- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Çünkü yapacağın şey işe yaramayacak, muhtemelen. Sen 21 yaşındasın ben 30 yaşındayım. Bu tarz tavırların ilişkilere neler yaptığını pek çok kez gördüm. İlgimi çekmek için beni sözde "iplemeyen" adamları çok terk ettim. Sen onun tamamen senden soğumayacağını düşünüyorsun. Sevgilin seni olduğun kişi olarak sevdi. Olmadığın biri gibi davranırsan belki başlarda neden lütfen falan diye çaba gösterir ama bu uzun vadeli bir davranış şekli olmayacak ve ilişkinizin dinamiğini bozacak.Neden sürekli olumsuz ve önyargilisiniz?? Surda ortak fikir gordugum kadariyla "kiskandigini belli etme" "biraz ilgisiz davran".. Onu kendimden tamamen sogutacagim demiyorumki ben..
Haklisinda simdi bu benim kiskanc oldugunu biliyor ve sirf sinir olayim diye yemekte kizlarda var diyor. Soyleyince nasil gulme krizlerine giriyor gorsen sinir küpüne döndürdü beni.. iste bende diyorumki madem kiskanilmak bu kadar hosuna gidiyor neden o beni kiskanmiyor..Bana göre normal olan sevgiliniz, sıkıntılı olan sizin tavrınız. Nolmuş yemekte bekar kadınlar da varsa. İyi o zaman bu adam toplu taşımaya da binmesin. İsteyen her ortamda fırsat yaratıp biriyle yakınlaşabilir. O sadece sevgilin değil, insanların hayatında farklı sıfatları var. Onun yaptığını yapmalısın. Seni kaybetme korkusu varsa, seviyorsa, gerisini kurcalama. Kaçırtma
Zaman ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkür ederim.. Evet söyledikleriniz gercekten bilgi sahibi oldugunuzu gosteriyor. Ancak sunuda belirteyim daha once benim hayatimda kimse olmadi. Belki bu nedenle bu kadar agresif bu kadar kiskancim bilmiyorum. Ozguven eksikligide eklenince iyice cigrindan cikariyorum bazen. Iste benimde konuyu sizlerle paylasma nedenim fikir almak. Deneyimli arkadaslarin beni aydinlatmasini istedim.. Ve anladigim kadariyla evet asiriya kaciyorum sanirim..Çünkü yapacağın şey işe yaramayacak, muhtemelen. Sen 21 yaşındasın ben 30 yaşındayım. Bu tarz tavırların ilişkilere neler yaptığını pek çok kez gördüm. İlgimi çekmek için beni sözde "iplemeyen" adamları çok terk ettim. Sen onun tamamen senden soğumayacağını düşünüyorsun. Sevgilin seni olduğun kişi olarak sevdi. Olmadığın biri gibi davranırsan belki başlarda neden lütfen falan diye çaba gösterir ama bu uzun vadeli bir davranış şekli olmayacak ve ilişkinizin dinamiğini bozacak.
Sen şimdi bunu göremiyorsun.
Eğer istediğin oysa bırak ben sürekli olumsuz yorum yapan önyargılı biri olayım. Sen bildiğini oku.
Ama adımdan ne kadar eminsem, sevgilinin bu şekilde "yola" gelmeyeceğinden de o kadar da eminim.
Sevgilin kendinden emin, sana güvenen, kendine güvenen bir adam.
Eğer bu adamın sevgisini ilgisini hissediyorsan, yolunda giden bir şeyleri bozma ihtimalin çok yüksek tavır değiştirirsen.
Ama senin istediğin ilgisiz davranmaksa git ve davran. Sevgili senin ilişki senin.
Beni bağlamaz. Sen soru sordun ben yorum yaptım. Kararı sen vereceksin.
İşte hep o deneyimsizliğinden, onu da zamanla edineceksin. Ben de sana kendi deneyimlerinden örnek veriyorum. Özgüven eksikliğin olması normaldir. Biz de özgüven topu olarak gelmedik bu yaşlara.Zaman ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkür ederim.. Evet söyledikleriniz gercekten bilgi sahibi oldugunuzu gosteriyor. Ancak sunuda belirteyim daha once benim hayatimda kimse olmadi. Belki bu nedenle bu kadar agresif bu kadar kiskancim bilmiyorum. Ozguven eksikligide eklenince iyice cigrindan cikariyorum bazen. Iste benimde konuyu sizlerle paylasma nedenim fikir almak. Deneyimli arkadaslarin beni aydinlatmasini istedim.. Ve anladigim kadariyla evet asiriya kaciyorum sanirim..
Maasallah gercekten olayi mükemmel degerlendirdiniz.. Gercekten cok tesekkür ederim. Allah razi olsun. Söylediklerinize bakinca aslinda farkina variyorum biseylerin.. Gercekten soyleyecek soz bulamiyorum..İşte hep o deneyimsizliğinden, onu da zamanla edineceksin. Ben de sana kendi deneyimlerinden örnek veriyorum. Özgüven eksikliğin olması normaldir. Biz de özgüven topu olarak gelmedik bu yaşlara.
Erkek arkadaşının hoşuna giden kıskanılmaktan ziyade muhtemelen senin verdiğin tepkidir.
Onu kıskandırmaya çalışmak yerine al karşına konuş. Evet, ben kıskanıyorum, doğru. Ama sen bana etrafındaki kadınları ballandıra ballandıra anlattığında beni hem üzüyorsun hem de güvenimi zedeliyorsun. Ben kendimi sevgisiz hissediyorum. Senin beni önemsemediğini hissediyorum, de.
