- 31 Mart 2016
- 35
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi kalbim456789
-
Bunun icin asla ayrilmam zatenGaripmi? Biraz garip evet.
Ayrilik sebebimi? Asla.
:):) babacik diyorum bende
Teşekkür ederim :):) iyi gecelergenclik heyecanlari bunlar, insallah baki olur muhabbetiniz, beraberliginiz. iyi geceler dilerim :)
Bilmem bisey demiyor :) bu içten gelen bisey, aşırı sevgiden, kalbinden taşıyordur, sevgi be şevkat, annecim derim, minik derim , sakin takılma buna, sevgilini çok iyi anlıyorum:) çok mutlu olun inşallah :) kimi bebeğim diyor sevgilisine bu sapıkça mi yoo e o zaman annecim annemmmm de sapıkça değil, ben annemin yaninda tel de konuşurken tamam anne öpüyorum annecim demiştim annem güldü niye öyle diyosun dedi sevgiden dedim, anne sevgisi yücedir demekki yaninda huzur buluyor.Gercekten mi :) :) hosuna gidiyo mu peki
Allah sizinde mutlulugunuzu daim etsin insallah agzinizin tadini kacirmasin:)Bilmem bisey demiyor :) bu içten gelen bisey, aşırı sevgiden, kalbinden taşıyordur, sevgi be şevkat, annecim derim, minik derim , sakin takılma buna, sevgilini çok iyi anlıyorum:) çok mutlu olun inşallah :) kimi bebeğim diyor sevgilisine bu sapıkça mi yoo e o zaman annecim annemmmm de sapıkça değil, ben annemin yaninda tel de konuşurken tamam anne öpüyorum annecim demiştim annem güldü niye öyle diyosun dedi sevgiden dedim, anne sevgisi yücedir demekki yaninda huzur buluyor.
Kesinlikle bu meseleye karsiyim. O sizin esiniz. Ve esinize ona yakisan hitaplarla seslenmeniz gerekir.sizi evinin ve hayatinin - yani yuvasinin ve cocuklarinin - annesi gibi konumlandirdigi icin olabilir. ben de esime, flort ederken bir "babis" diye seslenirdim. simdi ikinci cocugu bekliyoruz evimize, hala babis diyorum cunku evimizin babasi o.
23- 29 sadece bana kullaniyo ama baskasina soledigini gormedim :)Yaşlar kaç genel de gencler cok kullanıyo ya benim yiğenler 17- 18 yaşlardalar diyolar yani
Benimki bugun bana hemserim dedi bosver
Ben 23 yaşında evlendim kocam 30 yasindaydi o zaman. Simdi ben 26 kocam 33. Bin Pişmanım. Simdiki aklim olsa kendimden 1 gün büyük biriyle evlenmem23- 29 sadece bana kullaniyo ama baskasina soledigini gormedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?