Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

İnsanın sevdiğiyle arasında bi cekim oluyo kendini durduramiyo ya benim mi libidolar tavan ki eski sevgilimi öpmüstum yani sonra tabi keşke ilk onunla yasamasaydim dedim benim örnek buraya uymadı ama olsun

Şoka girmiyoruz artık alıştık, geç kaldınız. Ama şahsen "gerçek" bir ilişki diliyorum size tez vakitte. Onun nasıl bir şey olduğunu görünce geçen yıllarınıza acıyacaksınız, sizi temin ederim.

Yanlız siz öyle hissediyor yaşıyorsunuz diye, sizin hislerinizin veya yaşadığınızın tam doğrusu, diğerlerininde sorunlu olduğu kanısına nasıl vardınız?

Bu forumdakilerin aksine genelleme yapmayı sevmem, kendi üzerimden örnek vericem o yüzden. İsteksiz değilim elbetteki her insan gibi cinsel dürtülere sahibim, ama yaşamamayı tercih ediyorum ve samimi bulmayacağınız bi açıklama daha; 3 yıllık ilişkimde öpüşmedim. Ve bombaya gelin sarılmadımda. Bu benim için doğru olanı, ama ben böyle yaşıyorum diye sizin gibi diğerlerine "sorunlular bence" de demiyorum.

Ben bi koşu anneme babama ya da öpüşmeden evlenen çiftlere ilişkilerinin gerçek olmadığını söyleyip geliyorum.

Benim için doğrusu buysa ve ben böyle yaşıyorsam, gerçek ilişkiyi için temel koşulun öpüşmekten geçmediğine inanıyosam? Ömrüm boyunca öpüşmemek değil konu amlatabildim umarım? Benim için doğru zamanda.

Hala ayni fikirdeyim bir sorun vardir. Bence siz de farkinda degilsiniz. Madem her sey yolunda ustunuze alinmayin. Ben fikrimi belirtiyorum illa cevap yetistirmek zorunda degilsiniz. Ben bir sorun oldugunu dusunuyorum bu kadar.

Hala ayni fikirdeyim bir sorun vardir. Bence siz de farkinda degilsiniz. Madem her sey yolunda ustunuze alinmayin. Ben fikrimi belirtiyorum illa cevap yetistirmek zorunda degilsiniz. Ben bir sorun oldugunu dusunuyorum bu kadar.

Piki

Son düzenleme:
Neyi tartışıyorsunuz ki arkadaşlar, tekrarlıyorum; adam demiyor ki öpmüyorum düşünce tarzıma ya da inançlarıma uymuyor.. Adam diyor ki sarılmak öpüşmekten daha zevkli.. ee o zaman evlenmeyi düşündüğün hanımla öpüşmekten çok zevk aldığın sarılmayı da yapma..

Yanlis anlama ama rahatsiz olmus olabiir mi ? Agiz kokusu vs. bunlar cok sogutur kisiyi yakinlasmalardan

Ayrica bir sorun vardir ifadesi ile "sorunlular bence" ifadesi farkli seylerdir. Biraz daha okuyup anlayip yorum yaparsaniz sevinirim. Sorunlular gibi bir kalip kullanmadim. Ortada bir sorun vardir kalibi kullandim.

Feyz almak mı?

Bence de bir an önce söyleyin de çocuklarını bu bilinçle yetiştirmesinler. Bu kadar uzun değil hayat inanın. Yalnız asıl merakım öpüşmediğiniz ve sarılmadığınız "ilişkinizde" tokalaşarak mı temas kuruyorsunuz acaba?

Ayrica bir sorun vardir ifadesi ile "sorunlular bence" ifadesi farkli seylerdir. Biraz daha okuyup anlayip yorum yaparsaniz sevinirim. Sorunlular gibi bir kalip kullanmadim. Ortada bir sorun vardir kalibi kullandim.

Tuhaf bulduğunuzu tüm paragrafta farklı cümlelerle anlatmışsınız bende algı o şekilde oluşmuşsa demek, neyse..

Seninle ciddi düşünüyorsa ve şüphesi yoksa seni öpmeyecek de kimi öpecek ? Yoldan geçen yabancıyı öpecek değil, seni gözden çıkarmış da bahane arıyor . ''ayy beni öpmedi adam gibi adam beni kutsal bir şeymiş gibi görüyo ben masumum prenssesim tanrıçayım'' gibi saçma düşüncelere kapılma sakın!

Erkeklerde olduğu gibi kadınların da cinsel arzuları olur ve sevdiği adama dokunup öpüp onu hissetmek isteyebilir yada isterse sevişir ,istemeyen bana ters diyende öpmez ama kimseyi yargılamak bize düşmez

Ya yorumunuzu okuyunca güldüm, bence farklı düşünce yapıları olarak birbirimizin yargılarını körü körüne yanlış kabul etmeden bi tartışmayı deneyebiliriz

Temas kurmazsak ölmüyoruz inanın. gerçekten bu sandığınız kadar korkunç bir şey değil. Tamda "hayat çok kısa" olduğu için böyle yaşıyorum. Bu hayattan ibaret olmadığını bildiğim için. Yani bu konuda bende size o zaman çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin desem, sinir bozucu di mi? Beni kimse böyle yetiştirmedi, tercihlerimi oluşturabilecek yaştayım. Ablamla sevgilisi bambaşkadır mesela. Aynı anne babadanız. Lütfen bir tek kendi düşüncenizi mutlak doğru sayıp, insan yönlendirmeden biraz daha düşünün :)

Tuhaf bulduğunuzu tüm paragrafta farklı cümlelerle anlatmışsınız bende algı o şekilde oluşmuşsa demek, neyse..

Tuhaf buldugum dogrudur, cinsel tercihler farkli degilse ortada sorun oldugunu dusundugum de dogrudur. Fakat kimseye "sorunlular bence" gibi bir tabir kullanmadim. Bunu anlatmaya calisiyorum. Birine sorunlular demek baskadir ortada sorun var demek baskadir. Neyse hayata, cumlelere farkli kulvarlardan bakiyoruz.

Bu yorumunuzda anlaştık sanırım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…