- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi vespertine
-
erkeklerın en sık kullandıgı cumleler sunlarmıs:
- bakarız
-herseyın hayırlısı
-dunyada hıcbıseyın garantısı yok
-bakalım zaman gösterir
-hallederiz ya
Uzun bir ilişkin olduğun farklı insanları tanımadığın ve tecrübesiz olduğun fikrini çıkarıyorum vespertine hatam varsa affola. Bazen insanların kişilikleri ile duygularını karıştırabiliyoruz, bize özel zannediyoruz ve hatayı burda yapıyoruz.Off çok kafam karıştı. Şuanda ayrılığı kaldırabilecek durumda da değilim. Benden iyisini bulamayacağı ortada ve onu bu kadar iyi tanıyan onun da bu kadar iyi tanıdığı kimse yok.
Ben üzülünce onun da üzülüyor olması, gözümden gelen bir damla yaş için kahrolması ve ne zaman yüzümü azıcık bile asık görse ben kendimi iyi hissedeyim diye elinden geleni yapması da bir artı değil midir?
objektif ve önyargılardan arınarak bakınca ne kadar manasız değil mi? imza yokken babası elinde satırla hayal ediliyor, imza atılınca ne değişiyor halbuki?=)
bu toplumu bu yüzden sevmiyorum.
aşk gibi manevi bir olguyu olmayacak bir iş anlaşması düzeninin içine çekmeye çalışıyor bu toplum. imzalar, sözleşmeler, güvence istemeler, analar, babalar, halalar, teyzeler... bütün bunların aşkla nasıl bir alakası olabilir halbuki?
iş, cinsellik değil mi?
dönüp dolaşıp orada düğümleniyor her şey.
her konu, o noktadaki hastalıklı düşünceler yüzünden düğüm oluyor.
Bu yazdığınız o kadar hoşuma gitti ki, konu sahibinin savunmalarını okurken düşündüğüm buydu ama ifade edemedim, tercüman oldunuz.Uzun bir ilişkin olduğun farklı insanları tanımadığın ve tecrübesiz olduğun fikrini çıkarıyorum vespertine hatam varsa affola. Bazen insanların kişilikleri ile duygularını karıştırabiliyoruz, bize özel zannediyoruz ve hatayı burda yapıyoruz.
1- bir aylık bir ilişkiydi sadece ayrılırken adam hüngür hüngür ağladı otogarda. Ben de safım o zamanlar beni ne çok seviyomuş ya kıymet bilmemişim dedim. Kendisinin en yakın arkadaşı ona ne bakıyosun ya galatasaray gol atınca da ağlıyo o dedi. Meğer bildiği varmış. Aynı zamanda başka bir sevgilisi daha varmış ve uzun bir ilişki. Ben araya baharat olmuşum.
2- Elime kıymık batsa gözleri dolan adam, beni mutlu etmek için çırpınan, bir dediğimi iki etmeyen adam iki sene sonunda hala ailesine beni açmayınca - din farkından dolayı- ayrılmak istedim. O gün çok ağladı ama arkasına bakmadan gitti. Üç gün sonra nette kız aramaya başladı, eski sevgililerini yokladı.
İnsanlar gerçekten çok kötü. Umarım ne kadar kötü olabileceklerini hiç görmezsin.
bir yere imza atmadan bu dediklerini yapamıyor musun? adamı seviyorsun değil mi? yaşayın beraber. "yumurtalıkların ve onun testisleri de şu anda kilitli, imzayı attığınızda açılacak" gibi bir durum olmadığına göre, çocuğu da yapabilirsiniz.
ne alakası var evlilikle, anlamadım=)
ciddiyim.
nedir yani?
Kızlar hepiniz çok haklısınız. Beklesem beklesem de olacağı garanti değil tabiki. Onca zaman belki alışkanlıktır bilemem ama en ufak bir moralim bozuk olsa o gün yüzümü asık görse ne yapacağını şaşırır. Elinden geleni yapar sırf ben mutlu olayım diye. Gerçekten çok zor bir karar. Şimdiden severken daha fazla olmuyor diyip unutabilmek. Daha önce hiç bir zaman birbirimizi unutamadık. Ondan başkasıyla yürütemedim hiç. 10 yıl da salak değilim bekleyemem emin olsam bile.
Konu sahibesi evliliği falan bi kenara bırakın bi anlığına.Off çok kafam karıştı. Şuanda ayrılığı kaldırabilecek durumda da değilim. Benden iyisini bulamayacağı ortada ve onu bu kadar iyi tanıyan onun da bu kadar iyi tanıdığı kimse yok.
