Sevgilim beni kiskanmiyor :( Kiskandirmak icin ne yapabilirim?? :(

Neden sürekli olumsuz ve önyargilisiniz?? Surda ortak fikir gordugum kadariyla "kiskandigini belli etme" "biraz ilgisiz davran".. Onu kendimden tamamen sogutacagim demiyorumki ben..
Çünkü yapacağın şey işe yaramayacak, muhtemelen. Sen 21 yaşındasın ben 30 yaşındayım. Bu tarz tavırların ilişkilere neler yaptığını pek çok kez gördüm. İlgimi çekmek için beni sözde "iplemeyen" adamları çok terk ettim. Sen onun tamamen senden soğumayacağını düşünüyorsun. Sevgilin seni olduğun kişi olarak sevdi. Olmadığın biri gibi davranırsan belki başlarda neden lütfen falan diye çaba gösterir ama bu uzun vadeli bir davranış şekli olmayacak ve ilişkinizin dinamiğini bozacak.
Sen şimdi bunu göremiyorsun.
Eğer istediğin oysa bırak ben sürekli olumsuz yorum yapan önyargılı biri olayım. Sen bildiğini oku.
Ama adımdan ne kadar eminsem, sevgilinin bu şekilde "yola" gelmeyeceğinden de o kadar da eminim.
Sevgilin kendinden emin, sana güvenen, kendine güvenen bir adam.
Eğer bu adamın sevgisini ilgisini hissediyorsan, yolunda giden bir şeyleri bozma ihtimalin çok yüksek tavır değiştirirsen.
Ama senin istediğin ilgisiz davranmaksa git ve davran. Sevgili senin ilişki senin.
Beni bağlamaz. Sen soru sordun ben yorum yaptım. Kararı sen vereceksin.

Haklisinda simdi bu benim kiskanc oldugunu biliyor ve sirf sinir olayim diye yemekte kizlarda var diyor. Soyleyince nasil gulme krizlerine giriyor gorsen sinir küpüne döndürdü beni.. iste bende diyorumki madem kiskanilmak bu kadar hosuna gidiyor neden o beni kiskanmiyor..

Zaman ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkür ederim.. Evet söyledikleriniz gercekten bilgi sahibi oldugunuzu gosteriyor. Ancak sunuda belirteyim daha once benim hayatimda kimse olmadi. Belki bu nedenle bu kadar agresif bu kadar kiskancim bilmiyorum. Ozguven eksikligide eklenince iyice cigrindan cikariyorum bazen. Iste benimde konuyu sizlerle paylasma nedenim fikir almak. Deneyimli arkadaslarin beni aydinlatmasini istedim.. Ve anladigim kadariyla evet asiriya kaciyorum sanirim..

Kiskanmak nedir ya...
Ben esimi bile kiskanmam böyle sacma sapan seyleri birakirsan daha mutlu olursun

İşte hep o deneyimsizliğinden, onu da zamanla edineceksin. Ben de sana kendi deneyimlerinden örnek veriyorum. Özgüven eksikliğin olması normaldir. Biz de özgüven topu olarak gelmedik bu yaşlara.
Erkek arkadaşının hoşuna giden kıskanılmaktan ziyade muhtemelen senin verdiğin tepkidir.
Onu kıskandırmaya çalışmak yerine al karşına konuş. Evet, ben kıskanıyorum, doğru. Ama sen bana etrafındaki kadınları ballandıra ballandıra anlattığında beni hem üzüyorsun hem de güvenimi zedeliyorsun. Ben kendimi sevgisiz hissediyorum. Senin beni önemsemediğini hissediyorum, de.
Eğer seni seviyorsa ve akıllı uslu bir adamsa tepkilerine dikkat edecektir.
Evet, aşırıya kaçıyorsun ama zamanla öğreneceksin. Burada zaman geçirdikçe kıskançlığı tavan yapan, özgüveni sorunlu olan ablalarının nasıl mutsuz ilişkiler ve evlilikler yaptığını, eşlerinin onlara nasıl "beni boğuyorsun, yanında nefes alamıyorum" dediğini, sırf onlar kıskançlık yapıyor diye, masum konularda bile yalan söylediğini, okuyacaksın.
Bir ilişkide aşktan da sevgiden de önemlidir güven ve dürüstlük.
Çünkü bunlar olmadığında bir gün aşk da sevgi de tükenir.
Kaprislerle, küçük "kadınsı" oyunlarla ancak ilişkini yıpratırsın. Her ne derdin varsa, uygun ve geniş bir zamanda sevgilini al karşına konuş.
Hiçbirimiz mantık abidesi değiliz. Hepimizin saçma tavırları oluyor, hepimiz agresif davranıyoruz ama günün sonunda adam ancak sevdiği kadının yanında huzur buluyorsa onun yanına gider. Senin yanına gelirken sevgisine rağmen ayakları geri geri gitmesini mi istersin, en büyük hatasında bile kapristen, huzursuzluktan yılmadan gelip seninle paylaşmasını mı?
Tam bu yaşta bir seçim yapacaksın. Ya hayatının geri kalanını kaprisli, huysuz bir kadın olarak mı geçireceksin yoksa özgüveni yüksek, kendinden emin, sorunları konuşarak yeri geldiğinde kavga ederek de olsa mantıklıca çözen bir kadın mı?
Bu kararı sen vereceksin.
Evet, sevgilinin etrafında hep kadınlar olacak. Bu kadınların bazıları senden daha güzel bazıları senden daha zeki olacak. Bunu kabullenmelisin.
Ve öncelikle sen kendini sevmelisin. Eğer sen kendini sevilebilir ve tercih edilebilir bulmazsan hiçbir erkek bulmaz.
Ve günün sonunda şunu asla unutma, başka anaların da oğulları var ama senden yalnızca tek bir tane var.

