Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Ondan ayrılmanız için gereken bütün verileri vermiş elinize. Bundan sonra devam ederseniz, ileride tüm mallıklarına katlanmayı da kabul ettiğinizi gösterirsiniz.

yaaa soyle insanlarla ne diye muhattap oluyorsunuz derhal haddini bildirin hemde derhal ne karaktersiz biriymiş o.benim anneme laf edecek alnını karıslarım o adamın manyağın bebebsi sinirlendim yahu

Bu ne ya anneye böyle denirdi şok oldum ayrıca hu adamın senle ilişki falan istediğini düşünmüyorum bence boşa vakit harcama

Bence sen zengin koca aramaya başla tek yakışıklılıkla da bir yere kadar biraz da beyin lazım.

Annen hala cemaatçi mi

Konu sahibi insallah 2013te anneni dinleyip afrikada turk okulu ogretmeniyle evlenmemissinizdir yoksa su an cidden yani

Annenize yapilan buyuk hakaret teyzeye hurmetler ama daha ongorusuz ve cocugun basini yakmaya yonelik bir tavsiye daha yok arkadas. 2013un en kotu tavsiyesini vermis teyze

annenize ettigi kufur... inanamadim. hayatinizda kolayliklar hala sevgilim diyosunuz her sey tip degil sonra cok uzulursunuz 3 ayda ne o... pusu demek ya. ne ahlaksizlar var

edit. konu 2013denmis.. yorum yazmaualim da guncelden dussun sonradan farkettim.

Annenize orospu diyen bir adamla barışabiliyorsanız başınıza gelen ve gelecek olan her şeyi hakediyorsunuz demektir.
Annenize orospu diyen bir adamla barışabiliyorsanız başınıza gelen ve gelecek olan her şeyi hakediyorsunuz demektir.
Normal mi diye sormanız bile anormal.
Ben annenizin sizi yönlendirmeye çalışmasının sebebini anlayabiliyorum şahsen. 3. olayın ya da sürekli olarak başka adamlara peşkeş çeker gibi konuşan bir "sevgili" nin davranışlarının normal olmadığı bariz bir şekilde açıkken burada bunu sorguluyorsanız doğruyu yanlışı ayırt edecek olgunluğa erişmemişsiniz demektir.
Bırakın sevgiliyi benim kocam anneme hakaret etse bugün boşanırım.
Net

Sen hayırdır diyip yolu gösterirdim ..

Diğer dedikleri neyse de, (ki ben onları da kabul etmezdim.) annenize o lafı eden biriyle nasıl bir ilişkiniz olacağını hayal ediyorsunuz? İlişkinin daha çok başında çok daha nazik dikkatli olunmasi gereken zamanlarda bu rahatlık ileride çok saygısızlıklara sebep olur gibime geldi. Yarın öbür gün şikayet etseniz "sen buna buna laf etmemiştin şimdi mi sorun oldu" bile der yani.

Ay böyle bi adamı buraya anlatman ilginç
Benim anneme öyle dese nr yaparım Allah bilir. Hep evlilikten bahsetmişsin adam niyetini belli etmiş zorlama

Ilk "şakalarında" seninle evlilik düşünmediği ve öylesine takıldığını belli etmiş.

Sonuncusu da sana ve ailene olan saygısını belli etmiş. Yani yok.

Sen çok mu evlenme meraklısı gibi kendini ve aileni gösterdin?

Hala ayrılmamış olman enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…