Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

sen de arkadaşın da henüz olgunlaşmamızsınız. bence bu ilişkiyi bırak, istediğin gibi yükselmeye konsantre ol 1-2 yıl sonra evlilik konularına geri dönersin, şu an hazır değilsin erkek arkadaşın hiç değil

annenize 'or.. ruhlu' dedi ve siz 5 gün küs kaldıktan sonra barıştınız mı? ben tam orayı anlayamadım ya da anlamak istemedim. Onun orada a..a s..p bırakmadınız da barıştınız mı yani..

Diğer olayları geçtim de, bu kadın or..ruhluymuş ne demek ya, annenden bahsettiğinin farkında mı?

Nasıl barışabildin aklım almadı, tabi senin kararın ama bence büyük bir hata yapmışsın, ilerde sana da der aynısını...

Son düzenleme:
Kanki diye hitap ediyorsa tamamdır.

anneniz kendine küfür edildiğini bilseydi sizinde buna rağmen o insanla görüştüğünüzü bilseydi emin olun çok üzülürdü.

yasadıgın olaylar cok korkunçç...koşarak uzaklaş ondan

Normalde çok sakin biriyimdir.İnsanlara karşı ne kadar sinirlensem de bağırmam çağırmam.
Hayatımda sinirlenip bağırdığım zamanlar bile sayılıdır.
Ama anneme biri öyle bişey diyecek var ya yemin ederim kız halime bakmazdım onu oracıkta döverdim.

Bundan sonra ben erkeklere kızmayacağım. anlıyorum ki bütün bu pervasız ve saygısızlıklara musade eden kızlarımız/mış.

Elin 3 günlük herifi gelecek annenize '' o..ruhluymuş bu kadında '' diyecek sizde 5 gun küs kalıp barışacaksınız öylemi ?
Yani ne diyim ki ben size..
cocuk desek değilsiniz artık 24 yaşında genç bır kızsınız ıyıyı kotuyu ayırtta edebilirsniz..

Erkek arkadaşınız kalitesiz bir insan, ama ben onun kalitesizliğinden çok sizin tavrınıza şaşırdım ne yalan söyliyeyim..
Derdiniz annenıze hakaret edilmesi değil, sevgilinizin sizinle alakalı ciddi düşünmemesi olmuş ya yazık ne diyelim

ortak noktalarınız var ve iyi vakit geçiriyor gibi görünseniz de ya da sen öyle zannetsen de (çünkü çok yeni), hayattan ve birbirinizden beklentilerinizin, mizah anlayışınızın, aile kültürünüzün kısacası ciddi bir ilişkiye gidebilmenizi sağlayacak temel adımların çok farklı olduğunu düşünüyorum .

bu adamdan ayril yada evlen senin bilecegin bi i$
ama $unu hiç unutma , el ogluna ailenle ilgili olumsuz hiçbi$ey soyleme
gun gelir mutlaka mutlaka ama onune konulur, insan oglu çig sut emmi$tir ..
sen adamin agzina laf vermi$sin, annem bana birini kapakla dedi diye soylenirmi hiç birine

ne evlenmesi yaaa :) adamin gonul eglendirdigi gun gibi ortada :

Hiçdurma ...çünkü bu adam sizinle ciddi değil ,bilmem anlatBildimmi ...
Birde haddini bilmeze bak ..annene küfretmşl ...ben senin yerinde olsam yüzüne bakmam yahu ...biraz anneni seviyorsan sende böyle yapmalısın ...o kimmiş te annene laf ediyormuş,böyle bir konu bile açman gerekmezsin bekarları vermen için ...tatbiki görüşmemelisin
Yav bu erkekler ne geniş .sabah akşam domuzum yiyo bunlar ,eşini kıskanmayın tek hayvan domuz da ondan diyorum ..
Sizi arkadaşına tavsiye etmediği kalmış çıkmak için ...sizinle bir ilişkisi olduğunun bile farkında değil bu adam yav ...