kıskanılmak neden bu kadar önemli eşim beni hiç kıskanmaz çok da memnunum.tam tersi kıskansaydı kendini aşamamış biri olduğunu düşünürdüm.bence keyfine bak.rahat edersin

Bende esimi seviyorum ama kiskanmiyorun o cok kiskaniyor. Ama ilk zamanlar boguyordu beni konusa konusa artik kendini kontrol altinda tutuyor. Cünkü asiti kiskanclik ayriliga yol acar. Bu bir gercek

konu 'onu nasıl kıskandırmalıyım' değil de 'nasıl özgüvenli olunur' olmalıydı bence.

Maasallah gercekten olayi mükemmel degerlendirdiniz.. Gercekten cok tesekkür ederim. Allah razi olsun. Söylediklerinize bakinca aslinda farkina variyorum biseylerin.. Gercekten soyleyecek soz bulamiyorum..sanirim durumu "biraz" degilde "baya" buyutuyorum..Normallesmeye calisacagim.. tekrardan tesekkür ederim

Rica ederim. Ufak adımlarla başla, kendini kasmadan ufak değişimlerle yoluna koyacaksın.

5 senedir evliyim 4 sene de sevgililik donemimiz oldu. Ben de senin gibi hep şikayet ettim beni niye hiç kiskanmiyosun dedim en son bi gün öyle bi kıskançlık yaptı ki yuuuuhhhh bu kadar da değil dedim :))) o gün bu gundur saldim ne o kıskanıyor ne ben kiskanicak birşey yapıyorum :) bence sen de usteleme her erkeğin kıskançlık damarı var :) Allah muhafaza fena patlamasına

Ben kıskandırmak için yapmamıştım ama kavgalı bi dönemdeydik , sevgilim, abimle beni görmüş koluna girmişimm oturup şakalaşıyoruz , abim saçlarımı seviyo falan :) o zamanlar sevgilim şuan eşim sinir krizleri geçirmişti gözümün önünde . Sende böyle bişey yap o zaman , tabii abartmada :)

Aman allahım biri konu açmış az önce gördüm whatsap yazışmalarıma bakıyor eşim diye burda da kıskanmıyor diye konu var.
Valla kıskanırsa sonra pişman olma bak çünkü erkekler bizim gibi kıskanmaz onlar kıskanmayı bile eline yüzüne bulaştırır telefonu televizyonu bile kıskanır Tarkan dinlersin deliye döner tv ye küfür eder aman diyim iyi düşün

Aynen. Herseyi kiskaniyorlar. Ama her hareketi. Cok berbat oluyorlar

Aynen. Herseyi kiskaniyorlar. Ama her hareketi. Cok berbat oluyorlar
Valla kıskanç herif isterim diyen hatunlara bende geniş herif isterim diyorum ama nerdeeeee allah isteyene vermez istemeyene de yağdırır

Valla canım benim fikrim! kıskanılmak güzeldir zira seven kıskanır bu benim sözüm değil.. Kıskançlık dediysem öyle höt hüt değil bakışlarla, ufak sitemlerle.. Tatlı tatlı, insanın sevildiğini hissettirir ayrıca olması gerekende budur,yoksa ne farkı olur ha sevgilin ha dışarıda bir şahıs! Merak etmesin, kıskanmasın yok yaaa bana göre değil memnunum diyene saygım var güven felan yazmışlar, eee ne diyelim buda farklı bir yaklaşım ben eşime çok güveniyorum oda bana amma bir fark var deli gibi kıskanıyorum öyle psikopat gibi değil nerdesin, ne yaptın gibi değil nys anlayan anladı zaten.......

Bir yazdığınız dikkatimi çekti ; ben kıskandım o güldü. Onun bu hareketi de normal değil. Bilerek size bazı cümleler kurması ve alay etmesi.
Böyle yapan adama kiskanildigini belli etmek büyük hata

Madem ozguvenim yok diyorsunuz neden bunun için bir destek almıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…