sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

sadece kabullenememe dönemindesin.....aslında diyorsun ki ne demek çirkinsin oysaki ben güzelim saçmalama.....zaten bu duyguları insanlarla konuşarak aşamıyorsun.....illaki dibini görmeden bırakmayacaksın en sağlıklısı bu...bir sonraki ilişkinde daha doğru kararlar verip o süreci daha sağlıklı yaşıyorsun

ben de internette okumuştum erkekler sevgilileri kendilerine bakmayınca özen göstermeyince kendilerini önemsenmiyomuş,değersizmiş gibi hissediyorlarmış :/

yaşın daha çokk küçük karşına daha neleri çıkar sana bunları söyleyen bunları yaşatan bir insanı hayatında yer verme şimdi evliliğe (bence öyle olmalı ) çok uzaksın belki ama şimdiki seçimlerin ilerideki seçimlerinide etkiler yarın öbürgün yine bu tarz bir adamla beraber olur evlenirsin oo hele evlilik.. insan birbirinin ne çirkin hallerini görüyor... şimdi en genç en taze güzel zamanların bu zamanda bunu söyleyen bir adam yarın öbür gün nelerr neler söyler bu insanlara prim vermeyin kızlar

ben olsam terkederdim ne ara ne sor bakalım ne yapacak bu ne her daim güzel olamazsın angelina jolie bile olamıyor kaldı ki

Konuyu görünce aklıma yaşadığım bir olay geldi.Öğrencilik dönemlerimdi.Yurttan arkadaşım pat diye odama daldı.Ben de sevgilimle cam de sesli görüşüyorum.msndeyiz.güzellikten konuşuyoduk.o da lap diye daldı kouya.Sevgilim ziyarete gelmişti daha önce ve tanıştırmıştım arkadaşımla.ve arkadaşıma benim güzel olup olmadığımı sordu.Arkadaşım da dedi ki sevgilime:" Makyajsız suratına bakılmaz onun." O da "Di mi? Doğru söylüyosun dedi."Halbuki sevgilim benimle tanıştığında lise3 teydim.ve makyajsızdım.Ayrıca okulun müzik grubunda solisttim ve popüleritem gayet de yüksekti.Bu olay da üniv 1.sınıfta oldu.O kadar kötü oldum, o kadar kırıldım ki ikisine de.Artık her gün makyaj yapmaya başladım.Bu arada o makyajsız suratıma bakılmayacağımı söyleyen arkadaşım erkeksi ve itici bi bayandır.Konuşma tarzı ve ses tonu Avrupa Yakası dizisindeki Şahika karakterinin köylü versiyonu gibiydi.Şuan gülüp geçiyorum.Şimdiki aklım olsa inadına makyaj yapmazdım.Mühim olan kim ne derse desin senin kendini nasıl gördüğün.Şuan , bahsettiğim sevgilimle ayrıyız 2 senedir.1,5 senedir de hayatımda beni her halimle seven bi sevgilim var Sevgi de budur bence.Sevdiğini her haliyle beğenmeli.Kişisel bakımını kastediyosa ona da den dikkat etmelisin.kaşların alınık değilse, çıkmış haliyle gidiyosan yanına, yüzüne normalde sir yaptırıyosan ve almadan gidiyosan yine yanına falan, belki bu tar zşeyler çekmiştir dikkatini.onun haricinde makyaj yapmak zorunda değilsin.

Son düzenleme:
Erkeklerin kabalıkları ciddi tahammül istiyor
paylaştığınız 2 buçuk yılın da hatrı yokmuymuş yahu..
Yıllar,yaşantılar hep güzelliğimizden bir şey alıp götürecek o vakit ne diyecek meraktayım

gönder gitsin beeeee erkek mi yok koşma bırak
adama bak ya sanki kendisi brad pit hayret bişey yaaaaaaaaaaa

Sizde her dedigin arkasindan giderseniz.... yarin hala onunlasiniz... Bazi erkekler makyajli, bazilari ise makyajsiz kadinlardan hoslanirlar ama burdaki konu kusura bakmayin da sevgilinizi(!) sizinle oynamis oluyor ve siz hala onun dedigine bakiyrsunuz.. Ya makyaji abarttiniz yada kendinize eziyet ediyrsunuz..

bana cırkınsın dıyecek oylemı?? ınadına yanına daha bakımsız cırkın gıderdım bısey soylersede sen buna layıksın dııp terkederdım orayı o kımkı cırkın dıyebılıyo pehhhhhhh

masallah masallah.sende ona öyle karsilik versene ya.buran söyle suran böyle.ter kokuyosun vs anlasin senin düsündügünü.
benimde görüstügüm biri var.yüzümde suan sivilce tarlasi oldu.görmeni istemiyorum böyle dedim.hayir dedi.seni bulurum.kursundan alirim dedi.kötü göründügümü diyince,aynaya bak diyor.cok sirinsin ..hani öyle olmadigimi bilsem bile yinede karsi tarafin böyle demesi cok iyi geliyor.ama bazi odunlar akil edemiyor demekki.sende ona öyle de.ha bitir demiyorum ama cidden dedigi cok ayip.cirkinsin demek ne demektir yahu? adam etmeye calis

Tam öküzce bir davranış !
Seven adam çirkinde görünsen sana çirkin olduğunu ya da öyle göründüğünü söylemez.
Sana kendini kötü hissetmeni sağlamaz.
İlişkin uzatmaları oynuyor.Sevgilinde bitiş düdüğünü senden bekliyor.
Bence hiç üzülme o sivilceler lekeler geçmeden fondoten falanda sürme iyice azmasın onlar.

demek kı sevgılın çok yakışıklı

delı mı ne yanına yakıştıramıyorsa beyfendı ayrılsın senden ozaman madem gıtsın daha güzel kızlar bulsun

sakın güzel değıl mıyım felan dıye endışeye kapılma bu sadece erkek arkadaşının terbıyesızlığı

Bunun hayatında başka bir var veya olmak üzere, sana olan sevgisi bitmiş ama açıkça ayrılalım da diyemiyor, böyle soğutma çabalarına girişmiş...Çünkü seven bir insan böyle demez, en azında böyle dan dan demez... Böyle bir saygısızı hayatında daha fazla tutma, çok üzer bu seni sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…