Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

ben konu sahibinin yerinde olsam bu lafı mesajla yazar yollardım kelimesi kelimesine terbiyesiz adam.
yok yakışıklıymış yok iyi anlaşıyolarmış mış mış da mış mış.

konu sahibinin gözü kör kulağı sağır herhalde ama, algıları epey bozuk bence.

Aynen.Tüküreyim tipineNe demek anne ya o.. demek ne demek!!!
Ayıp ya,konu sahibi gitsin çocuga sende amma o.. çocuguymuşsun desin,3.sayfa haberi olur

annenize küfür ettiğini yazmışsınız, en son cümlenizde de iyiyiz biz yazmışsınız

bence siz böyle iyi kalmaya devam ederseniz, daha fazlasını da yapar bu adam

benim anneme küfür edecek adamın alnını karışlarım

Bizim oralarda bir laf vardır çok severim '' huyunu bilmediğin atın arkasında durma ! ya kapar ya teper!...'' Sen 3,5 aylık adama annenden dert yanarsan o da o lafı der
Siz olsanız ne yapardınız demişsin daha ilk olayda yol alırdı haliylede ikinci üçüncü olayları yaşamazdık

Amanın bu ne .. İnanmadım sen anne ne nasıl böle bir lafı söyletebildin. Ben bir daha asla böyle şahsiyetsiz bir adamla görüşmezdim. sana değer vermediği açık. Seninle sadece vakit geçiriyor. sen barıştın. her şakada bir ciddiyet payı vardır. sen annen için nasıl konuştunda o böyle bir şey diye bildi çok şaşırdım. Ben annemi kötülerim kötükadın gibi anlatırım. ama o diyemez. şaka yapmış felanda dedil. 2 gün sonra sana zengin kocada bulur o. yada kendine zengin eş.

Başlığının sevgilim anneme küfür etti olması gerekiyordu .
Ama kusura bakmada hata sende sen sırf kıskansın diye bunları anlatırsan olacağı buydu.
Zengin koca bulursunu da bence senin annen için söylediğin kafeslemekden yola çıkarak söylemiş.
Neyse sen sen ol aile içi mevzularını elin adamına anlatma.

değilki 3,5 aylık sevgilim nikahlı kocam , babam v.s kim olursa olsun o sözü söylesin özür dilesin kabımda yatsın genede ağzının payını verir daha beter lafları ederim ne demek ya 3 4 aylık sevgiliye annene laf söyletmek çok ayıp çok yazık çok günah ister ayrılın ister ayrılmayın o laf yetti bana

Gız ben bu tip adamları okuyunca burda sefgilimi öpesim gelio yemin ederim
resmen çocua ettiğim eziyetler gözümün önünden film şeridi gibi geçio içime öküz oturuyo

tek kelimeyle sizinle zaman geçiriyor.ayrıca yogun duyguları da yok ki en kötüsü de bu

Gız ben bu tip adamları okuyunca burda sefgilimi öpesim gelio yemin ederim
resmen çocua ettiğim eziyetler gözümün önünden film şeridi gibi geçio içime öküz oturuyo

aynen canım hemen msj attım valla :)) güzel güzel yazdım çok şükür bu halimize yazık sende gör bak neler diyolar diye az üz sevdiceğini

Sevgiliniz baya densizmiş ne demek o.... ruhlu. Diğer 2 konuya yorum yapamam affedersiniz,affetmezsiniz sizin bileceğiniz iş ama annenizle ilgili yaptığı yorum şaka yollu bile olsa kabul edilebilir cinsten değil. Ben olsam asla, kata,zinhar affetmezdim. Ciddi anlamda saygısızlık bu.

Sadece ilk sayfayı okudum ve erkek arkadaşınla beraber annende beni şok etti.hem ailem muhafazakar diyosun hemde annen senin erkek kapaklamanı istiyo:44:

Vay sevgiliye bak sen.iki gün tanıdığın adam annene o.... sizde sadece beş gün küs kalıp barışıyorsunuz.
Helal olsun size,anama sevgilim değil yoldan geçen biri öyle diyecek alnını karışlarım.
Bugün annenize söyler yarın size,ozaman sizde bu laflara alışmış olacaksınız.

Anneniz nekadar kötü olursa olsun,başkalarının ağızında otür bayan olması yakışmadı arkadaşım.

Diğer konulara dahi girmek istemiyorum.saçma sapan şeyler

Yuhhhhhhhh diyorum ....
Yahuu sen kimsin ki daha kalkmışş o küfürü ediyo sizin annenize..
Sizin hayatınız da 3,5 aydır olması yada 10 sene olması bir şeyi değiştirmezz..
Hiç bir zaman ailenizee bu şekil konuşamaz

Siz onun annesi hakkında öyle konuşşsaydınız ne yapardı çok merak ettim açıkcası manyak mıdır nedir
Canım bence erkek arkadaşınız çok patavatsızca we boş konuşan bir tipe benziyor..
Böyle insandan her zaman zarar görürsün laflarıyla, sizi dewamlı inciltecek gibi duruyor..
Ve ayrıca bence size karşı ciddi değil..
Boşuna wakit kaybııı sizin içinnn

sevgili olduğunuzu karşı taraf biliyor mu acaba?

bana pek sevgili olduğunuzu biliyormuş gibi gelmedi de.

amacının sadece vakit geçirmek olduğu belli.

bağlanmadan ayrılın. sonunda sen üzülürsün.

ne kadar terbiyesiz saygısız bir insan olduğunu da zaten belli etmiş. ne bekliyorsun ayrılmak için anlamadım.

Ha bu arada,annen üslubunu ayarlayamıyor olabilir ama bu onun kötü niyetli olduğu anlamına gelmez.Ne demiş,evlen. Aman ne büyük bir hata.Siz de hemen bunu sırf kıskandırma amaçlı sevgilinize söylediniz sanırım.O kadıncağız sadece senin hayatını kurtarmanı istiyodur kendince garibim.Adamı kendine almıyo sonuçta.Yazık,bizim babamız kolon kanserinden kusa kusa,açlıktan gözümüzün önünde eriyip ölsün,bunlar da gelsin annesi evlen diyor diye şikayet etsin..Neyse Allah herkese layık olduğunu verirmiş..

1.90 boy
Yakışıklı
kumral

İnsanın dış görünüşüyle karakterini birbirinden ayırmayı öğrenin önce siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…