sevgilim bana annemmm diyo :)

Memleketi neresi acaba,bizimde köken doğu ben izmir dogumluyum ama mesela eniştem kizlarini severken annem diye konusur hep bana hiç tuhaf gelmedi o yüzden,sadece sevgisinden bence...

annesş gibi görmek değil de, lakaplı konuşan biri mi,
mesela arkadaşlarına baba diyenler, abi diyenler, kanka panpa vs diyenlerdense size de annemi bulmuştur.

genel olarak bunların hiç birinden hoşlanmam da yaşlar kaç?

bazılarının hitap tarzı böle oluo.. bi arkadaşım vardı o da herkese annemm die hitap ederdi.
ama tabi sevgili, eş annemm die hitap ederse ben de irite olurum.
rahatsız oluyorsan söle sana öyle hitap etmesin.

Memleketi neresi acaba,bizimde köken doğu ben izmir dogumluyum ama mesela eniştem kizlarini severken annem diye konusur hep bana hiç tuhaf gelmedi o yüzden,sadece sevgisinden bence...
Enişteniz çocuklarını annem diye mi seviyor

Burda yanlış hoş değil yorumları yapılırken bile konu sahibi gülücük ifadeleriyle umursama mis gayet mutlu mesut☺dikkat et te yakinda ninem demesin tatlım

genelde bayanlar der bunu. benim bir kız arkadaşımda bana birşey anlatırken ay o öle değil annemm der mesela. ama erkeğe hele sevgiliye eşe bu kelime hiç yakışmaz. hiç de sevgilime demedim ayy seni seviyorum aşığım ölüyorumm annemmmm ne itici durdu değil mi,

tovbe est annem mi diyor sende babam de bacım görsün nasıl oluyomus

Yani sevgi ile örtüşüyor ama benim hoşlanmayacağım kesin !!bunu kendisine incitmeden söylerdim
Annem miş. ''Annen evde yavrucuğum diyin sizde ''gerçekten itici geliyor .
Alıştıysanız sorun yok ama alışkanlık haline getirmesini istemiyorsanızda unutturun bu kelimeyi

Benim sevgilimde bana tosunpaşa der hiçte alakam yok gayet fit insanım ama diyor işte.
Sizde annesi değilsiniz ama oda öyle diyor.
Bence annesi onu öyle seviyorsa o kelimeyi sevgi sözcüğü sanıyor kullanıyor olabilir.
Sonuçta erkeği kadın yetiştirir.
Yada mahalle ağzı konuşmaları yapan biriyse ondan diyordur.
Bence sen halinden memnunsun ne için bize sordun anlamadım.
Takma kafana böyle gelmiş böyle gider.

Sizde ona " küçük enişte " diyin 

Çok hoş anlatmışsınız :)

Konuyu okurken beya bir güldüm .

Benim icin direk soguma nedeni, insan sevgilisini ne diye annem diye severki onca söylenecek sözcük varken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…