sevgilim bana annemmm diyo :)

Bana itici geldi sevgilimin böyle bir şey demesini istemezdim ve uyarırdım onu

Gercekten mi :) :) hosuna gidiyo mu peki
Bilmem bisey demiyor :) bu içten gelen bisey, aşırı sevgiden, kalbinden taşıyordur, sevgi be şevkat, annecim derim, minik derim , sakin takılma buna, sevgilini çok iyi anlıyorum:) çok mutlu olun inşallah :) kimi bebeğim diyor sevgilisine bu sapıkça mi yoo e o zaman annecim annemmmm de sapıkça değil, ben annemin yaninda tel de konuşurken tamam anne öpüyorum annecim demiştim annem güldü niye öyle diyosun dedi sevgiden dedim, anne sevgisi yücedir demekki yaninda huzur buluyor.

Allah sizinde mutlulugunuzu daim etsin insallah agzinizin tadini kacirmasin:)

Agiz aliskanligina benziyor ama cok itici...

Lisedeyken bizde arkadaşlarla birbirimize annem derdik .Ağız alışkanlığı bizim genc yiğenlerde kullanıyo ya sadece ağız alışkanlığı başka bişe değil yaw başka dencek laf mı yok :))Şahsen ben cok gıcık olurum eşim yiğenlerime diyo bazen bi kere bana da dedi cok gıcık kaptım eşimden sadece ağız alışkanlığı bence ben hiç sevmem itici ya

sizi evinin ve hayatinin - yani yuvasinin ve cocuklarinin - annesi gibi konumlandirdigi icin olabilir. ben de esime, flort ederken bir "babis" diye seslenirdim. simdi ikinci cocugu bekliyoruz evimize, hala babis diyorum cunku evimizin babasi o.
Kesinlikle bu meseleye karsiyim. O sizin esiniz. Ve esinize ona yakisan hitaplarla seslenmeniz gerekir.

Ailemizde esine "babamiz geldi. Babamiz gitti. Babamiz bugun bize sunu aldi" diye seslenen biri vardi. Butun ailecek yadirgadik. Aralarindaki iliskide de kadin bir sure sonra 2. Cocuk katagorisinde oldu. Esi herseyi bilen kadin da simartilmasi gereken yonlendirilmesi gereken bir varliga donustu zamanla.

Sozler kelimeler buyuludur. Saglikci arkadaslarim " Bugun kotuyum. Kendimi hic iyi hissetmiyorum vs" telkinlerle tansiyonunu oynayabilecegini soylediler. Dusunebiliyor musunuz. Kelimeler fiziksel olarak dahi etki ediyor insana.Bu hitaplar bu buyuyu yok edenlerin en buyugu.

Esimin bana annem demesi itici gelir. Bacim demesi ne kadar iticiyse annem baba babamiz babis vs o kadar itici.

Daha fazla kullanmamalisiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…