Sevgilim beni öptü, kötü hissediyorum

Tamam yaşını almış insanlarla şamata yapıyoruz ama karşınızda 15 yaşında kız var neden biraz daha dikkat etmiyorsunuz?

Dalga geçmeyin çok ayıp bu yaptığınız. Kız kendini kötü hissetmiş, yol göstereceğinize alay etmek niye? Yapmayın lütfen arkadaşlar.

Konu sahibi belli ki istemiyormuşsun. Dikkat et kendine daha ileri boyutlara ulaşmasın sonra çok ağlarsın. Sevgilin kaç yaşında?
 
Konu eskiymiş. Nasılsın, sorunlarını hallettin umarım.
 
tantanis Halledilcek birşey yoktu. Çocuğu çok yanlış tanımışım aptalın tekiymiş. Pişmanlığımı dahada körükledi tabi ama yapıcak birşey yok, dersimi çıkardım. teşekkürler
 
lavantamisgibidir Evet bende böyle düşünüyorum zaten. hangi kafadaydım onunla öpüşürken bilmiyorum, kendimden utanıyorum şuan
Utanma, hepimiz insanız ve bazı anların gerektirdiğini yaşarız. Olur biter. İlk kocamın elini tutayım, ilk onla öpüşeyim vs boş bunlar. Kendini üzmene değmez. Saflık temizlik ve namus böyle kirletilmez, yüreğin temizse bişeycik olmaz :)
 
Ben 15 yasindayken ohoo
Saka bi yana, liseye gidiyo olmasi lazim yani
Cok da abes gelmedi bana
Beni de o yasta optuler
Okulumu da okudum mis gibi universite de kazandim yoldan falan cikmadim yani
Pisman da olmadim o masumluk cok guzel onu kaybetmedigi surece bi sorun yok
Ufak bi opucuge dudagimi tutarak gezdigimi bilirim
Hey gidii heyy o zamanlara donebilsem keske
 
Kıyamam sana ben :) Korkma herkesin başına gelebilir bu tarz şeyler.Evet biraz erken olmuş ama kendini kötü hissetme,bundan sonra dikkat edersin olur biter.Ama arkadaşlık yaptığın insanları çok iyi seç,daha yaşın küçük kuzum,ortalık pislik kaynıyor Allah korusun.Herşeyin bir zamanı var.Şu an kendini derslerine ver,ileride zaten seveceğin,evleneceğin insan olacak.Biraz daha zaman.
 
Ya bazılarınızı anlayamıyorum 15 yaşında çocuk buraya konu açmış kocaman kadınlar alay eder tavırlarla cevaplar vermişsiniz. Korkmasa dert etmese oturup buraya yazmaz zaten. İnsan taşlamaya usanmayan arkadaşlar dolu burada. Bu arada canım senin erkek arkadaş edinmek için yasin gerçekten küçük. Opuşmek üçün de öyle. Saflığın temizliğini mevzuya katma bile ufacık bi öpücükle kimsenin sağlığına temizliğine birşey olmuyor. Ama erkek arkadaşına bir daha seni ölmemesi konusunda uyar. Hee devam mı ediyor. Gidip ailene şöyle. Hoşuna gitseydi zaten dert edip konu açmazdin. Ama unutma daha reşit bile değilsin. Böyle şeyleri ailenden saklamamalisin hiç bireyden de korkma annen enn fazla kızsa ne kadar kızabilir. Kendisine genç kız oldu unutma. Aynı hormonların etkisinden o da geçti.
 

Olumsuz yorumlari yok sayin. Bazi KK kadinlari ipin ucunu kacirabiliyor boyle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…