Sevgilim beni benimle aldattı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Loxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaşların 30 üstü olmasina inanamadım, inanmak istemedim.. Ayrıca boyle bi duruma evli kizkardesinizi karıştırma düşüncesi bana hic hoş gelmedi..onun telefonunu verecektim, onla konusturacaktim falan hic dogru seyler değil.. Kizkardesiniz evli ufacik bi yanlis anlamada esinin gozunde ne hale düşer farkinda mısınız... Gerci buna yanlış anlama da denmez.. Sizin yüzünüzden yuvası dağılma noktasına gelebilir dikkatli olun..
O ergen kafalı sahistan zaten ayrıldığınızı soylediginiz icin ayrica yorum yapmadim.. Olaya farklı bi yerden bakmanızı istedim..

Bence anlamamisti saba blof yapti sende oltaya geldin.. sonuc itibariyla bunu yapcak bi adam

yaş 20, 30, 40, 60 bile olsa aynı kumaştan oluyo o adamlar yaşa bağlı değil yani. Şimdi devam eder yine hiç etkilememiştir bu olay onu.

Neyse kızlar annem çağırıyor mantı yapıcaz

İşim bitince sorularınıza cevap veririm
Yazan herkese teşekkürler

'Benim hesabım açık olsun, seni kontrol edecem' demesinden anlamaliydiniz adamın ofsayt olduğunu..
Yaşınızın otuzu geçmiş olması böyle bidonlarla evleneceğiniz anlamına gelmiyor zaten, bosverin kurtulmuşsunuz.

Ay cok igrenc
Adam hesap kapatmiyor seni kontrol ediyormus... ne munasebet be? Guvenmiyorsan gorusmeyelim derdim ben.

Gercekten kiz kardesinizin numarasini mi verecektiniz? Bu da ayri fiyasko. Evli barkli kadin. Esi gorse yanlis anlasa bir dunya kriz.

17 yasinda olmadiginiza emin misiniz?

Sizin oldugunuzu en basindan anlamis gibi aslinda. Bile bile düşmüş gibi. Sizi de dusurmeye calismis ama siz uste cikmissiniz :)

Yaşı 30u geçmiş de kişiliği oturmamış bu adamın, yok canım bu rezil adamdan sevgili filan olmazmış zaten hakkında hayırlısı olsun iyi yapmışsın denemekle gerçek yüzünü görmüş oldun küfür etmene de bayıldım hak edene yapacaksınn!

Hesap kapattıran, şifre isteyen, sürekli kontrol eden, sana güvenmiyorum iması yapan erkeklerle asla işim olmaz çünkü bilirim ki sağlam pabuç değillerdir.
Kendisi yaptığı için böyle isteklerde bulunur bundan hiç şüpheniz olmasın

Hiç takma kafana canım Allah hayırlısını nasip etsin işte kadın dediğin böyle uyanık olmalı körü körüne inanmamali bu arada seni takdir ettim canım öpüyorum

Sen oldugunu biliyordum ondan sohbet ettim demedi mi
Bu tarz duımlarda erkeğin fix savunmasıdır

Iyy bu ne ya, nasil bi adam.. Suc bastirmanin da bu kadar ucuzu..
Hem kendin sürt oralarda, kadin profili gorunce atlayip mesaj yaz, sonra da kalk "yaziklar olsun" diye atarlan
Bitmesi cok cok iyi olmus.. Gozunuz aydin..

Arkadaşlar

öncelikle sahte üyelik açıp böyle bir şey yapacağımdan
kızkardeşimin haberi vardı ve arardı
gizli numaradan arayıp sadece 1 dakika konuşacaktı
o kadar ayrıntıya girmedim konu uzamasın diye

onun evliliği sarsacak kadar aptal değilim
bu kadarını tahmin edersiniz diye düşündüm
yani açık numaradan arayıp tabi ki günlerce sohbet etmeyecek

Teşekkür ederim
hatayı orada yaptım biliyorum ama işte bazen insanın o an dili bağlanır
sonra yalnız kaldığı bir vakit aklına gelir
öyle bir zamanda düşündüm saçma ve alakasız olduğunu

Çok tatlısınız. Kendini kurt sanmış.
Hakkınızda hayırlısı.

Iyy bu ne ya, nasil bi adam.. Suc bastirmanin da bu kadar ucuzu..
Hem kendin sürt oralarda, kadin profili gorunce atlayip mesaj yaz, sonra da kalk "yaziklar olsun" diye atarlan
Bitmesi cok cok iyi olmus.. Gozunuz aydin..
Aynen suç bastırdı pişkin pişkin
inanın arayacak biri olsa buluşurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…