Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

3.5 aylık bir ilşkiyi sen çok çok ciddiye almışsın,çooook uzun yıllardır berabermişsin gibi gelmiş sana...adamın ciddi olduğunu sanmıyorum bu arkadaşlığınızda...ben 22 yıllık evliyim asla ailemle olan ilişkimi,iyisinide kötüsünüde eşime anlatmam...nede olsa elin oğludur gün gelir pat diye yüzüme vurur başıma kakar canımı sıkar..

1.Bu adam sizi sevmiyor sizinle gönül eğlendiriyor eger sizi gerçekten sevmiş olsa size o sözleri sarf etmez.

2.Sevdiginizi söylediginiz adam annenize küfretmiş ve siz tekrar barışmışsınız benim anneme küfreden bir adamla asla işim olmaz çoktan tekmeyi basardım yol yakınken sende ayrıl.

Ayrıca daha 3.5 aylık sevgilinize neden annenizle konuştugunuz konuları anlatıyorsun o konular annenle senin aranda kalmalıydı sevgilin herşeyini bilmek zorunda değil heleki ailevi sırlarını yarın bir gün anlattıgın olaylar yüzünden başına kalkar.

Son düzenleme:
daha 3 bucuk aylik iliskide annen hakkinda ne bicim konusuyor,
ve diger soylediklerindende belliki seninle ilerisini dusunmuyor,
yoksa her cumlesinde sen olmalisin en iyisi ayril bence,
sevmedim ben bu cocugu

Ben olsam bu başlığı "Adinin biri anneme hakaret etti bende kafa göz daldım" diye açardım

Kesinlikle..

Ben sıralamaya takıldım.
Birisi anneme bilmemne ruhlu diyecek, ister 3 aylık sevgilim, ister 30 yıllık eşim olsun, kim olduğu farketmez.
Ve benim öncelikli konum, zengin koca bulursun demesi olacak?
Büyük sorunlar var.

annenize küfür eden bir adama sevgili diyorsunuz. ikiniz de öğretim almışsınız ama eğitim, bazı ahlaki değerler vs olmayınca bişey ifade etmiyor.

çok güzel bir tespit. bazı ahlaki değerler, ezberleyecek değil düşünecek bir beyin olmadığı sürece eğitim hiç bir şey değil maalesef. ve bunu iş verenler de çok iyi biliyor.

1adam seninle evlenmeyeceğini ciddi düşünmediğini şaka yollu defalarca göstermiş..
2annene o...pu demiş ki bu noktadan sonra değil sevgili, insan yerine koyman bile hata!annene saygı duymaması bir yana sana da saygısı yok! İğrenç biriymiş!pes!dilerim o seni terk etmeden sen bu k...size tekmeyi vurursun.

Not:ailenle ilgili fazla ayrıntıya girmişsin sevgili başka sırdaş başka.sen aileni her koşulda seversin ama elin terbiyesizi o..pu der çıkar...

erkek arkadaşınla dialoğunuz oldukça laçka...anneni "kapaklamak"tabiriyle anlatman,
onun o iğrenç sözü...
bu da demek oluyor ki her iyi üniversiteyi bitiren adam olamıyor bunu sizin ilişkinizde tam olarak anladık.
senin ailene verdiğin değer...

Sen hala bu kişi ile birlikte misin?

Adam bastan civik davranıp sana seninle evlenmeyecegini
gonul eglendirdigini dile getirmiş
Sen anlamamissin. ..

Hele annene dedigi laf nedir oyle?
Ayril vaktini bosa harcama. ..

hani diyorsun yaa annem surekli birini kapakla birini kafesle diyo beni bunaltiyo diye sanirim sizde bu durumu surekli erkek arkadasinizla paylasiyorsunuz ve o da kendisinin kafeslenecek olldugunu hissedip surekli size sizinle ciddi dusunmedigi mesaji veriyor. sebep ne olursa olsun boyle sacma sapan cumleler kuran ustelik annenize kufreden bu kisiyle ne isiniz var ki anlamiyorum..ailenizi bu kadar kotulerseniz o da kendinde bu lafi deme cesaretini bulur ayriyeten...

