sevgilim ilişki istiyor :(

kabul etti mi peki? yoksa güle güle dedin mi?

Yabanci insanlarda böyle ykinliklar cok dogal karsilaniyor.bende burada almanyadayim.
Ama maalesef güzelim beraberlik yasayan Türk kizlarin sonlarinin cogu ayn ipismanliklar pismanliklar
ne güzel meslegin olacak.cinselligi yasamak icin bu acele nedir insanlarda ben anlamiyorum.bide matah bir sey olsa.valla 42 yasindayim.bence insanin onuru kendisine saygisi asktan da üstün olmali
Yazik etme kendine derim.

bi de ilişkiye bakış açısı şu yönde: eğer ilişki döneminde cinsel birliktelik olmasa bile, o aşamaya kadarki yakınlaşmalar olmalı. çünkü biz sevgiliyiz,tamam beraber olmayabiliriz ama bir şeyler de yaşayabilmeliyiz. (açık açık da yazamıyorum her şeyi )
bu muhabbetler böyle pat diye olmuyor tabi kapalı cümleler ve imalardan anladığım kadarıyla düşüncesi bu. peki bunlara izin vermek doğru mu?

Benim şahsi düşüncem eğer tabuların varsa, evlenmeden yapmayacağım diyorsan aynen belirt bunu ona.
Israr ederse direkt ayrıl.
Ama daha önce ilişkin olduysa veya ilişki yaşamayı normal karşılıyorsan kendin bilirsin.
Bu arada güvenmemelisin diye düşünüyorum. Birçok kişi böyle yalanlarla pişman oluyor.

heralde sevişmek isteyen erkek seni bırakmayacağım der yani bırakıcam demezz ki
arada ki bağın sex le ne alakası var böyle erkeklere çok kızıyorum
tamam sex aşkın bir parçası ama herşeyin bir zamanı var seven erkek seni arzuladığı kadar aynı zamanda sabretmeyi de bilmeli bence
seven erkek her şekilde sever vs.
canım sakın yapma böyle bir hatayı

Ya erkek arkadaşın seni gerçekten seviyo olabilir ve söyledikleri konusunda da dürüst olabilir fakat anladığım kadarıyla sen kendini böyle bi ilişkiye hazır hissetmiyosun:44:
Bunu gidip erkek arkadaşına net bi şekilde söylemen lazım canım böyle bişeye kendini hazır hissetmediğini.

bi de üniversite ortamı o kadar çeşitli insan olunca görüyo tabi milletten,onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
aptal gibi davranıyorum ya, ama gerçekten gönül ferman dinlemiyomuş,anladım. asla taviz vermem dediğim şey şuan başıma bela oldu resmen ve şuan harcadığım zaman yazık diye düşünüyorum. ben bu hallere düşcek miydim :/

canım haklısın. seviyorum onu,aslında sorun da burda güven de veriyor ama dünyanın binbir türlü hali var tamam o ayrılmayacaktır benden kesin ama kader denen bişey var bazen elimizde olmadan ayrılabiliyoruz malesef. bi de yabancı sonuçta. kendisi ve ilişkimiz hakkında şüphem yok ama hazır değilim evet haklısın kafamı kurcalayan durumlar var.

erkeklerde şöyle bi sorun var isterler isterler, kazayla çocuk olunca eli ayağına dolaşır,korkudan annesinin eteğinin arkasına saklanır :)

bence oturup konuşun bu konuyu,konuşmadan çözülmez hiç bişi.
zaten sana değer veriyosa hak vericek,destek olucak.
ilişkide en önemli olan konuşmak,paylaşmak.
yinede onu sen bizden daha iyi tanıyosun,Allah herşeyi yerine göre yapıyo bence.Olmaması gerekirse Allahım yardım eder inşallah canım :)

kabul etti mi peki? yoksa güle güle dedin mi?

Kabul ettiler tabii ki. Çünkü beni gerçekten seviyorlardı.
2 kişi dedi bunu bana. İkisine de cevabım aynı oldu.
Zaten kabullenmeseler beni sevmiyorlar demek olurdu bu.
Sevince yanında sadece dursa dahi çok anlamlı geliyor.
Cinsellik de çok önemli ama iki kişi de istemeli , tek taraflı olmuyor ve zamanında yaşanmalı.
Zaman da kişiye göre değişir. Buna çiftler karar verir.

Son düzenleme:
teşekkür canım

Bir seviyorum sözcüğü bütün gelecek hayatı kapsamayabiliyor. Kaç kişinin evliliği ilk gönlü kaydığı kişiyle oldu ki? İleride başka biri olur ve karşılıklı çok bağlanırsanız ve de bekarete önem verdiğini söylerse ve sen de daha önceden ilişki yaşamışsan işin içinden nasıl çıkacaksın.