Ben üzülünce onun da üzülüyor olması, gözümden gelen bir damla yaş için kahrolması ve ne zaman yüzümü azıcık bile asık görse ben kendimi iyi hissedeyim diye elinden geleni yapması da bir artı değil midir?
Durum hiç de öyle ayy tamam canım ya 35 öyle olsundan ibaret değil. Baya büyük kavga ettik. Ben de netim o da. Yukarıdaki bazı yorumlarda yazdığı gibi biyolojik saatimiz işliyor.Konu sahibesi evliliği falan bi kenara bırakın bi anlığına.
Benim merak ettiğim şey neden ilişkiniz istemediğiniz bi yola çekildiğinde "HAYIR" diyemiyorsunuz siz?
"Ben 35 yaşından önce evlenmeyeceğim" son derece saçma ve absürt bi cümle.
-Hayatım evlenelim mi?
-Olmaz.
-Neden? Evlenmeye mi karşısın?
-Yok evlencem. Ama 35 de.
-Hangi bilimsel, objektif ya da subjektif kritere göre 35 yaşı buldun canım sen?
-?? (Münasip bi yerimden salladım 35 i başka nerden bulcam!)
Konunun mantığı şu seviyeyi geçmiyo ama gel gelelim adam bu saçma beklentiyi bile size son derece net bi şekilde söylemiş ve arkasında duruyo. Yani ilişkisini istedigi gibi yönlendirebiliyo, istemediği bi şey olduğunda hayır deyip resti çekebiliyo. İkinizin hayatını etkileyen kararları tek başına verip sizi de kendi yolundan sürükleyebiliyo.
Ama siz kendi beklentinizi bi türlü ona net bi şekilde ifade edemiyosunuz. Üzerine tartışmaya bile çekiniyosunuz baksanıza. Ay alıştırarak mı söylesem, acaba kaç sen beklesem bla bla.
" Ben evlenmek istiyorum, bu kararı tek başına alamazsın, aksi halde beklentilerimiz uyuşmuyosa herkes kendi yoluna " diyemiyosunuz ayaklarınız yere basa basa.
Neden böyle yapıyosunuz ki?
Yorumum sizin mantık çerçevenize oturmamış olabilir, saçma da bulabilirsiniz benim için hiç sorun değil.Durum hiç de öyle ayy tamam canım ya 35 öyle olsundan ibaret değil. Baya büyük kavga ettik. Ben de netim o da. Yukarıdaki bazı yorumlarda yazdığı gibi biyolojik saatimiz işliyor.
Bir derdimizi paylaştık herkes çok saçma sapan yorumlar yapıyor. Öyle ha diyince ayrılamıyoruz demekki. Sırf ben değil o da. İki ucu moklu değnek dedikleri durum. Evlenme görüşlerimizi dışında her şeyimiz uyuyor. Beraber olmaktan mutluyuz.
Yorumum sizin mantık çerçevenize oturmamış olabilir, saçma da bulabilirsiniz benim için hiç sorun değil.
Ama ben de sizin durumunuzu saçma buluyorum.
Biyolojik saatiniz biz burada konuşurken bile işliyo. Durdurmanın yolu var mı? Hayır yok.
Sizin evlilik dışı çocuk yapma imkanınız var mı? Önceki yorumlara verdiğiniz cevaplara bakılırsa o da yok.
Adamın evlenmeye niyeti var mı? Büyük kavgalar ettiğinize göre hayır yok önümüzdeki 10 sene için.
Bu 10 sene bekleme süresi için bi mantıklı gerekçesi var da onu mu yazmadınız? Belki o zaman hii tamam ben yanlış anlamışım dicem.
Aksi halde görünen durum 6 yıllık alışkanlığa yenilip ilişkiyi devam ettiren bi adam ve o adamı bi punduna getirip nikah masasına oturtmanın planlarını yapan bi kadın. Öyle mutluyuz huzurluyuz profili değil yani.
Ki bu ilişkilerin sonunun nasıl bittiğini, o ben evlenemen diyen adamların nasıl kısacık sürede yeni birini evlendiğini konunun altına yorum yapan bi sürü arkadaş yazmış zaten.
Ben kendi gördüklerimi anlatmıyorum inanın üzülürsünüz. Kendinizi bulabileceginiz bi ton kötü durum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?