendine güvenmiyor, bu kadar mı bana güvenmiyor, beni arkadaşlarıma rezil etti (erkekler arkadaşlarına biz kadınlardan oldukça farklı ve fazla değer verirler), benim hiç kendime ait alanım, vakti gelince arkadaşlarımla takılacak vaktim olmayacak mı düşünceleriyle boşanan arkadaşlarım bile oldu.

kızlarla ne kadar konuşsam ikna edememiştim en samimi arkadaşım deli gibi sevdiği adamla ilişkisini bitirmek zorunda kaldı adam terketti haliyle (basit bir konu gibi gözükebilir ama bilirsiniz zaten yangınlar ufak kıvılcımlarla çıkıyor) ondan celallendim birden :olmaz:, ve daha yeni karı koca ikisi de arkadaşım bu tatil muhabbetinden boşandılar, ikisi de dünya tatlısı insanlardı adam da kadın da aklı başındaydı. ama adam bana kendi ağzıyla söyledi bana güvenmiyor demek ki bu beni çok yaraladı dedi ve ezik dedi kendine güveni yok dedi adam bana yahu :kızgın:
hemcinsimin böyle bensiz bir yere gidemezsin muhabbeti yapması beni deli etti yaa kahroldum, ne dicektim adama seni çok seviyor ondan kıskandı mı dicektim ondan senin etrafında dolanacak kızlardan çok korkuyor mu dicektim :kızgın:

haklısın canım insan düşündükçe düşüncelerinden boğuluyor ve saçmalamaya başlıyor.. çok saol canım kafanı şişirdim ben de gece gece :kedi:

ve şunu da eklemek istiyorum o boşanan arkadaşlarım var ya yukarda okuduysan eğer karı koca ikisi de arkadaşım dediğim, bu tatil kıskançlık muhabbetlerinden boşananlar, kadın hala ağlıyor sızlıyor, ben nasıl yaşayacam onsuz ah ben nasıl böyle ufacık bir şey miş meğersem nasıl bu kadar ufak bir şeyi büyüttüm, onu çok özlüyorum derken (6 ayı geçti sanırım boşanmaları), erkek beni yeni tanıştığı kız arkadaşıyla tanıştırdı,

düşün bak kız o kadar kendine güveni olan birisi ki, kıza hayran kalmış, çok iyi kız hiç o saçma muhabbetleri yapmıyor diyor adam. Daha onlar tanışalı 1 ay bile olmamış erkek arkadaşlarıyla birlikte tatile çıktılar yine ve kız gıkını çıkarmadı içten kıskanıp da dıştan yansıtma bile yok kızda, muhabbeti çıkınca ne olacak canım diyor, bunun için sorun çıkarılır mı diyor, o kadar sağlam ki ben de olsam o devamlı kıskanan arkadaşlarımla bile tatile çıkacam diye küsen sorunlar çıkaran kadını değil, o cool, mutlu, neşeli, kendine manyak güvenen kıza giderdim.

kendi kendine problem yaratmışsın yahu. güzel güzel giden bi ilişkide sırf arkadaşlarıyla gezmeye gidecek tatile çıkacak diye çatlaklar oluşturulur mu hiç ???

şimdi herzamanki gönderdiğin msj lardakinden farklı bir tavır sergilemişsin al bakalım sorun sana.

ilişkindeki o herzamanki ileri adımını atmamış yerinde durmuşsun (tatile çıkmasından rahatsız olduğunu belli etmişsin) şimdi onun da herzamanki ileri adımı sana yetmeyecek aynı doğrultuda yürüyebilmeniz için 2 adım atması lazım çocuğun sıcaklığınızı koruyabilmeniz için

hadi oldu da -çocuk hiç fark etmedi senin bozulduğunu- ya da -fark etti ama sonuçta işin ucunda arkadaşlarına rezil olmak var. bir tatile bile de mi çıkamıcaksın kız arkadaşın olmadan muhabbetleri, bu kadar mı güvenmiyo lan sana kız arkadaşın demelerinden ya da agbi kız kendine pek güvenmiyo herhalde sözlerinden haliyle haklı olarak çekinecek olması- nedenleriyle o iki adımı atmazsa

bak sen şimdi cümbüşe...

