şamatılmak çok ayrı birşeyyy .Tabikide hicbisey garanti degil. Hayatta 1 dk sonra varmiyiz yokmuyuz bunu dahi bilemeyiz. Bu konuda sizinle hemfikirim. Ama ben şu anlamda söyledim; biz ciddi dusunuyoruz.. kismetse benim okulum bitince evlenecegiz.. acaba bunu dusundugu icinmi beni kiskanmiyor diye dusunuyorum..Oyle asirida kiskansin demiyorum zaten. Biraz kiskansa simartsa kötümüama yok iste yapmiyor
Haklisiniz.. sanirim soylenecek en guzel soz bu; Hayirlisi....şamatılmak çok ayrı birşeyyy .
sevgilinin yaptığı işte bu sana kendini şımarttırıyorr,,,,
benim bildiğim kıskançlık tanımı çok farklıııı
vallah gelin ata binmiş yaa nasip demişşş hayırlısıı
Aldigim en güzel cevap bu sanirim tesekkürler
Hemde nasil hosuna gidiyor beni sinirlendirmek icin elinden geleni yapiyor.. Ama bundan sonra yok oyle.. Biraz ilgisizlik gostereyimde bakalim nasil oluyomusSeni bilerek kızdırmaya çalışıyor kıskanman hoşuna gidiyordur :) Benim sevgilim de bunu yapar arada
Her seferinde sinir küpü olurum senin gibi .
Aslında kıskandığını belli etmeyeceksin zamanla bırakır sanırım .
Kıskanılmak dozunda olduğu sürece güzel ama aşırısı bunaltır .
İlişkilerde en başında nasıl giderse öyle devam ediyor .
Mesela biz en başından beri nereye gidiyorsak ne yapıyorsak söylüyoruz .
Benim huzurum kaçıyor moralim bozuluyor kıskançlık oluncaHemde nasil hosuna gidiyor beni sinirlendirmek icin elinden geleni yapiyor.. Ama bundan sonra yok oyle.. Biraz ilgisizlik gostereyimde bakalim nasil oluyomusbizde senin dedigin gibi biyere gittikmi birbirimize soyleriz.. Ama ne biliyim kiskanclik illaki oluyor kontrol edemiyor insan
Birde kıyafet mevzusu vat offf offffBenim huzurum kaçıyor moralim bozuluyor kıskançlık olunca
Mesela bi elbise giydim dün akşam içinde ten rengi kumaşı var sevgilim hemen 'o elbisede tenin mi görünüyor kumaşı mı öyle ' dedi .Direk eyvah dedim inşallah tartışmaya dönmezKumaşı öyle diye anlattım hemen kapandı konu
Ne güzel huzurlusun işte sana güveniyor , sevgisini belli ediyorsa daha ne olsun :)
Sevgilim kıyafetime çok karışmaz sadece taytı sevmez :) Düğünlerde kısa elbise falan giyiyorum , günlük hayatta kısa elbise tercih etmiyorum sadece . Bazı erkekler pantolon darlığına kadar kızıyorlarmış o çok kötü .Birde kıyafet mevzusu vat offf offff
Kimisi asiri ilgiden sevgilisinin kiskanc olmasindan sikayet edenler var degerini bilmiyorlar tavsiyem biraz umursamaz davran sende arkadaslarinla biyerlere git onun yaptigi gibi giyim sac konusunda degisiklik yapabilirsin kendine daha fazla zaman ayirip bakım yapabilirsin daha az merak et ilgisiz davran bunlar dikkatini cekecektir onun kacan kovalanir misaliSelam arkadaslar. Benim 2 yillik bi iliskim var. Ben sevgilimi asiri derecede kiskaniyorum. O da bu durumu kullanarak beni sinir ediyor.. Mesela az once telefonda konustuk; aksam is arkadaslariyla yemege cikacagim aralarinda bekar bayanlarda var demezmi sinir krizine girdim resmen.O da gulmekten yarildi. Hosuna gidiyor tabi onu kiskanmam. Ama gel gelelimki beyimiz beni hic kiskanmiyorBeni garanti evlenecegi kisi olarak gordugu icinmi oyle yapiyor bilmiyorum. Istiyorumki benim kadar olmasada biraz kiskanc olsun. Nerde oldugumu merak etsin hesap sorsun ama yok iste.. Simdi kiminiz guvendigi icin kiskanmiyor diyebilir. Ama oyle degil. Bende ona guveniyorum ama cok sevdigim icin kiskaniyorum ayni zamanda. Simdi ben ne yapsamki bu adam beni kiskansin merak etsin hesap sorsun.. off delirmek uzereyim nolur fikir verin
Sosyal olmadigim dogru..Buna ek olarak cekingen bir yapim var. Dediginiz gibi onu hayatimin merkezine koydugum icin sanirim biraz abartiyorum kiskancligi.. Ama elimde degil gercekten. Bundan sonra zorda olsa kiskancligimi ona belli etmemeye calisacagim.Ortada güven problemi yok diyorsunuz o zaman sanırım pek sosyal yaşamınız da yok.
Hayatınızın merkezinde sevgiliniz varsa çıkarın,arkadaşlarınızla dışarı çıkın,ya da kendinizle ilgilenin ,bir şeyler yapın.
Bence tüm hayatınız o olduğu için, saracak bir şey bulamadığınızdan bu kıskançlıklar.
Hem aşırı kıskançlık gerçekten iyi değil,insanı yer bitirir
Haklisiniz. Yapilan yorumlarin cogunda ortak fikir "ilgisiz davran" oldu.. bundan sonra bunu yapacagim..Kimisi asiri ilgiden sevgilisinin kiskanc olmasindan sikayet edenler var degerini bilmiyorlar tavsiyem biraz umursamaz davran sende arkadaslarinla biyerlere git onun yaptigi gibi giyim sac konusunda degisiklik yapabilirsin kendine daha fazla zaman ayirip bakım yapabilirsin daha az merak et ilgisiz davran bunlar dikkatini cekecektir onun kacan kovalanir misali
Evet mutlaka ilgisiz davran. Yolunda giden ilişkiyi boz. Çocuğu kendinden soğut. Sonra da gel buraya sevgilim eskisi davranmıyor, acaba biri mi var diye ağla.Haklisiniz. Yapilan yorumlarin cogunda ortak fikir "ilgisiz davran" oldu.. bundan sonra bunu yapacagim..
Benimki oyle bir manyak ki girdigim hrr erkekli ortamda deliriyor...bence okadarda hosa gidilecek bir sey degil...
Neden sürekli olumsuz ve önyargilisiniz?? Surda ortak fikir gordugum kadariyla "kiskandigini belli etme" "biraz ilgisiz davran".. Onu kendimden tamamen sogutacagim demiyorumki ben..Evet mutlaka ilgisiz davran. Yolunda giden ilişkiyi boz. Çocuğu kendinden soğut. Sonra da gel buraya sevgilim eskisi davranmıyor, acaba biri mi var diye ağla.
Haydi hayırlı işler.
Vallaha bak ya..gulme:)))))
Canim kiskanilmak guzel yaVallaha bak ya..gulme:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?