Sevgilim beni öptü, kötü hissediyorum

valla acaba hamilemiyim diye soracaksın diye çok korktum :) uyarırsın bi daha yapmaz kuzum.

Burda okudugum yorumlardan utandim...15 yasinda bir cocuk.
Nasil insanlarsiniz siz??
Yok bidaha optur.yok namusun gitti yok hamile kalmazssin..

Okurken sinirlendim...
Sizin kiziniz olsaydi ayni seylerimi yazardiniz..
Bu musunuz.bu kadar acizmisiniz..su yorumlarinizdan utanin..kiz yanlismi yaptim diyor 15 yasinda bir cocuk o.

Yanlis yaptin..cunku yasin henuz bu duyguyu yasaman icin cok cok erken...
Burdaki aptalca yorumlara takilma lutfen..kendine deger ver..belli bir olgunluga gelene kadar tekrar etme lutfen

15 yaşında olduğunu söyleyen kişiye verilen yetişkin cevaplarına bak.
bunlar anne olacak da evlat yetiştirecek de.
sonra da ergenler şöyle ergenler böyle.
yetişkin ergenler daha kötü.
Ellerim titredi yorumlari okurken..bunlarda hemcinslerimiz iste..lise cagindaki cocugu tiye alacak kadar aciz kucuk insanlar.. Yaziklar olsun...

ben 15 yaşındayken inek gibi ders çalışıyordum bırak öpmeyi sevgilim bile yoktu.
bir daha sinema gibi ev gibi yerlere gitme tamam mı tatlım

Şurada yazanların kardeşi, kızı olsa bu durumda olan acaba yine aynı cevaplar verilir mi?
Herkes kendi gibi yazsa ne kadar doğru ve güzel olur.
Öpüşmek çağdaş olmak değildir, çağdaşlık beyindedir.
15 yaşında öpüşen birine yanlış yaptığını söylerseniz kimse yuhalamaz sizi.
Neden başkalarına kapılıp destekler gibi görünüyorsunuz?

Siz o karninizdaki bebeginizdendemi utanmiyorsunuz da lise cagindaki bir cocuga bunu soyleyip alay edoyorsunuz...cok mu komik...
Ayip ya
Ergen aklıyla öpüşüp koklaşıcak ben dalga geçtim diye mi bebeğimden utanıcam, siz kimsiniz çok pardon? Size ne? Evet çok komik, yeni neslin aklı sizinkinden çok eriyor her şeye merak etmeyin.

çok komiksin.
15 yaşında sevgili olmayı biliyorsun, ama öpünce kötü oluyorsun.hamama giren terler canım benim

Ergen aklıyla öpüşüp koklaşıcak ben dalga geçtim diye mi bebeğimden utanıcam, siz kimsiniz çok pardon? Size ne? Evet çok komik, yeni neslin aklı sizinkinden çok eriyor her şeye merak etmeyin.
Evet 15 yasindaki bir kiza hamilesin demek hangi zihniyetine sigiyor acaba..biraz vicdanli olun ya.
Ben henuz anne degilim..ayni durumda benim kizim olsa ne dusunurdum diye dusunebiliyorken sizin hamile olup bunu dusunmeyecek kadar olmaniza inanamiyorum.ergenmis akli herseye erermis.

15 yasindaki bir cocuga hamilesin diye alay edilmez tamam.bu kadar acik ve net.

ARKADAŞLAR YARGILAMAK BİZE DÜŞMEZ İNSAN GİBİ DERDİNİ ANLATMIŞ KÖTÜ BİR ŞEYDE YAŞAMAMIŞ ....TABİKİ YAŞINA GÖRE BÜYÜK ŞEYLER SİZ HİÇ LİSE YILLARINDA BİR ÇOCUKTAN HOŞLANMADINIZ MI?
GERÇEKTEN SÖYLEYİN BU KADAR MI ALAYCI DALGACI OLDUNUZ?
KIZIN YAŞI KÜÇÜK CAHİL BÖYLE ŞEYLERİ DÜŞÜNMÜO OLABİLİR... LÜTFEN KARDEŞİMİZ. BELKİ KIZIMIZ VAR YADA OLACAK LÜTFEN YARGILAMAYIN OLMUŞ BİTMİŞ HATASINIDA ANLAMIŞTIR UMARIM
..

Tebrik ederim hanımefendi bende yorumları okuyunca utandim insanoğlu ne kadar değişmiş ya başkalarının sorunlarını kendilerine alay konusu yapmaya bayiliyorlar

Tebrik ederim hanımefendi bende yorumları okuyunca utandim insanoğlu ne kadar değişmiş ya başkalarının sorunlarını kendilerine alay konusu yapmaya bayiliyorlar
öle malesef kimileri bunu yaşayan insanlar ve yaşasıklarını unutupta yapıolar asıl alay edilecek insanlığımız olmuş malesefff
İNSANLIK ÖLÜYOOO

Tekrar baktımda şuraya; hepinizden bir kez daha iğrendim. Ben o kadar pişman olmuşum ilk kez böyle birşey yaşamışım, derdimi paylaşıyorum, teselli arıyorum büyüklerimden. Bir bakıyorum benle gülüp eğlenip dalga geçiyorlar. Umarım sizinde başınıza gelir aynı şeyler.

Ah doğru siz olgun, yetişkin insanlardınız değil mi? Bu yollardan geçtiniz birde değil mi? Hiç belli etmiyorsunuz ama!

Guzel kardesim boyle genclik maceralarini herkes yasayacak diye bi kural yok yasamamak en guzeli sonra bi opucukle baslar Allah muhafaza nerelere gider son pismanlikta fayda etmez o zaman benden sana tavsiye herseyi esinle yasamaya calis zamani gelince bunlari dusunme egitimine onem ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…