erkek arkadaşına sonuna kadar güvenmelisin, sonuna kadar kendine de güvenmelisin

ne senin erkek arkadaşın 5 gün senden ayrı diye orda ipini koparmışlar gibi sağa sola bakacak kadar kişiliksiz değil (-dir herhalde yazıdıklarından ona çok güvendiğini ona çok bağlı olduğunu dolayısıyla da sağlam birisi olduğunu çıkararak yazıyorum) ne de sen 'benden azcık ayrı kalacak şimdi ya orda benden daha güzellerini görür de kapılırsa ya da başka bir kızla konuşur takılırlarsa' diyecek kadar kendine güvensiz birisi değilsin (-dir herhalde)

en azından şu açıdan düşün bu bir sınav olur sizin için. zaten bi tatile çıktılar azcık senden uzak oldu hemen bi başkasına bakacak, sen onu düşünürken başkalarıyla flört edecek kadar kişiliksiz ezik ise zaten haydi yallah dersin, bu senin kulağına gelirse tabi, emin ol gelir böyle şeyler asla asla gizli saklı kalamaz muhakkak çıkar bi yerden, hadi diyelim ki gizli kaldı, ee azcık ilahi adalete de güven, muhakkak bu yaptığının acısı fazla fazla çıkar ondan.

son olarak çok arkadaşımı biliyorum bu tatile çıkma muhabbetlerinde kıskançlık yaptıkları için kaç yıllık birliktelikleri bitti, haliyle adam, benim karım bu kadar mı kendine güvenmiyor, bu kadar mı bana güvenmiyor, beni arkadaşlarıma rezil etti (erkekler arkadaşlarına biz kadınlardan oldukça farklı ve fazla değer verirler), benim hiç kendime ait alanım, vakti gelince arkadaşlarımla takılacak vaktim olmayacak mı düşünceleriyle boşanan arkadaşlarım bile oldu.

kızlarla ne kadar konuşsam ikna edememiştim en samimi arkadaşım deli gibi sevdiği adamla ilişkisini bitirmek zorunda kaldı adam terketti haliyle (basit bir konu gibi gözükebilir ama bilirsiniz zaten yangınlar ufak kıvılcımlarla çıkıyor) ondan celallendim birden :olmaz:, ve daha yeni karı koca ikisi de arkadaşım bu tatil muhabbetinden boşandılar, ikisi de dünya tatlısı insanlardı adam da kadın da aklı başındaydı. ama adam bana kendi ağzıyla söyledi bana güvenmiyor demek ki bu beni çok yaraladı dedi ve ezik dedi kendine güveni yok dedi adam bana yahu :kızgın:
hemcinsimin böyle bensiz bir yere gidemezsin muhabbeti yapması beni deli etti yaa kahroldum, ne dicektim adama seni çok seviyor ondan kıskandı mı dicektim ondan senin etrafında dolanacak kızlardan çok korkuyor mu dicektim :kızgın:

haklısın canım ve yazdığın her şey kelimesi kelimesine doğru.. ama işte insanın gözüne perde mi iniyor saflaşıyor mu ne böyle benim gibi saçmalamaya başlıyor..kendini haklı görüyor bi de benim gibi üstelik..mesele de burdan çıkıyor aslında ben olsaydım arardım diyorum habersiz bırakmazdım diyorum.. ama işte erkekler bu kadar ince düşünemiyorlar sanırım..

sen çok düşünüyorsun şimdi biraz dağıt kafanı telefonu uzaklaştır bi kendinden aç bi camı mamı temiz havayı çek içine aç müziğini aç tv yi bi film aç al dergilerini karıştır bi uzaklaş konudan

bak dediklerimi unutma sakın sorun çıkarma bunun için sonra çok pişman olursun allah korusun artık bu kızların kıskanmalarından ilişki bitmesini duymak istemiyorum aranıza soğukluk girmesi bile olmaz

bak o sana değer veriyor, bundan emin ol, ikinizin de aklında sadece birbiriniz var. şuanda aramıyor veya msj atmıyorsa bile bir sebebi vardır, illa sebep çok büyük olmak zorunda değil, arkadaşlarıyla takılıyordur ya da bak bu çok önemli kendiyle başbaşa kalmıştır, ya da şuanda yoldalarsa zaten arayamaz yine arkadaşlarının yanında.

