- Konu Sahibi sunshineee
O eklenen birisi kız mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi kendine problem yaratmışsın yahu. güzel güzel giden bi ilişkide sırf arkadaşlarıyla gezmeye gidecek tatile çıkacak diye çatlaklar oluşturulur mu hiç ???
şimdi herzamanki gönderdiğin msj lardakinden farklı bir tavır sergilemişsin al bakalım sorun sana.
ilişkindeki o herzamanki ileri adımını atmamış yerinde durmuşsun (tatile çıkmasından rahatsız olduğunu belli etmişsin) şimdi onun da herzamanki ileri adımı sana yetmeyecek aynı doğrultuda yürüyebilmeniz için 2 adım atması lazım çocuğun sıcaklığınızı koruyabilmeniz için
hadi oldu da -çocuk hiç fark etmedi senin bozulduğunu- ya da -fark etti ama sonuçta işin ucunda arkadaşlarına rezil olmak var. bir tatile bile de mi çıkamıcaksın kız arkadaşın olmadan muhabbetleri, bu kadar mı güvenmiyo lan sana kız arkadaşın demelerinden ya da agbi kız kendine pek güvenmiyo herhalde sözlerinden haliyle haklı olarak çekinecek olması- nedenleriyle o iki adımı atmazsa
bak sen şimdi cümbüşe...
erkek arkadaşına sonuna kadar güvenmelisin, sonuna kadar kendine de güvenmelisin
ne senin erkek arkadaşın 5 gün senden ayrı diye orda ipini koparmışlar gibi sağa sola bakacak kadar kişiliksiz değil (-dir herhalde yazıdıklarından ona çok güvendiğini ona çok bağlı olduğunu dolayısıyla da sağlam birisi olduğunu çıkararak yazıyorum) ne de sen 'benden azcık ayrı kalacak şimdi ya orda benden daha güzellerini görür de kapılırsa ya da başka bir kızla konuşur takılırlarsa' diyecek kadar kendine güvensiz birisi değilsin (-dir herhalde)
en azından şu açıdan düşün bu bir sınav olur sizin için. zaten bi tatile çıktılar azcık senden uzak oldu hemen bi başkasına bakacak, sen onu düşünürken başkalarıyla flört edecek kadar kişiliksiz ezik ise zaten haydi yallah dersin, bu senin kulağına gelirse tabi, emin ol gelir böyle şeyler asla asla gizli saklı kalamaz muhakkak çıkar bi yerden, hadi diyelim ki gizli kaldı, ee azcık ilahi adalete de güven, muhakkak bu yaptığının acısı fazla fazla çıkar ondan.
son olarak çok arkadaşımı biliyorum bu tatile çıkma muhabbetlerinde kıskançlık yaptıkları için kaç yıllık birliktelikleri bitti, haliyle adam, benim karım bu kadar mı kendine güvenmiyor, bu kadar mı bana güvenmiyor, beni arkadaşlarıma rezil etti (erkekler arkadaşlarına biz kadınlardan oldukça farklı ve fazla değer verirler), benim hiç kendime ait alanım, vakti gelince arkadaşlarımla takılacak vaktim olmayacak mı düşünceleriyle boşanan arkadaşlarım bile oldu.
kızlarla ne kadar konuşsam ikna edememiştim en samimi arkadaşım deli gibi sevdiği adamla ilişkisini bitirmek zorunda kaldı adam terketti haliyle (basit bir konu gibi gözükebilir ama bilirsiniz zaten yangınlar ufak kıvılcımlarla çıkıyor) ondan celallendim birdenlmaz:, ve daha yeni karı koca ikisi de arkadaşım bu tatil muhabbetinden boşandılar, ikisi de dünya tatlısı insanlardı adam da kadın da aklı başındaydı. ama adam bana kendi ağzıyla söyledi bana güvenmiyor demek ki bu beni çok yaraladı dedi ve ezik dedi kendine güveni yok dedi adam bana yahu
hemcinsimin böyle bensiz bir yere gidemezsin muhabbeti yapması beni deli etti yaa kahroldum, ne dicektim adama seni çok seviyor ondan kıskandı mı dicektim ondan senin etrafında dolanacak kızlardan çok korkuyor mu dicektim![]()
sen çok düşünüyorsun şimdi biraz dağıt kafanı telefonu uzaklaştır bi kendinden aç bi camı mamı temiz havayı çek içine aç müziğini aç tv yi bi film aç al dergilerini karıştır bi uzaklaş konudan
bak dediklerimi unutma sakın sorun çıkarma bunun için sonra çok pişman olursun allah korusun artık bu kızların kıskanmalarından ilişki bitmesini duymak istemiyorum aranıza soğukluk girmesi bile olmaz
bak o sana değer veriyor, bundan emin ol, ikinizin de aklında sadece birbiriniz var. şuanda aramıyor veya msj atmıyorsa bile bir sebebi vardır, illa sebep çok büyük olmak zorunda değil, arkadaşlarıyla takılıyordur ya da bak bu çok önemli kendiyle başbaşa kalmıştır, ya da şuanda yoldalarsa zaten arayamaz yine arkadaşlarının yanında.
sen hiç yolda yürürken hoş bi erkek geçince bakmıyor musun, bakıyorsun bi gözün takılır sonra yürüyüp geçiyorsun o kişi ne aklında kalıyor ne bişey oluyor, veya işte derste bi asansör de hiç mi erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorsun, eee hiç bir şey olmuyor işte, onun niye olsun ki
düşünme canım aklında düşündükçe kurarsın kafanda senaryoların sonu yok. halbuki çocuk aklında sadece sen varsın.. yerimseniben