sevgilim ilişki istiyor :(

Yukardaki yorumum sanki tek doğru benimkiymiş, en doğrusunu ben yapıyormuşum gibi akıl verme tarzı oldu yani gereksiz yerleri olabilir özetle demek istediğim sadece aileden saklama şu bu gibi zorluklar, veya tamamen sizin içinizden gelen isteksizlik gibi sebepler haricinde, "ilerde evlenirken sorun olması" hali, kesinlikle insan kendine güveniyorsa gerçek bir sorun değil, ilerdeki koca önce kendine baksın derim :)

Bir de son yorumum "hayat kadınları" derken bu o çocuğun ifadesiydi, 23 yaşına kadar sadece para ile ilişkiye girmiş. O kadınları ahlaksız bulduğumdan değil, sevgilisi ile cinsel ilişkiye girmek beni terk etmesine sebep oldu ama tutup seks için belki de o an onunla birlikte olmak istemeyen, sadece hayatını kazanmak için onunla sevişen belki de ülkesinden başka bir sebeple Türkiye'ye gelip seks işçiliği yapmak zorunda kalmış bir kadına para ödeyip af edersiniz onu "...mekte" bir beis görmüyor, kaldı ki çocuğun o kadınları mutlu ettiğini, onlara saygı gösterdiğini de sanmıyorum, hiç öyle bir tarzı yoktu çünkü.

Sizin gibi düşünenler az. Bunu buraya yazmanız cesaret ister çünkü büyük ihtimalle tepki alacaksınız. Bence, kişinin ailesi,dini inancı buna engel değilse,ilerde pişmanlık yaşamayacaksa sevdiği kişi ile cinsellik yaşaması normal.

A

kendini hazır hissetmiyorsan çekincelerin varsa içine sinmiyorsa yaşamazsın bu yüzden seni terkedecekse de etsin ama ben yine de çiftlerin özellikle de evlilik arefesindeki ya da evlenmeyi planlayan ya da uzun süre ciddi bir ilişki isteyen kişilerin cinselliği paylaşmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. tabii iki taraf da hazırsa, belirli bir olgunluğa erişmişse

anladığım kadarıyla sevgilin, direkt ilişkinin dışında ufak tefek yakınlaşmalardan da bahsetmiş. bu konuda sınırı sen belirlersin. istersen yakınlaş ama içinden gelmiyorsa da zamanını bekle. eğer sana değer veriyorsa kararına saygı duymalı. Bana kalırsa önemli olan seni istemediğin bir şeye ikna etmesine asla izin vermemen. erkeklerin özellikle bu konularda ikna yetenekleri oldukça gelişmiş olabiliyor.

Dediğiniz doğru, belki bakımdan tepki alabilirim, sonuçta bakire olmamak Türkiye'de ciddi sevgili, eş olabileceğin insan sayısını epey azaltır... Dürüst olursun seni terk eder, belki yalnız da kalabilirsin malesef. Ama bence bunu göz önüne alabilecek lüksümüz varsa da göze alabiliriz. Benim tek söylediğim şey erkeğe göre karar almamaktı. Mesela "onunla cinsel beraberlik yaşamazsam beni terk eder." "onunla cinsel beraberlik yaşarsam da ayrılırsak bu sefer ilerdeki evlenmeyi düşündüğüm kişi beni terk eder." Oysa bence şu olmalı: "Seks nasıl bir şey çok merak ediyorum, artık hazırım da, karşımdaki kişiyi seviyorum, onunla bunu yaşamayı istiyorum, o zaman yapayım." veya "Evlilik öncesi ilişki bana ters, hem zina yapmak sayılır hem de bir insan sadece evleneceği kişiyle cinsellik yaşamalı, bence insan sabretmeyi, beklemeyi bilmeli, onu sevsem de bu yüzden beni terk ederse etsin, çok üzülürüm ama ilerde benim gibi düşünen birini bulurum." Yani kesinlikle ama kesinlikle "ay ne olacak herkes seks yapıyor, çok normal, sen de yap" demiyorum.

