sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

Bence sen onun üstüne cok düşüyosun
azıcık elini ayağını çek, ilgini azalt bakalım nasıl davranacak
kacan kovalanır taktğiğni uygula yani. bakalım kovalayacakmı?
İşin kokusu ancak boyle çıkar. Benden soylemesi

ayrıldığınız zaman sen kendini çekip yüzüne bakmasaydınnn bakalım etrafında nasıl pervane olcaktı sonrasında. Bende 4 yıllık ilişkimi beni aşağılamalı ve bir tek sıkıldım mesajı atmasıyla ayrıldı benden. mesajına cevap dahi yazmadım , her gece ağladım üzüldüm çok yıprandım ama yine gel barışalım demedim. Noldu 1 hafta sonra K..pek gibi pişman oldu ben naptım defol git dedim.3 ay boyunca açmadığımdan telefonunu her gün mesaj attı 3 ayın sonunda 4 yılımız geçti barışim bari dedi sonra noldu bi baktım bende sıkılmışım. Sıkıldım mesajıyla bitiriverdim oooohh sefam olsun

neee,ınanmıyorumkalkıp bıde fondoten pudra almıs,o nerenın ıtı kı senı begenmıyor,sen onu hayatından sılecegıne yalnıs bırsey yaapmıssın gıbı bırseylerı duzelltmeye kalkısıyorsun,bak guzel kardesım,bu daha sımdıden boyleyse,eger evlenırsen sen bır derdım var"da topık acıp durursun hergun.sevme falan vallahı bos,ben hepsını yasadım.sana yasadım dıyorum,keskelerım olmazdı eger senın yerındeyken sevgımın usteınden gele bılseydım

Hiç uğraşmayın derim,sizi beğenmiyorsa eğer yanınızda işi ne?O sizi bırakmadan siz onu bırakın ki kendisini bu kadar yükseklerde gördüğü için belki pişman olur.

olmayacak,bacım vallahı mumkun degıl,gel vaz gec kurban olurum,yakma kendını,yıpranma,bellı kı sen sevmek sevılmek ıstıyorsun,onda bulmayacaksın,senı avuclarında koruyacak,asla kıyamayacak ınsanla karsılasırsın ınsaallah,yeter kı ondan vazgec,

bırakamıyorum işte yapamıyorum.. çünkü onu çok seviyorum belkide biraz olgunlaşmam lazım.. Bilmiyorum. Eskiden hiç lafımı sakınmazdım şimdi yeniden terkedicek beni diye susuyorum kızlar :'(

ha bu arada onun ıcın demıyorum ama,canı cehenneme benım kardesımde de kırmızı sıvılce ızlerı var madecassola basladı,cok etkılıymıs,6 ay surrulmesı gerkıyormus

arkadaşım demem o ki sen her yaptığına sesini de çıkarmasan ne dese evet de desen bitmişse bitmiştir . En azından kendin bitir de arkandan neler yaptımda gitmedi demesin boş boş konuşmasın. Sana biraz değer verse çirkin olmuşsun kendine bak diyeceğine yüzündenki lekeler için doktora gidelim der tutar kolundan götürür.

canım sivilce lekelerinden kimyasal peelingle kurtulabilrsin ama bu mevsimde uygun değil maleseff

Gerçekten seven herhalinizle sizi beğenirdi..

Karakterinden yüreğinden dolayı sevilir insan sivilce çıktı diye bu kadar kabalaşılmaz

Bunlar işin bahanesi bence.

2,5 yıla yazık olmuş 1 gün bile bekleme artık, zararın neresinden dönülse kar..

Ona okkalı hi cvp vereceğine allık vs mi aldın :)
Sevgilin büyümek için uğraşmıyor sanırım...
Yazık hep 19 kalacağını düşünüyor galiba...
Sen ona ''benden güzelini bul,bende kendime göre birini bulurum elbet'' de..
Biraz anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu...

ne yapacağını şaşıracak ne var, sevgilini terk edeceksin olcak bitcek
seni çirkin görebildiğine göre aşık değildir. ne yapsan da beğenemiyor kibre bak
eşim ben en çirkin halimle bile bana ne kadar güzelsin der durur. biz birbirimize aşığız. halbuki beni görseniz eminim hiç biriniz beğenmezdiniz çok sıradanım. aşk böyle birşey işte

evet yapıcam ama diyorum ya napıcağımı şaşırdım baya afalladım halada öyleyim ..

herkes ortak noktada birleşmiş.

yapacağın şu KENDİNE DEĞER VER. seni çirkin gören bir delikanlı için kendini harcama.
bırak gitsin. dünyanın sonu değil inan bana... ayrıca o sana aşık değil... aşık birisi asla böyle bir cümle kurmaz.

Allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:
Epey bir terbiyesizlik etmiş.
Sizin aylarca lekelerle uğraşmanızı belki de
üzüldüğünüzü görmesine rağmen böyle söyleyebiliyorsa
çokta düşüncesizmiş.

canım benimmmmmmmmmm ah sana kıyamam beeeeeeeeeeeennnn kusura bakma ama sevgilin çok terbiyesizmiş yaniiiii böyle denirmi ama yaaaaaaaa sevgilinin gözünde yari her zaman güzel gözkür ona ama seninkisi abartmış yanii bence hiç durma vakit kaybetme kıyamam 2,5 yılını vermişsin ama seni böyle kırması hiç hoş değil çok şaşırdım yaaa ne insanlar var 19 yaşındasın tabikide yüzünde olucak güneş ışınlarından genç kızlık sivilcelerin falan ama çok ayıp yaptığı sen neden onun istediği gibi olmaya çalışıyorsun ki seni sevmicekse böyle oldun diye sevemesin varsın sen sen ol tatlım başkası için kendini değiştirme bu hayatta birşey yapıcaksan kendin için yap önce hiç birşey senden değerli değil canımm ay çok sinir oldum yaaaaaaa vallahiii yaşına veriyorum yaniiiiiii ayrıca bu zamana kadar bişey demeyip birden öyle demeside tuaf... o senin kocan değil bişeyin değil tatlım tabikide her bayan sevgilisine güzel gözükmek için elinden ne geliyorsa yapar ama yaptğı çok ayıp saygısızlık... sen ona şöyle de canımmm hadi ordan çıkışlar sağdannnn:) bırak gitsin be güzelimmm sen bu dünyada kendin için varsın ve haline şükret bir insanı kınamak böyle çirkinsin demek öyle büyük bir günah ki Allah ın gücüne gider şükret haline canım ve unutma canım makyajlı makyajsız güzel her zaman güzeldir sevdiğinin gözünde....

Son düzenleme:
Ben tavşan dudak hastasıyım amleiyatlarımdan sonra dikiş izlerim kaldı hafif ama belli oluyor ayan beyan. fondotenimde yok 27 yaşında evli barlı kadınım birde üstelik haa birde geçensene düğünümde daha esmer olıyım diye saatlerce güneşlendim bi markanında havuçlu kreminden sürdüm suratım bildiğin heidi gibi oldu ama lekeler kahverengi. Ben bazen üzülürüm dikiş izlerimden ötürü eşim gelir o dikişi izlerimi öper lekelerimi okşar.. Yapma güzel kardeşim ezdirme üzdürme yıprattırma kendini haketmeyene.. Daha o kadar gençsinki inan unutulur inan yola devam edilir hatta hakeden bulunur çokda mutlu olunur..

kesin ayrılık döneminde başka birini bulmuştur..şimdide seni beğenmiyordur.....sivilce izlerini bir bakımsızlık olarak görmüyorum...böyle biriyle nasıl haen devam ediyorsun...bas tekmeyi erkek kıtlığı mı var?önüne seni sivilcenle dahi sevecek birileri çıkacaktır bunu bilesin....

aaa böyle seyi de ilk kez duyuyorum canım ya anlattıgına gore gayet hos bır kızsın kı sıvılce herkezde olan bırsey zaman la kendınden yok oluyo zaten sevgilin olacak o kısı yi çok kınadım seni oldugun gb her halinde sevmek durumunda düşün ki ilerde evlendiniz bebek falan oldu aldıgın kılolar ıcın de bu sekılde yorum yapan bır kısı senın için ne kadar saglıklı olabılır seni yonlendırmek istemem çok genç sın fondoten tarzı seyler cılde zarar verr dogal ürünler kullan seni oldugun gb kabul etmıyor sa yok ver gitsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…