- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi Didemzmeric
-
Ellerim titredi yorumlari okurken..bunlarda hemcinslerimiz iste..lise cagindaki cocugu tiye alacak kadar aciz kucuk insanlar.. Yaziklar olsun...15 yaşında olduğunu söyleyen kişiye verilen yetişkin cevaplarına bak.
bunlar anne olacak da evlat yetiştirecek de.
sonra da ergenler şöyle ergenler böyle.
yetişkin ergenler daha kötü.
Siz o karninizdaki bebeginizdendemi utanmiyorsunuz da lise cagindaki bir cocuga bunu soyleyip alay edoyorsunuz...cok mu komik...Hamilesin.
Ergen aklıyla öpüşüp koklaşıcak ben dalga geçtim diye mi bebeğimden utanıcam, siz kimsiniz çok pardon? Size ne? Evet çok komik, yeni neslin aklı sizinkinden çok eriyor her şeye merak etmeyin.Siz o karninizdaki bebeginizdendemi utanmiyorsunuz da lise cagindaki bir cocuga bunu soyleyip alay edoyorsunuz...cok mu komik...
Ayip ya
Evet 15 yasindaki bir kiza hamilesin demek hangi zihniyetine sigiyor acaba..biraz vicdanli olun ya.Ergen aklıyla öpüşüp koklaşıcak ben dalga geçtim diye mi bebeğimden utanıcam, siz kimsiniz çok pardon? Size ne? Evet çok komik, yeni neslin aklı sizinkinden çok eriyor her şeye merak etmeyin.
Karsinizda 20 yasinda bir genc kiz yok.bu yorumunuzu 15 yasindaki cocuk okuyacak...ağzından mı öptü
çocuk mu? .neyse...Karsinizda 20 yasinda bir genc kiz yok.bu yorumunuzu 15 yasindaki cocuk okuyacak...
Tebrik ederim hanımefendi bende yorumları okuyunca utandim insanoğlu ne kadar değişmiş ya başkalarının sorunlarını kendilerine alay konusu yapmaya bayiliyorlarBurda okudugum yorumlardan utandim...15 yasinda bir cocuk.
Nasil insanlarsiniz siz??
Yok bidaha optur.yok namusun gitti yok hamile kalmazssin..
Okurken sinirlendim...
Sizin kiziniz olsaydi ayni seylerimi yazardiniz..
Bu musunuz.bu kadar acizmisiniz..su yorumlarinizdan utanin..kiz yanlismi yaptim diyor 15 yasinda bir cocuk o.
Yanlis yaptin..cunku yasin henuz bu duyguyu yasaman icin cok cok erken...
Burdaki aptalca yorumlara takilma lutfen..kendine deger ver..belli bir olgunluga gelene kadar tekrar etme lutfen
öle malesef kimileri bunu yaşayan insanlar ve yaşasıklarını unutupta yapıolar asıl alay edilecek insanlığımız olmuş malesefffTebrik ederim hanımefendi bende yorumları okuyunca utandim insanoğlu ne kadar değişmiş ya başkalarının sorunlarını kendilerine alay konusu yapmaya bayiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?