Ha dediğim gibi ilerde gerçekten sorun çıkarmaz mı? Çok sevdiği biri "Sen bakire değilsin, ben seninle evlenemem" demez mi? Atıyorum ailesi zor da olsa bir şekilde öğrendi, konu sahibine dünyayı dar etmez mi, korunmadı veya korunmasına rağmen hamile kaldı, dünyası yıkılmaz mı var da var tabi ki milyonlarca sebep var bizim yaşlardaki bir kızı gerçekten istemediği halde bekaretini korumaya iten. Bence konu sahibi oturup ne istediğine karar vermeli, bunun risklerini tartmalı, sonuçlarını düşünmeli. Ben sadece şahsi tecrübemi anlattım belki faydası olur diye... Şu ana kadar 13 kişiyle pişmanlık duymadan beraber olmama rağmen bana zorluk çıkarmadı, her şeyi anlatabildiğim, benim kafamda bir sevgilim var, mutluyum, seks yaşamış olmam mutluluğumu engellemedi, ilerde yollu damgası yer miyim, elbette yiyebilirim ama umursamam. Bakire olmadığı halde evli veya bekar olsa da aşk hayatında mutlu, sorun yaşamamış arkadaşlarım çok var. Belki aşk bakımından kafamdaki erkeği bulmuş olduğum için şanslı bir azınlığa dahilim ama bulmuş olmasaydım da sonuçta konu sahibi gibi bir meslek sahibiyim (o da olacak hem de çok iyi, çok saygın bir meslek sahibi olacak), kim diyebilir ki ona yok efendim bakire değilsin seni almam yok efendim benimle sevişmiyorsun seni beğenmem diye :)

sen de istiyorsan yapmalisin. sen istemiyorsan yapmamalisin. sadece senin ne istedigin onemli. seni himen'in icin sevecek bir adamla gelecekte evlenmeyi planliyorsan zaten istemiyorsundur. bu adami seviyorsan, ve onla birlikte olmak istiyorsan istiyorsundur. bizim ne dedigimizin ne onemi var? ayrica, bak doktor olacakmissin, e ailenin eline bakma durumun yok, mezuniyetten sonra ise baslayip kendine bir hayat kuracaksin ve ayaklarinin ustunde duracaksin. kimseye muhtac degilsin, o yuzden kendini muhtac rolune sokup toplumun ya da gelecekte sana talip olabilecek bir iki kironun ne istedigine degil, senin ne istedigine bakmalisin...

Sırf bir ilişki için, gelecek hakkında bu kadar net olması ilginç :44:
Yarına ve hayata garantimiz yok bunu öğretmelisin ona..

ilişki yaşamayı neden tabulaştırıyorsunuz kızlar? sevişmek insanın doğasında var kezban kezban yorumlar yapmayın. öpüşünce koklaşınca bir şey olmuyo da sevişince mi oluyo? hadi dürüst olalım -o iş- dışındaki şeyleri yapıp sonra ayrılınca br şey kaybetmemiş mi oluyorsunuz evleneceğiniz adama tertemiz mi gitmiş oluyorsunuz? ilişkinin her türlüsünü yaşayıp sonra bakireyim diye geziniyosunuz ortada çok aşağılık insanlarsınız. sözüm bu şekil davranan kızlara üstüne alınan kendisi bilir.

Cok guldum ya ne de guzel solemişsiniz
Noktası noktasına katılıyorum

Buarada konu sahibi arkadasım ne demek seven insan bunu istemez
Asıl seven insan ister sevdiğiyle beraber olmayı tamamen butun olmayı

İste burada asıl marifet gercekten sevip sevmediğini anlayabilmekte, yani sende bitiyor
Gercekten sevdiği icinmi, sana asık oldugu icinmi istiyor yoksa tamamen erkeklikten gelen tatmin olma duygusundan mı?

Pisman olacagın bir seyse bu lutfen yapma
Arkasında durabileceksen sevmek, sevdiğin insanla bunu evlenmeden de olsa yasayabilmek guzeldir
Ama 2 gun sonra ben pişmanım, intiharı dusunuyorum bilmem ne diye konu acacaksan lutfen sen evlenmeden once kalkısma bu işe.

aslinda cok asagilayici seyler yazmissin. bir kadin ASLA kirlenmez, ne olursa olsun. opusup koklasinca da kirlenmez, seks yapinca da, her daim "temiz"dir. bu bir. ikincisi, bekara kari bosamak kolaydir, turkiye'de sacma sapan bekaret takintisi var, bunun icin yapilacak, yapilmasi gereken cok sey var ama herkes bunlari yapacak kadar cesur ya da ozgur degil. dogru, bazi insanlar duygularina yenik dusup, cok onem verdikleri toplum baskilarini gozardi ediyorlar ve sonra da buna katlanamayip bize sacma gelen davranislarda bulunuyorlar. ama bu onlarin kotu insanlar olduklarini gostermez. ama bakire olmayip da, o duygularla hareket edip de sonra baskalari "yenik dustu" diye asagilayan kadinlar tabii ki, bence de, en azindan ahmaktirlar. ama sevgilisini cok seven, onunla olmak isteyen bir kadin sirf topluma karsi ayaklari yere basa basa, gogsunu gere gere duramiyor diye baska sekillerde seks yapti ve sonra bunu sakladi diye kadini asagilamak adiliktir. o kadini o hale getiren ona ozguven ve kendi ayaklari uzerinde durabilecek hale gelmesini saglayacak destegi vermeyen ailesi ve ona devamli baski uygulayan toplumdur.
kisiliklerinden hoslanmadigimiz kadinlarla gucsuz ve caresiz kadinlari karistirmamaliyiz. ideali biz de isteriz ama bir kisiden toplumun cogunluguna karsi gelmesini bekleyemeyiz. onceki yorumuma bakarsan ben de senin istegine bagli dedim. ama bir kadin herhangi bir nedenden dolayi(bize ne kadar sacma gelirse gelsin) kendi vucuduyla ilgili bir karari vermekte ozgurdur ve kimse onu bu karardan dolayi asagilamamalidir. bizim yapabilecegimiz tek sey ona bizim dogru buldugumuz yolu gostermektir, yanlis seyler soyleyenlerle tartismaktir.
tekrar ediyorum, bir kisi eger birseyi yapiyor ve ondan sonra ayni seyi yapan insanlari ayni yoldan yapmadilar diye asagiliyorsa bu ikiyuzluluktur, adiliktir. ama bir kisi baska kimseye zarari olmayan bir seyi yapip(mesela ben seksin tabu olmamasini istiyorum senin gibi, o yuzden diktirip bakireyim diye yalan soylemesi adama hicbir zarar vermez diye dusunuyorum, sacma birsey, benim yapmayacagim, onaylamadigim birsey, evet, ama zararli degil), baski yuzunden yapmadim diyorsa, o kisiye agir laflar edilmesi dogru degil.