Anlayamadığım yorumların büyük kısmında insanlar "seni ciddiye almıyor" kısmına takılmış. Sizi ciddiye alsın ya da almasın, üç buçuk aylık ilişkide bu tolere edilebilir. Fakat siz istediğiniz kadar annenizle ilgili olumsuz şeyler söyleyin, bu başka kimseye annenize bu kadar ağır bir küfür etme hakkı vermez. Pardon da ne münasebet yani? Böyle bir olaydan sonra 5 gün küs kalıp barışmak olacak şey değil. Siz annenize kızgın olabilirsiniz ama üç buçuk ayda annenize bu küfrü edecek cesareti kendinde bulan biri ilişkiniz biraz ilerlediğinde size de aynı saygısızlıkları yapmaktan çekinmeyecektir. Biraz mantıklı düşünün bence.

Cok sinirim bozuldu okuyunca.
Ama burda hatali sensin bence.insan annesinin her dedigini iki günlük adama soylermi.eger annenin bu laflarindan hoşnut değilsen anneni uyarmalisin. İkiniz arasında kalmali konusulanlar.adi herif bi anneye öyle denirmi.ben olsam parcalardim onu valla.bes gün küslük olmamali bunun cezasi.direkt idam benim gözümde.

Yazdıklarım hoşuna gitmeyecek ama ben yine de yazacağım;

*3,5 aylık ilişkide ailenin kurduğu her kelimeyi naklen yayın yapmışsın noktası virgülüne,
*3,5 aylık ilişkide sürekli "annem evlen diyo, annem aman kızım kapak at diyo" dersen açıkcası ben senin için de olumlu düşünmem ve cidden böyle amacının kapak atmak olduğunu bıyık altından beni ölçtüğünü düşünürüm. Zira çok yeni bi'ilişki.
*Ve son olarak daha dün ki adam ki isterse 30 yıllık sevgilin olsun senin annene o kelimeyi kullanma haddini kendinde buluyo ve sen özür diledi diye barışabiliyosun. İşin kötü yanı adam o yüzü senden bulmuş sen zemin hazırlamışsın o da seviyesizliğini gün yüzüne çıkarmış.

Bence tencere kapak olayı olmuş. Aşkından ölüyo musun da bu lafı duya duya o adamın elini tutabiliyosun?

Canım kusura bakma ama attığın başlıkta ilginç. Adam resmen annene o..... demiş. Sen konu başlığı olarak sen zengin koca bulursunu yazmışsın. Sevgilinden önce sen hatalısın ayrıca hemen hemen bütün anneler bu baskıyı yapıyorlar. Bazıları abarta bilir. Sanırım sen bunu sevgiline söyleyerek sevgiline mesaj yollamışsın.Ama sevgin o taraklarda bezi olmadığı için (yani senle ciddi düşünmediği için) yani.Sen onun yanında annenin her söylediği lafın her detayını anlattığın vede annenden sıkıldığını söyleyınce oda geniş davranmış. Onu affetmende ayrı bi mevzu. Evliyim eşim böyle söyle valla anasından emdiği sütü burnundan getirirdim .

Resmen senle egleniyor üstelik seni adam yerine koymayip annene küfür ediyor
Bu civiklik, haddini bilmezlik ne yani

Canim arkana bakmadan kaç derim ben sana

gururlu biri bunları kaldırmazdı...

o adam da hata yok hatayı 1. söylediğinde sen yüzüne bir tane yapıştırmayıp ayrılmadığında 2 ve 3 e zemin hazırlayarak yapmışsın...

tüm kk toplanıp saatlerce yazsak bildiğini okuyacaksın...

devam et daha çok konu açarsın ama yorumlar bu kadar yapıcı olmaz söyleyeyim

ANNENE SÖYLEDİĞİ O ŞEY HAKKINDA YORUM YAPARSAM SANA BANLANIRIM.BANLANMAKTAN KORKMAM DA, DEĞMEZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…