sevgilim ilişki istiyor :(

angel1q2w3e

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
42
2
16
Ankara
kızlar ben daha yeniyim burda!! tıp fakültesinde okuyorum,22 yaşındayım aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla 9 aydır beraberiz.onu çooooook seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. bunu çok utanarak söylüyorum ama son zamanlarda benden ilişki istemeye başladı.eve geldiğimde kendi kendime seven adam bunu istemez sevdiği kızdan,ayrılıcam diyorum ama ertesi gün onu gördüğümde yelkenlerim yine suya iniyor ve o konulara girmemeye çalışıyorum,kızamıyorum. zaten o da bu isteğini yüz yüzeyken dile getirmiyor,mesajda falan söylüyor. ben yokum, yapmam dediğimde de bunun doğal olduğunu beni çok sevdiğini hiç bırakmayacağını aramızdaki bağın daha da artacağını,ona güvenmem gerektiğini,kendisinin de bana ait olduğunu hissetmek istediğini söylüyor. son zamanlarda kafam o kadar bulandı ki derslerime engel olacak diye de korkuyorum biliyorsunuz bölümüm de zor. sizce napmalıyım?

Hymenoplasti başlığına uğramanı tavsiye ediyorum.
Hepsi aynı laflarla kandırıldı o kızların.
Şimdi ah vah diye diye dr arıyorlar..
Seni seviyorsa gerçekten hayır demene saygı duyar.
Sakın sakın sakın diyorum kanma bir bütün olacağız cart olacağız..
Hepsi yalan!
Seven adam sevdiğine bu kötülüğü yapmaz.
Yarın öbür gün bir kaza olup ölse bile yani seni terketmese bile sen o halde kalacaksın.
Düşünsene. Ne kadar bencilce bir istek..
Ben böyle adamlara güvenemiyorum.
Ayrıl ayrılma diyemem ancak ben evlilik öncesi bunu yaşamak istemiyorum.
Seviyorsan saygı duymalısın yok dersen uzatmayalım o sevgiye inanmam ben de

Son düzenleme:
seven insan sevdiğine zarar vermez canım kardeşim bu sana maddi manevi zarar verecek bişi sakın ola ki boyle birşey yapma yarın ne olcağını kimse bilemez onla evlensen bile boyle birşey sana cok zarar verir bir heves uğruna yapma kendine bunu seviyorsa bekleyecek başka çaresi yok

çok haklısın canım bir kez daha üstelerse bana ayrılık düşüyo sanırım ama ben onu çooooooook seviyorum
çok sağol canım

Son düzenleme:
belli ki çok seviyorsun ve onun sevgisine de inanıyorsun. onunla konuşup bunu istemediğini, evlenmeden böyle bir şey yaşamak istemediğini söyle. seni zaten seviyorsa seni anlayışla karşılayacaktır, e zaten senden asla ayrılmam diyormuş ya bu durumda da senden ayrılmaz. ilişkiniz olduğu gibi devam eder..

hayir de
bakdin usteliyor yollarini ayir
seviyorsa seni ayrilmayai goze almayacakdir herhalde
bunun için ayrilacagini soylediginde geri adim atmazsa seni sevmiyor demekdir bence
ters du$uncede olanlar bana kizacak ama sevmek gel zina yapalim demek deil ...

kızlar bu arada sevgilim yabancı,4 yıldır burda eğitim için. mezun olduktan sonra da türkiyede yaşayacak. aslında sırf bu yüzden bile içimde küçücük bi güvensizlik de yok değil.
sanırım onu kaybetmekten çok korktuğm için bukadar düşünüyorum. yoksa normalde bu durum benim için kesinlikle bi ayrılık sebebiydi,hatta yanına bile yaklaşmazdım.

Son düzenleme:
turk erkegimi kalmadi doktorum :)
$aka $akaa:)

konunun boyutu degi$iyor ama sonuç ayni kaliyor
senin aylen boyle bi evlilige onay verirmi sence ? ben sevgili degi$tirme olayindan pek anlamam da, insan sevgiliyse ufukda evlenme plani vardir bana gore ,biraz geri kafaliyim belkide :)))

yabanci olunca din dil irk birsuru sorun girer i$in içine, bunlar senin için sorun deil ama aylen için oyle olma ihtimali yuksek
sevgilimizi kalbimiz seçevek tabide azck da mantigimizada yer versek belki daha mutlu oluruz
yani aylenin sizi ayirma ihtimali varsa vakdini bu çocuga harcama derslerine bak derim ..

