Sevgilim beni öptü, kötü hissediyorum

Yahu şaka bir yana 20 yaşındayım hala öpusemedim, ben de büyü mü var ya yetti canıma valla

Kahkaha attim ya gozumun onune geldi sanki.

anemm 17 yaşında erkek arkadaşım elimden tuttu diye ayrılmıştım hehehhe aklıma geldi o günler
ayrıl kıs
yaşın çok küçük dudaktan öpme nedir:)

Konu sahibininki normal değil tamam da, sizinkinin de normal olduğu söylenemez... 28 yaşında mi dişi olduğunuzu keşfettiniz?

Evet. Neden garip geldi ki?
Dişilik derken giyinip süslenmeyi kastetmedim ki. Dişilik sadece hormonel bir olay da değil.
Ben eşimle tanışana kadar hiç bir erkeğe alıcı gözle bakmadım. Yakışıklıysa yakışıklıdır o kadar.
O zamana kadar aşktan başka şeylere odaklanmıştım. Eşimden sonra feminenliği keşfettim.
Benim gibi tuhaf! insanlar da var işte.

Bu arada eşimle sinemada öpüşmüşlüğümüz de var. Ne yapalım geç olsun güç olmasın.

ben 15 yaşında sevgili oldum, 16 da öpüştüm, 17 de.... neyse bunun sonu iyiye varmayacak
hoşlanmadıysan bi daha yakınlaşma.

çok iyiymişyaa ses doğru gidip burnu öpmek

Hahaah:) Baya bi çok öptü demiş ya sesli güldüm ona :)

izin vermeseydin keşke

yaşın bu tür şeyler için çok küçük. sen istemeden de birşey yapmamalı.. okuluna odaklansan kız erkek ilişkileirin üniversiteye bıraksan?

Kizlar pardonda neyin dalgasini geciyorsunuz,neyi kiniyorsunuz?
15 yas lise donemi hanginizin lise aski olmadi.benim ilk erkek arkadasim 26 yasimda oldu ama arkadaslarimin cogunun vardi
Ha ne vardi elini tutmak cok buyuk gunah heyecan olarak algilardik o baska.konu sahibi canim keske opmeseydin hata yapmissin hatandan ders cikar ilerde pisman olacagin seyler yapma lutfen.universiteyi bitir meslegini eline al sonra gercekten.sevdigin adam olursa op hemde doya doya.hicbirimiz elimiz cebimizde duz yollardan gelmedik bu yasa.hatalar insana mahsus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…