Acaba bende mi sorun var ben suan konu sahibine de arkadasına da sinir oldum acıkcası..Anneme o laf edilecek ben 1 sn düşünmem tokatı basarım oda olmadı kalkar giderim,bitiririm ilişkiyi...Benim anlayıslarıma ters sanırım annene o lafı dediğini söyleyip hala yumusak baslı davranmak bana normal gelmedi kusura bakmayın :44:

3,5 aylık bir ilişkide insan ailesi ile ilgili sorunları sevgilisine açmamalı. Açarsan onun yanında aileni eleştirirsen o da ailen hakkında atar tutar. Annene o kelimeyi kullandığı an bitirmeliydin. Densiz herif

Sen zengin koca bulursun demesi çok hafif kalır annene kullandığı kelime karşısında.

Son düzenleme:
Adam seni sallamiyo onu herkes yazmis zaten de annenin 'kapakla, kafesle' tarzi yuklemler kullandigini adama soylemekle de hata etmissin.. Cok cirkin tabirler bunlar.

Adam soyledigi lafi dusunmekte hakli anca dile getirmekte cok haksiz..

Yazdığın ilk iki olayda hiç sorun görmedim. Henüz ilişkinin başındasınız. Öncesinde arkadaş olmanın verdiği rahatlık da var. Pozisyonlarınız ve maaşlarınızı beğenmiyor olduğunuz için ikiniz de kendinizi geliştirmeye odaklandığınız için hayat sizi nerelere sürükler bilinmez. Bu nedenle evlenmiceksiniz gibi davranıyor. bunu ilişkinin gidişatı şekillendiricek zaten.

Son yazdığında kabahatli sensin ama.. Ailevi problemlerini anlatırsın ama kız annelerinin kızını evlendirme merakı erkekleri uyuz eder. Bundan bahsetmeseydin. Çünkü annelerimiz gerçekten çok cahil. bi yere kapağı at da rahatlayalım modundalar. Benim 5 yıllık ilişkimde sevgilim annemin hiç bu tavırlarını bilmedi yani. Annemi gayet kızını evlendirmek istemeyen turşusunu kurmak isteyen bir anne olarak tanıttığım için kendimle gurur duyuyorum hala

Annene o kelimeyi sarf etmeseydi bile annen hakkında kötü bir imajı olucaktı kafasında ve bu pek iyi olmuyor sonrasında. Ama o da o lafı ederek öküzlüğünün derecesini göstermiş bir nevi.

Konu basligi erkek arkadasim anneme" o... Ruhlu" dedi olmaliydi.
Ama anlasilan o ki sizi en cok uzen size "zengin koca bulursun" demesi olmus.
Dusunme yetinizi mi kaybettiniz allah askina? Nasil hala bu adamla bir iliskiden bahsedebiliyorsunuz?
Herkesin soyledigi gibi adamin umrunda bile degilsiniz. Bir de surekli size hakaret etmesine musade ediyorsunuz. Biraz olsun mantikli dusunun

o laftan sonra,özür dilese nolurki. benim anneme o.. diyecek biri. kafa göz giderdim. bsrışmak ne kelime..

ikiniz de toysunuz da yanındaki şahıs aynı zamanda öküz.sana sahip çıkmayan,annene o..ruhlu diye hakaret eden birisiyle vakit kaybetmesen iyi edersin.bunu bahane ederek de ayrıl hatta yeri gelmişken.densize bakkk..bi de tavsiyem var canım:ailenle aranda geçen konuşmaları mümkün olduğunca hayatındaki kişiye anlatma.hele ki açık ve net şekilde.anlatacaksan üstü kapalı anlat.ayrıca zengin koca bulursun sen diyen bir insanın seni sevdiği kadın olarak değil de kankisiymiş gibi görmesi çok saçma.böyle birinden ne beklersin ki

Son düzenleme:
ailelerimiz bizim en değerli varlıklarımız. hele de annemiz en kutsal varlığımız. bu kutsal varlığa laf eden birisi şrf..sizin en alasıdır. ha ana avrat dümdüz küfür etmiş ha bu lafı söylemiş aynı kefede bence. ve en önemlisi onu doğuran anaya bile zerre saygısı yok..evlilik bitirmeye bile tek ve yeterli sebeptir ona laf edilmesi. bu herif senin önünde diz bile çökse onu affetmemen gerekirdi iyi düşün doğru karar ver....

Son düzenleme:
İlişkiniz ilerlese ne olacak sanki... İlerde el öpmeye geldiğinde kafasından neler geçecek. Kabul edilemez bir durum. Zaten seninlede ciddi düşünmediği ortada.

Bu adamdan sana hicbir sey olmaz guzelim. Annene laf eden adami yanina bile yaklastirma. Annecigine o..u diyerek sana o...u cocugu demis oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…