Şoka girmiyoruz artık alıştık, geç kaldınız. Ama şahsen "gerçek" bir ilişki diliyorum size tez vakitte. Onun nasıl bir şey olduğunu görünce geçen yıllarınıza acıyacaksınız, sizi temin ederim.Şu "aa nasıl öpüşmeden olur mu"cuları azda ben şoka sokayım madem 3 yıllık ilişkim var, öpüşmedim. Düşünmüyorumda. Yıkılmadım ayaktayım bunu böyle yeme içme gibi normalleştirmekte, tabulaştırmak kadar tuhaf geliyor bana.
Kafanı kurcalamasın, seviyor işte seni iyi niyetli yaklaşmış.
Konuyu nereden dine baglarim'cilar gelmis hemen. Konu iffetlere kadar gelmis. Yine laf konusulup onu arkasi dusunulmemis. Tam Türkiye ozeti bir forum.
Bariz bir terslik var iste. Opusmemek bana da garip geliyor, 7 24 sokak ortasi opus demiyor kimse ama normal sartlarda 2 yillik bir surecte hele ki basbasa vakit gecirilen tatil gibi ortamlarda kadin erkegi erkek de kadini opmek ister, arzular. Bunu inkar eden insanin dogasini inkar eder. Ben 2 yil birbirimize hic dokunmadik beni hic opmedi hic elimi tutmadi hic kokumu icine cekmedi diyen insanlari samimi bulmuyorum, eger oyleyse ciddi sorun vardir. Isteksiz olduklarinin kendileri bile farkinda degillerdir belki de.
Şoka girmiyoruz artık alıştık, geç kaldınız. Ama şahsen "gerçek" bir ilişki diliyorum size tez vakitte. Onun nasıl bir şey olduğunu görünce geçen yıllarınıza acıyacaksınız, sizi temin ederim.
Yanlız siz öyle hissediyor yaşıyorsunuz diye, sizin hislerinizin veya yaşadığınızın tam doğrusu, diğerlerininde sorunlu olduğu kanısına nasıl vardınız?
Bu forumdakilerin aksine genelleme yapmayı sevmem, kendi üzerimden örnek vericem o yüzden. İsteksiz değilim elbetteki her insan gibi cinsel dürtülere sahibim, ama yaşamamayı tercih ediyorum ve samimi bulmayacağınız bi açıklama daha; 3 yıllık ilişkimde öpüşmedim. Ve bombaya gelin sarılmadımda. Bu benim için doğru olanı, ama ben böyle yaşıyorum diye sizin gibi diğerlerine "sorunlular bence" de demiyorum.
Hala ayni fikirdeyim bir sorun vardir. Bence siz de farkinda degilsiniz. Madem her sey yolunda ustunuze alinmayin. Ben fikrimi belirtiyorum illa cevap yetistirmek zorunda degilsiniz. Ben bir sorun oldugunu dusunuyorum bu kadar.
erkek arkadasın ahelal olsun tebrik ederim
sahsen benim fikrim evlilk öncesi öpüsmeye karsıyım alemin adamıyla neden duygularımı tatmin ediyim nisanlı olsun sözlü olsun evlenicegim belli degil
bende esimle 3 sene cıktık ailem istemedigi icin sürekli herkez pesimdeydi cok zor bulusurduk oda cafeden cafeye esim yanlız yasayan biriydi ve asla bana diyemezdi gel bizde bulusalım hem kimse görme derdi olmaz diye cünkü tabularımı bilir asla diyemezdi gel evime bilirdim der esim ben o lafı söylesem sen benden ayrılırdın diye
neysee yanii bence burdaki kızlarda okusunda biraz feyz alsın 1 aylık iliskisini yazıp agzını burusturarak erkek arkadasım benimle öpüsmediiiiiiiiiiiiiiii diye uzatıp yazanlara gelsin
Bence de bir an önce söyleyin de çocuklarını bu bilinçle yetiştirmesinler. Bu kadar uzun değil hayat inanın. Yalnız asıl merakım öpüşmediğiniz ve sarılmadığınız "ilişkinizde" tokalaşarak mı temas kuruyorsunuz acaba?Ben bi koşu anneme babama ya da öpüşmeden evlenen çiftlere ilişkilerinin gerçek olmadığını söyleyip geliyorum.
Benim için doğrusu buysa ve ben böyle yaşıyorsam, gerçek ilişkiyi için temel koşulun öpüşmekten geçmediğine inanıyosam? Ömrüm boyunca öpüşmemek değil konu amlatabildim umarım? Benim için doğru zamanda.
Ayrica bir sorun vardir ifadesi ile "sorunlular bence" ifadesi farkli seylerdir. Biraz daha okuyup anlayip yorum yaparsaniz sevinirim. Sorunlular gibi bir kalip kullanmadim. Ortada bir sorun vardir kalibi kullandim.
Bence de bir an önce söyleyin de çocuklarını bu bilinçle yetiştirmesinler. Bu kadar uzun değil hayat inanın. Yalnız asıl merakım öpüşmediğiniz ve sarılmadığınız "ilişkinizde" tokalaşarak mı temas kuruyorsunuz acaba?
Tuhaf bulduğunuzu tüm paragrafta farklı cümlelerle anlatmışsınız bende algı o şekilde oluşmuşsa demek, neyse..
Sen sus bi defa. Millet senin ve benim yuzumden tartisiyor galiba. Ben konudan bagimsiz sana yazmistim aslindaBen atesliyim sanirsam sorun bende...
Tujaf buldugum dogrudur, cinsel tercihler farkli degilse ortada sorun oldugunu dusundugum de dogrudur. Fakat kimseye "sorunlular bence" gibi bir tabir kullanmadim. Bunu anlatmaya calisiyorum. Birine sorunlular demek baskadir ortada sorun var demek baskadir. Neyse hayata, cumlelere farkli kulvarlardan bakiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?