Evlilik öncesi cinsel ilişki iffetsizlik değildir. Lütfen biraz hassasiyet gösterin. Nasıl ben tam tersini düşünürken size yobaz yaftasını yapıştırmıyorsam siz de iffet kavramından söz etmemelisiniz.Demem o ki bi erkek illa firsat kollayan bi varlik degildir. Olmamalidir da. Erkekte iffetli olabilir. Bu kadar.
Merhaba. Sevgilimle 2 gecelik bi tatile gittik ve orda2 yıllık ilişkimizde ilk defa öpüstuk
Benimde hayatımda ilk olan bişeydi öpüşmek.
Erkek arkadasim gece hayatı olan biri
Ailesinin bircoguyla tanıştım
Ciddi giden bir ilişkimiz var
2 günün ardından kendi evlerimize gittiğimizde kendini suçlu hissettiğini, beni ciddi gördüğü için oyle bir beklentisinin olmadığını, bana sarılırken aldığı hazzı öpüşürken alamadığıni söyleyip, bi daha böyle şeyler yaşamamamız gerektiğini kibar bi şekilde dile getirmeye çalıştı, ama laflar çok ağır geldi bana
Kızlar kendimi çok kötü hissettim bu laflar karşısında
Afedersiniz ama kendimi o....pu hissettim
Sarılmaktan ki hazzı öpüşürken alamadım demek sarılmayı öpüşmeye tercih ettiğini belirtiyor dimi
Evlilik oncesi cinsellige çok sıcak bakan biri değilim açıkçası
Öpüşmek bile benim için bir nebze tabuydu
Ama sevgililer arasında olması gerektiğini düşündüğümden ve olmasını istediğimden o beni öperken bende karşılık verip tabularımi yıktım
Ve karşılığında böyle bi durumla karşılaştığımda şok oldum
Şuan o konuyu kapattık eskisi gibiyiz, ama benim aklımda hep
Roller değişti sanki bizde sanki o kızda ben erkekmisim gibi bişey oldu ve çok utandım bu durumdan
Sevgilimin bu davranisi neden sizce
Ne yapmam gerekiyor bu durumdan sonra
Acaba gerçekten beni öpmek istemiyor mu
Yoksa ciddi düşündüğü için mi yaklaşmak istemiyor
Kimin ne yasadigi beni zerre ilgilendirmiyor. Sizinle de deger yargilarimin kesismesi de gerekmiyor. Benim dogruma benim kalibima uymuyor kisacasi.Evlilik öncesi cinsel ilişki iffetsizlik değildir. Lütfen biraz hassasiyet gösterin. Nasıl ben tam tersini düşünürken size yobaz yaftasını yapıştırmıyorsam siz de iffet kavramından söz etmemelisiniz.
Tabi ki herkesin bazı adamları kendine. SevgilerKimin ne yasadigi beni zerre ilgilendirmiyor. Sizinle de deger yargilarimin kesismesi de gerekmiyor. Benim dogruma benim kalibima uymuyor kisacasi.
Tabi ben sizi yargilayamam. Yargilamiyorum da.Herkes hayatini diledigince yasayabilir. Benim icin iffet kavramini kapsayan meselelerden biri de budur. Bazi kesimlerce "yobaz"liksa eger bu durum beni hic uzmeyecektir. Bazi adamlarla bazi adamlar asla ayni kefeye girmeyecek nazarimda.
Bu son yorumum. Polemige hic girmek istemiyorum. Kendinize cok iyi bakin
erkek arkadasın ahelal olsun tebrik ederimMerhaba. Sevgilimle 2 gecelik bi tatile gittik ve orda2 yıllık ilişkimizde ilk defa öpüstuk
Benimde hayatımda ilk olan bişeydi öpüşmek.
Erkek arkadasim gece hayatı olan biri
Ailesinin bircoguyla tanıştım
Ciddi giden bir ilişkimiz var
2 günün ardından kendi evlerimize gittiğimizde kendini suçlu hissettiğini, beni ciddi gördüğü için oyle bir beklentisinin olmadığını, bana sarılırken aldığı hazzı öpüşürken alamadığıni söyleyip, bi daha böyle şeyler yaşamamamız gerektiğini kibar bi şekilde dile getirmeye çalıştı, ama laflar çok ağır geldi bana
Kızlar kendimi çok kötü hissettim bu laflar karşısında
Afedersiniz ama kendimi o....pu hissettim
Sarılmaktan ki hazzı öpüşürken alamadım demek sarılmayı öpüşmeye tercih ettiğini belirtiyor dimi
Evlilik oncesi cinsellige çok sıcak bakan biri değilim açıkçası
Öpüşmek bile benim için bir nebze tabuydu
Ama sevgililer arasında olması gerektiğini düşündüğümden ve olmasını istediğimden o beni öperken bende karşılık verip tabularımi yıktım
Ve karşılığında böyle bi durumla karşılaştığımda şok oldum
Şuan o konuyu kapattık eskisi gibiyiz, ama benim aklımda hep
Roller değişti sanki bizde sanki o kızda ben erkekmisim gibi bişey oldu ve çok utandım bu durumdan
Sevgilimin bu davranisi neden sizce
Ne yapmam gerekiyor bu durumdan sonra
Acaba gerçekten beni öpmek istemiyor mu
Yoksa ciddi düşündüğü için mi yaklaşmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?