sen hiç yolda yürürken hoş bi erkek geçince bakmıyor musun, bakıyorsun bi gözün takılır sonra yürüyüp geçiyorsun o kişi ne aklında kalıyor ne bişey oluyor, veya işte derste bi asansör de hiç mi erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorsun, eee hiç bir şey olmuyor işte, onun niye olsun ki

düşünme canım aklında düşündükçe kurarsın kafanda senaryoların sonu yok. halbuki çocuk aklında sadece sen varsın.. yerimseniben

sen çok düşünüyorsun şimdi biraz dağıt kafanı telefonu uzaklaştır bi kendinden aç bi camı mamı temiz havayı çek içine aç müziğini aç tv yi bi film aç al dergilerini karıştır bi uzaklaş konudan

bak dediklerimi unutma sakın sorun çıkarma bunun için sonra çok pişman olursun allah korusun artık bu kızların kıskanmalarından ilişki bitmesini duymak istemiyorum aranıza soğukluk girmesi bile olmaz

bak o sana değer veriyor, bundan emin ol, ikinizin de aklında sadece birbiriniz var. şuanda aramıyor veya msj atmıyorsa bile bir sebebi vardır, illa sebep çok büyük olmak zorunda değil, arkadaşlarıyla takılıyordur ya da bak bu çok önemli kendiyle başbaşa kalmıştır, ya da şuanda yoldalarsa zaten arayamaz yine arkadaşlarının yanında.

sen hiç yolda yürürken hoş bi erkek geçince bakmıyor musun, bakıyorsun bi gözün takılır sonra yürüyüp geçiyorsun o kişi ne aklında kalıyor ne bişey oluyor, veya işte derste bi asansör de hiç mi erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorsun, eee hiç bir şey olmuyor işte, onun niye olsun ki

düşünme canım aklında düşündükçe kurarsın kafanda senaryoların sonu yok. halbuki çocuk aklında sadece sen varsın.. yerimseniben

tamam canım şimdi gidicem ve uyuycam direk hiç bişey düşünmeden.. o kadar içten yazmışsın ki mesajı seni tanıyormuşum gibi hissettim bir an kaydirigubbakcemile3 çok haklısın bu kıskançlık çok basit gibi görünen tehlikeli bi olay ve bizim genelde tartışma sebebimiz olur kendisi zaten.. ona tatilinde soğuk davranmak da pek akıllıca değil sanırım CADIARZU ama yine de o mesaj atana kadar atmıycam mesaj sonra da normale dönerim kaydirigubbakcemile5

tabi ya. neden soğuk olacakmışsın ki. o yanlış bir şey yapmıyor tatile çıkıyor. şimdi o ne kadar mutludur, arkadaşlarıyla takılacak, gezecek, senin bu olayı baltalamaman lazım, sen de çok rahatsın. yat yat hadi iyi uykular.

senin de mutlu olman lazım erkek arkadaşım gezecek tozacak açılır çocuk iyi oldu demen lazım. onun mutluluğunu hep paylaşman lazım.

bence seni aldatmak isterse bunu sadece tatilde yapmas onun icinde olsa her yerde yapar,vede tatile gitse bile ne olcakki??????
egerki güvenmiyorsan neden cikyiorsun onla???
bence nekadar yasak koymaya ugrasirsan okadar tepki alirsin ondan,tatile gitdi zaman hic arayip sorma,o zaten ariycak seni....

bende ilk evlendim döneme herseyi yasaklamaya bakyiordum,aaa baktim olmyucak is iyce kötüye gidiyor,oda bana inat olsun diye tersini yapyiordu biraktim karismadim,simdi adam kuzu gibi oldu,her hafta sonu disari cikan adami kovsam bile gitmiyor....

Back
X