Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Demem o ki bi erkek illa firsat kollayan bi varlik degildir. Olmamalidir da. Erkekte iffetli olabilir. Bu kadar.
Evlilik öncesi cinsel ilişki iffetsizlik değildir. Lütfen biraz hassasiyet gösterin. Nasıl ben tam tersini düşünürken size yobaz yaftasını yapıştırmıyorsam siz de iffet kavramından söz etmemelisiniz.

2 yıllık sevgililkte öpüşme yok ama tatile gidiliyor,tatilde dudaklar azcuk değiyor belli ama adam suçluluk duyuyor.
Var bir gariplik bunda şimdi aseksüelde olabilir bu abi yada gay filan günahını almayım şimdi ama..
Son yıllarda bu adamlara bir haller oldu,başağrıları olan yorgun olan hepbunlar artık,kadınların ağrılarıda biranda dind,i nedense..

Ben niyeyse gece hayati olan biri kismina takildim.bence sizde bu konuya yoginlasmalisiniz

Kimin ne yasadigi beni zerre ilgilendirmiyor. Sizinle de deger yargilarimin kesismesi de gerekmiyor. Benim dogruma benim kalibima uymuyor kisacasi.
Tabi ben sizi yargilayamam. Yargilamiyorum da.Herkes hayatini diledigince yasayabilir. Benim icin iffet kavramini kapsayan meselelerden biri de budur. Bazi kesimlerce "yobaz"liksa eger bu durum beni hic uzmeyecektir. Bazi adamlarla bazi adamlar asla ayni kefeye girmeyecek nazarimda.
Bu son yorumum. Polemige hic girmek istemiyorum. Kendinize cok iyi bakin

Eğer dindar birisi olduğu için öpüşmek istemeseydi sevgilisiyle tatile çıkmayı bırak elini bile tutmaya kalkmazdı. Tatile çıkmış, öpüşmüş sonra da öpüşmekten haz almamış ve seni kırmamak için bundan sonra seninle öpüşmem demek yerine sarılmak daha çok haz veriyor demiş. Zaten yakında senden uzaklaşırsa çıkar kokusu.

Tabu mabu hikaye. Opusmeyi sevmeyecek erkek yoktur. Aynı hazzı almamış olay bu. 2 sene bir erkekle sevgili olcam ve beni öpmek istemeyecek ya da ben istemeyecegim öyle sevgililik mi olur yahu :)

Bence de ten uyumu yakalayamadı sanki. Beni de sevgilim ilk öpmeye çalıştığında şurup gibi birşey içmişti, ağzındaki o tattan dolayı karşılık veremedim. Belki o da böyle birşeyden rahatsız oldu.

Şu "aa nasıl öpüşmeden olur mu"cuları azda ben şoka sokayım madem 3 yıllık ilişkim var, öpüşmedim. Düşünmüyorumda. Yıkılmadım ayaktayım bunu böyle yeme içme gibi normalleştirmekte, tabulaştırmak kadar tuhaf geliyor bana.

Kafanı kurcalamasın, seviyor işte seni iyi niyetli yaklaşmış.

Ekim 2014 te bir konu açmışsınız. Erkek arkadaşınız başkasını sevdiği ve unutamadığı için ayrılmış sizden. Bu aynı kişi mi ?
O zaman 4 aylık bir ilişkiniz varmış yani ortalama 1,5 yıl olmuş. Belkide hala unutamadı. o zamanda saçma bahanelerle ayrılmış belkide tercihleri farklıdır, söyleyemiyordur

Tabi ki herkesin bazı adamları kendine. Sevgiler

Haydar dümenin bununla ilgili bi yazısını okumuştum. Eğer uzun süreli flörtler cinsellikten uzak bir şekilde devam ediyorsa evlenince cinsellik konusunda sıkıntı yaşanabiliyormuş

Konuyu nereden dine baglarim'cilar gelmis hemen. Konu iffetlere kadar gelmis. Yine laf konusulup onu arkasi dusunulmemis. Tam Türkiye ozeti bir forum.

Bariz bir terslik var iste. Opusmemek bana da garip geliyor, 7 24 sokak ortasi opus demiyor kimse ama normal sartlarda 2 yillik bir surecte hele ki basbasa vakit gecirilen tatil gibi ortamlarda kadin erkegi erkek de kadini opmek ister, arzular. Bunu inkar eden insanin dogasini inkar eder. Ben 2 yil birbirimize hic dokunmadik beni hic opmedi hic elimi tutmadi hic kokumu icine cekmedi diyen insanlari samimi bulmuyorum, eger oyleyse ciddi sorun vardir. Isteksiz olduklarinin kendileri bile farkinda degillerdir belki de.

Ya arkadaşlar.. Yalnız tatile çıkmak normal ama öpüşmek ayıp..
Ayrıca adam demiyor ki öpüşmek güzel ama şimdi zamanı değil, ya da benim düşünce tarzıma uymuyor.. Adam sarılmak daha çok zevk veriyor diyor.. eee ozaman evlenmeyi istediğin kişiyle çok zevk verecek sarılmayı neden yapıyorsunda, öpüşmüyorsun???

erkek arkadasın ahelal olsun tebrik ederim

sahsen benim fikrim evlilk öncesi öpüsmeye karsıyım alemin adamıyla neden duygularımı tatmin ediyim nisanlı olsun sözlü olsun evlenicegim belli degil

bende esimle 3 sene cıktık ailem istemedigi icin sürekli herkez pesimdeydi cok zor bulusurduk oda cafeden cafeye esim yanlız yasayan biriydi ve asla bana diyemezdi gel bizde bulusalım hem kimse görme derdi olmaz diye cünkü tabularımı bilir asla diyemezdi gel evime bilirdim der esim ben o lafı söylesem sen benden ayrılırdın diye

neysee yanii bence burdaki kızlarda okusunda biraz feyz alsın 1 aylık iliskisini yazıp agzını burusturarak erkek arkadasım benimle öpüsmediiiiiiiiiiiiiiii diye uzatıp yazanlara gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…