Eğer seni seviyorsa ve akıllı uslu bir adamsa tepkilerine dikkat edecektir.
Evet, aşırıya kaçıyorsun ama zamanla öğreneceksin. Burada zaman geçirdikçe kıskançlığı tavan yapan, özgüveni sorunlu olan ablalarının nasıl mutsuz ilişkiler ve evlilikler yaptığını, eşlerinin onlara nasıl "beni boğuyorsun, yanında nefes alamıyorum" dediğini, sırf onlar kıskançlık yapıyor diye, masum konularda bile yalan söylediğini, okuyacaksın.
Bir ilişkide aşktan da sevgiden de önemlidir güven ve dürüstlük.
Çünkü bunlar olmadığında bir gün aşk da sevgi de tükenir.
Kaprislerle, küçük "kadınsı" oyunlarla ancak ilişkini yıpratırsın. Her ne derdin varsa, uygun ve geniş bir zamanda sevgilini al karşına konuş.
Hiçbirimiz mantık abidesi değiliz. Hepimizin saçma tavırları oluyor, hepimiz agresif davranıyoruz ama günün sonunda adam ancak sevdiği kadının yanında huzur buluyorsa onun yanına gider. Senin yanına gelirken sevgisine rağmen ayakları geri geri gitmesini mi istersin, en büyük hatasında bile kapristen, huzursuzluktan yılmadan gelip seninle paylaşmasını mı?
Tam bu yaşta bir seçim yapacaksın. Ya hayatının geri kalanını kaprisli, huysuz bir kadın olarak mı geçireceksin yoksa özgüveni yüksek, kendinden emin, sorunları konuşarak yeri geldiğinde kavga ederek de olsa mantıklıca çözen bir kadın mı?
Bu kararı sen vereceksin.
Evet, sevgilinin etrafında hep kadınlar olacak. Bu kadınların bazıları senden daha güzel bazıları senden daha zeki olacak. Bunu kabullenmelisin.
Ve öncelikle sen kendini sevmelisin. Eğer sen kendini sevilebilir ve tercih edilebilir bulmazsan hiçbir erkek bulmaz.
Ve günün sonunda şunu asla unutma, başka anaların da oğulları var ama senden yalnızca tek bir tane var.
Rica ederim. Ufak adımlarla başla, kendini kasmadan ufak değişimlerle yoluna koyacaksın.Maasallah gercekten olayi mükemmel degerlendirdiniz.. Gercekten cok tesekkür ederim. Allah razi olsun. Söylediklerinize bakinca aslinda farkina variyorum biseylerin.. Gercekten soyleyecek soz bulamiyorum..sanirim durumu "biraz" degilde "baya" buyutuyorum..Normallesmeye calisacagim.. tekrardan tesekkür ederim
Ben kıskandırmak için yapmamıştım ama kavgalı bi dönemdeydik , sevgilim, abimle beni görmüş koluna girmişimm oturup şakalaşıyoruz , abim saçlarımı seviyo falan :) o zamanlar sevgilim şuan eşimSelam arkadaslar. Benim 2 yillik bi iliskim var. Ben sevgilimi asiri derecede kiskaniyorum. O da bu durumu kullanarak beni sinir ediyor.. Mesela az once telefonda konustuk; aksam is arkadaslariyla yemege cikacagim aralarinda bekar bayanlarda var demezmi sinir krizine girdim resmen.O da gulmekten yarildi. Hosuna gidiyor tabi onu kiskanmam. Ama gel gelelimki beyimiz beni hic kiskanmiyorBeni garanti evlenecegi kisi olarak gordugu icinmi oyle yapiyor bilmiyorum. Istiyorumki benim kadar olmasada biraz kiskanc olsun. Nerde oldugumu merak etsin hesap sorsun ama yok iste.. Simdi kiminiz guvendigi icin kiskanmiyor diyebilir. Ama oyle degil. Bende ona guveniyorum ama cok sevdigim icin kiskaniyorum ayni zamanda. Simdi ben ne yapsamki bu adam beni kiskansin merak etsin hesap sorsun.. off delirmek uzereyim nolur fikir verin
Ben kıskandırmak için yapmamıştım ama kavgalı bi dönemdeydik , sevgilim, abimle beni görmüş koluna girmişimm oturup şakalaşıyoruz , abim saçlarımı seviyo falan :) o zamanlar sevgilim şuan eşimsinir krizleri geçirmişti gözümün önünde . Sende böyle bişey yap o zaman , tabii abartmada :)
Aynen. Herseyi kiskaniyorlar. Ama her hareketi. Cok berbat oluyorlarAman allahım biri konu açmış az önce gördüm whatsap yazışmalarıma bakıyor eşim diye burda da kıskanmıyor diye konu var.
Valla kıskanırsa sonra pişman olma bak çünkü erkekler bizim gibi kıskanmaz onlar kıskanmayı bile eline yüzüne bulaştırır telefonu televizyonu bile kıskanır Tarkan dinlersin deliye döner tv ye küfür eder aman diyim iyi düşün
Valla kıskanç herif isterim diyen hatunlara bende geniş herif isterim diyorum ama nerdeeeee allah isteyene vermez istemeyene de yağdırırAynen. Herseyi kiskaniyorlar. Ama her hareketi. Cok berbat oluyorlar
Fake o fakeNe diyosun sen arkadasim. Sirf bu konu hakkinda fikir almak icin üye oldum. Feyk ne demek yaa!! Fikrin yoksa yorum yazmaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?