Sevgilim beni öptü, kötü hissediyorum

Sizin de dediğiniz gibi tuhaf çünkü. Hem dişilik yalnızca hormonel bir şey demedim ki. Öpüşmek de yalnızca hormonel değil, dişi olmak da.Neyse sizin için sorun yoksa denecek bir şey yok :) Ama hiç değilse gereksiz ilişkilere, konu sahibininki gibi erken ve anlamsız olaylara maruz kalmamışsınız :)

Bir daha öptürmemelisin. Derslerine çalışmalısın. Ne bekliyordun 15 yasında çocuk senden başkasına bakmayacak seni nikahına alacak filan ha? Kendine yeten bi yetişkin olana dek bu işlere kalkismamani tavsiye ederim. Yoksa sonraki defalarda kötü hissetmemeye baslarsin. Kötü işler yapan insanlar küçük adımlarla bbasliyor kimse bir anda büyük hata yapmaz. Küçük olanlar alistirir

[QUOTE="]Ben 20 yasindayken ve ileri miyop gozlukluyken, salak sevgilim gozluklerimi cikarip yuzumu severken beni opmek icin egilmis, ben de 6 derece kör gözlerimle sese doğru gidip çocuğun burnunu öpmüştüm.
O gün öpüşmek için çok erken olduğu dersini çıkarmıştım.
Belki sen de aynı dersi çıkarmışsındır.[/QUOTE]

Bende miyopum sizin ki astigmat sanırım yüzünüzü oksama mesafesinde onu görebilmeniz lazım.:)
Ama hikaye güzel,çıkması gereken önerme belirgin,aileler çok iş düşüyor 15 yaşında,daha çocuksun.Sonra Müge Anlı'ya ah vah edip çıkıyorlar,aman dikkat.Ailenden birşey gizleme.

Ortaya biri yem atıyor sonra herkes öpüşme maceralarını anlatıyor. : D bence konu feyyyyk.

tecrübelerinizi yazdıgınız için teşekkür ederim hem güldüm yorumlarınıza, hemde üzüldüm. öncelikle ben zaten derslerime çalışıyorum engel olmuyor hiç bişey. 2.si beni öptüğünde sonradan pişman olucagım aklımın ucundan geçmemişti. teşekkür ederim açık konuştugunuz için .

Teselli? Kendini kandırmak niye. Öpüşmek kötü vey aayıp bir şey değil yeter ki kendini, terbiyeni, dozunu bil. Bunun ötesi hayat boyu taşıyacağın bir tercihtir. Öpüşmek istemiyorsan bir daha yapmazsın olur biter.

Ayyyy lisedeyken şuan ki hayatımın aşkıda beni sinemada öpmek istemişti kendimi çekmiştim öyle böyle kızarmamıştı nasıl bozulmuştu ben sonra bununla baya dalga geçmiştim hala geçiyorum yerimm ya bak anılarım canlandı... yaşın daha çok küçük masum bir öpücükdicem ama baya uzun sürmüş dikkat et kendine daha fazlasını yapmasına izin verme hatta bir daha böyle bir şey yaşamak istemediğini söyle canım...

o değiled 15 yaşındaki bebeler öpüşemez ki bence

Komikmis anlattığın, miyopulu kızın hikâyesi daha komik ama :) ne Yapıcan opulmussun artik

İlk öpüştüğün insan çok önemliydi senin garip olmuş kötü bir anı gibi olacak ilerde

Dinimizin haram kıldığı evlenmeden önce bir erkekle kızın yakınlaşmasıdır adı Zinadır . Bizlere bizim zamanımızda büyüklerimiz 1 Genç kizin en güzel çeyizi öpülmemiş dokunulmamış bedenidir diye büyüttüler , kız pişman olmuş nasıhat istiyor şımdiki sözüm ona aplalar ıse dalga geçiyor. Edep Yahu !!! nerden nereye gelmişiz vah gençlerimize

bişi olmaz bidaha öpüs alısırsın

Ay kiyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…