çok içten yazmışsın canım çok sağol :) tesadüfler sonucu tanıştık gerçekten gönül işine akıl sır ermiyor. ailemin düşüncesini biliyorum müslümanlık ve mezhep olayına biraz takılırlar o konuda da sıkıntı yok,aynıyız :) ben onunla evlenmek istiyorum ailem de sıkıntı çıkarmaz eminim .ama sanırım o benim istediğim gibi evliliğe kadar sabredemiycek. ne zamana kadar oyalayabilirim bilmiyorum. evliliğe en az 4 yıl var,eğitimim uzun çünkü. her şey çok yolunda beni çok mutlu ediyo da ne var sanki şu isteği olmasa.

o zaman ona soyle
sabreden dervi$ muradina erermi $:))
iyi ve guzel olan birseyi kazanmak için emek sarfetmek lazim ..
sen onun istedigini yapinca bu kadar ustunlugun çekiciligin kalmayacak belkide ..
ama sen akilli bi kizsin, kendin diyorsun normalde yanima yakla$amazdi diye
uyma $eytana sen

Seni hiç bırakmayacağının garantisini veriyor (ne kadar saçma da olsa hadi buna inandın diyelim), peki ya Allah korusun onun başına bir iş gelse sana ne olacak?
Hiç birşeyin garantisini veremez 5 dk önce sana deliler gibi aşık asla ayrılmayacağınız bir portre olsa da 5 dk da bile herşey değişebilir.. İnsanlık hali herşey olabilir..
Sen istemediğin halde üstelemesi de hiç hoş değil..

ne zamana kadar oyalayabilcem ki değil mi? bugün olmaz desem, tamam dese bile bi süre sonra yine isteyecektir. onu istemese bile benzer istekleri olacaktır.bana cesaret verin kızlar. umarım Allah beni sukunete ve yanlış olmayan yola sokacaktır. bu yüzden ayrılırsam da inşallah sabrını verecektir. onu kaybetmek hiç istemiyorum ama bile bile de yanlış yapılmaz ya da yanlışı isteyene güvenilmez heralde. cesaretlendirin beni kızlar.

yorumların beni gülümsetiyo kız [/QUOTE]

sirf sevgilin istiyor diye bunu sakin yapma.
sen psikolojik acidan hazir misin bu duruma? allah korusun da tabii, ayrildiginizda bu yuzden duydugun pismanlik ayrilik acina eklenirse inan cok cok zor toparlanirsin.
eger ki gercekten seviyorsa seni erkek arkadasin zaten istememene saygi duyar.
yok sevgim bagliligim artacakmis falan gibi laflar da tamamen erkeklerin kurmacasi gibi geliyor.
istediklerine ulasmak icin kilif uyduruyorlar. sevmek maddi hic bir seye bagli degildir bana gore.

haklısın canım,nasıl tavır koymam gerektiğini anladım. bi daha konusu geçerse direkt hayır diycem.üstelerse de tekme. Allah sabrını vericektir.

erkeklerin %70inde tavır aynıdır canım herşey elde edinceye kadar çok dikkatli ol sakın taviz verme çok seviyorsa sabredecek etmiyorsa eyvallah

Söylenecek söz birakmamissin.

Aynen katiliyorum yazdiklarina!

Belki cahil geri kafali vs. derler ama bence insan evlendigi kisiyle yasamali hersey....

Bütün erkeklerin dedikleri hep aynı mı olur yaaa!!
Şaşkınım hakikaten.
Hepsinin ağzında aynı laf. Seni seviyorum, bunu istemem normal, birbirimizi daha da bağlayacak, seni her şeyinle sevmek, sana karışmak istiyorum falan filan ...

Açıkçası bana zırva geliyor bunlar.
Bana da sana kurulan cümleler kuruldu zamanında.
Ama "hayır" dedim.
Yüz yüze konuşup açıklamamı yaptım.
Kabul etmezse de güle güle diyeceğimi belirttim.

Senin tercihin de bu yöndeyse, adam gibi konuşun.
Ona hissettiklerini söyle ve seni ikna edebilecek boşluğu verme eline.
Yoksa yine ister durur.
Ayrıca ne kadar cesaretsiz ya. Mesajla yaz ama yüzüne diyeme!

Tipik abaza modu bu. Aklı başında, tecrübeli ya da tecrübeli olmasa dahi mantıklı bir adamın yapacağı şeyler değil.
Bir anlık gaza gelip de telefondan denecek şeyler mi bunlar...
Telefondan da desin ama yanında da söylemesi lazım madem istiyormuş.
Böylece siz de rahat rahat konuşursunuz gözlerinize bakarak.

Ayrıca eğer istemediğin bir şeyi yapmakta diretirse kesinlikle ayrılmalısın.
Lütfen sadece o istiyor diye bir şey yaşama.
Sen de onun gibi istersen dilediğini yaparsın sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…