Evlenmeden önce ilişkinin geleneklerimizde de olmadığını, dinen de günah sayıldığını ve senin de kesin prensip olarak karşı olup düşünmediğini, seni bunun için seviyorsa bu sevginin gerçek olmadığını söylersen, açık ve net olursun. Dürüst ve tutarlı da davranmış olursun.

bekaret dediğin şey küçük bi deri parçası, tepki gösterenler olucaktır elbet yazıma belki de yaşın benden büyüktür bilmiyorum. ileride pişman olmaman için bikaç görüşümü paylaşmak istiyorum. öncelikle ilk seks denilen olay senin hayatın boyunca unutamayacağın bişey. o yüzden değerli ve özel olmalı. düşünmelisin önce ben bu çocuğu ne kadar seviyorum diye. söylediğine göre çok seviyomuşsun ama kendini hazır hissetmiyomuşsun. gerçekten çok seviyosan ve hazır olduğunda, senin için özel olan bu insanla bi beraberlik yaşadığında ne olursa olsun pişman olacağını zannetmiyorum. ilişkiniz kötü bitse bile oh iyiki yapmışım diyemiyceksen ayrılmalısın bu insandan çünkü tek yapacağınız birbirinizin vaktinden çalmak olur. düşünsene, bi insan hayatında kaç defa gerçekten seviyorum diyebiliyo? sevişmenin kökü sevmekten gelirken neden ilk deneyimini sevmediğin biriyle yaşayasın? insanlar her zaman aşk evliliği yapmıyo unutma. bencil ol ve gerçekten sevdiğin insanla paylaş bu özel anı. sırf kocamı memnun edeceğim diye kendi isteklerini hiçe sayma. asıl pişmanlık yaratacak durum budur bence :)

konun twitter ve ekşi de patladı canım :)

Sen yazınca gördüm bende.. Aralarında akıllılarda varmış.. 75. ve 80. yorumları beğendim mesela.. Çoğunu okumadım,atlayarak okudum, gerekte yok zaten hepsini okumaya..
Hep söyledim yine söylüyorum, bu kişiler o kadar aciz insanlar ki; bizim yazdıklarımızı yorumlayarak mutlu olmaya çalışıyorlar hepsi bu..
Not:Lafın gelişi insan dedim..
Not2: To 124: Haa o zaman başkaaa... (La havleeee)

Son düzenleme:

simdi tepki alcagim ammma

evet sakin sakin seni kandirip kacacak!!!!
böyle bir seyin hesapini yapiyorsan ne askin gercek nede karsindaki adam gercek !!
evlenene kadar bekle , hediye paketi gibi paketlen sonra ver ödülünü , ve daima bir hizmez gibi gör sex i ,buarada iliski desin zaten sen :) beraberlik = iliski , sex anacim kelimesinden bari korkmayin:)

Bence cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak tamamen sizin kararınız, yani çok kişisel bir şey. Mesela dini sebepler yüzünden veya ahlaki bulmadığınız için istemiyor olabilirsiniz. O zaman bence sevişmeyin. Ama bence "ilerde sorun olur, bana zarar verir" bana artık çok doğru gelmiyor. Tıp okuyan, ilerde doktor olacak bir kişisiniz. Dolayısıyla sizinle bakire olmadığınız için evlenmeyecek kişiyi terk etme lüksünüz olacak, sen kim oluyorsun ki beni istemiyorsun deme lüksünüz olacak. Ben de 24 yaşındayım. Şu ana kadar 13 kişiyle cinsel olarak yakınlaştım. Bazıları hatta tek gecelik ilişkiydi. Uzun süre vajinismus ile savaştım, 2 yılı uzun süre vajinismusu aşmaya çalıştım. Hiçbir pişmanlık hissetmiyorum, çünkü benim ahlaki değerlerim arasında cinsel perhiz yer almıyor. Elbette gelecekte hayatımda tek eşli, evli, aşık, mutlu ve çocuklu olmak istiyorum. Şu anda da zaten öyle biri var. Şu ana kadar ailem hariç (çünkü ailemin her şeyi bilmek zorunda olduğuna inanmıyorum, sonuçta ben kocaman kızım) kimseye beraber olduğum erkek sayısı hakkında yalan söylemedim. Bu yüzden beni sadece 1 kişi terk etti, bu iş benim için önemli dedi, ama o da bu yaşına hayat kadınları ile beraber olmuş ve ben de bunu ahlaklı bulmuyorum, dolayısıyla çok önemsemedim. Kendimi sorgulayıp da aman ben kirlendim o yüzden beni bıraktı demedim. Dindar olsaydım belki derdim, o ayrı.

Yani çok uzattım ama sadece şunu demek istedim siz neye inanıyorsanız onu yapın bence. Sevgiliniz için evlilik öncesi ilişki normalmiş demek ki, siz onunla sevişmek istemiyorsanız söylersiniz, istiyorsa bekler istemiyorsa beklemez ama kendinizden eminseniz içinizde suçluluk duygusu olmaz, ayrılsanız bile... Veya siz de istediğinize karar verdiniz atıyorum, o zaman birlikte olursunuz ve diyelim ki 2 sene sonra herhangi bir sebepten ayrılırsınız ama yine kendinizden emin olduğunuz için yine suçluluk duymazsınız. Bizim yaşlarımızdaki kızlar için bu tip konularda ne düşündüğüne karar vermek çok zor, her zaman özellikle ailemize karşı suçluluk hissediyoruz sebebi tamamen özgüvensizlik... O özgüveni bir kazansak süper olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…