Bende bazı arkadaşlara katılıyorum öpüşmek ve sevişmek arasında fark olmadığını düşünüyorum. Yani insan kendini kandırır Ama sen bu konuyu bu kadar kafana taktığına göre demekki cinsellik konusunda hassas ve katısın Yani Allah korusun olurda ayrılırsan bu senin için yıkıcı olur muhetemelen çok pişman olursun O yüzden kesinlikle yapmamanı öneririm Erkek arkadaşında sabretsin 4 sene dediğin nedir ki Biz 7 senedir bekliyoruz

sizi gerçekten anlamıyorum yaşar yaşamaz bu kızın kendini tanıyıp istemesi sonucunda oluşur.. kesınlıkle çocugun üstelemesine karşıyım lakin biri ile cinsel ilişki yaşamak kimseyi aşağılamaz. hatta ileride evlilik düşünecekse belki bu avantaj bile olabilir..

Burada ilk düşünülmesi gereken "siz" bu adamla cinselliği paylaşmak istiyor musunuz? Neredeyse herkes de adama suç atmış, adam kullanmak istiyormuşmuş. Bir adamın bir kadını cinsel olarak istemesi kullanmak mı? Eee o zaman şimdi kullanmayınca evlenince mi kullanacak. Yahu siz kendinizi mal kategorisine mi koyuyorsunuz, "kocana temiz gitmek" nasıl bir aşağılama tabiridir.

Herkesin ahlak anlayışı farklıdır. Eğer "temiz olmak" bu ise ben temiz olmak istemiyorum. Benim kendi ahlak anlayışıma göre ben kimsenin malın mülkünü çalmıyor isem, kimsenin dedikodusunu yapmıyor isem, hiçbir canlıya maddi manevi zarar vermiyor ise (bu şekilde daha sıralarım bir sürü madde) ben ahlaklı bir insanım.

3 yıl boyunca sevgili olup cinsel olarak yakınlaşmadığım adam da vardı, sadece 3 gün içinde cinsel yakınlaşma yaşadığım adam da.. Hiçbiri de benim karakterimi, cinsel yaşamıma odaklamadı. Ha bunu kabul etmeyecek adam da vardır, e zaten öyle bi adama ben aşık olmam, bana göre bir sorun teşkil etmiyor yani, o beni reddetmeden önce ben onu reddederim. Dünyada sadece beni evlenirken "temiz" isteyen adamlar var ise, zaten hayattaki tek amacım da evlenmek değil, evlenmesem de olur. Bekar bi hayat da sürebilirim.

Devlet bana bi adamla sevişebilmem için yazılı izin olarak evlilik belgesi verince mi sevişeceğim? Şahsen benim özgürlük anlayışım bu değil. Şimdi bütün kızlar sevişsin diye çağrı yapmıyorum, ancak bunu kaldırabilecek olan vardır, kaldıramayacak olan vardır. Ben bu konuda hiçbir pişmanlık yaşamadım. Hata yaptığımı düşünmedim. Ama konu sahibi arkadaş, ileride olur da o adamdan ayrılınca "ah vah tüh" nidalarında bulunacak isen bunu yaşamamalısın, evleneceksiniz diye güvenip de ona göre karar vereceksen, hiç cinsellik yaşama. Ama o adamla ayrılığı da göze alıp, hayatının geri kalanını pişmanlık duymadan mutlu bir şekilde geçirebileceksen ne mutlu sana, sevdiğin adamla bunu yaşamak güzeldir..

Son düzenleme:
Toplam 170 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 166 ziyaretçi)

gruba bak be uç bes deil tam 166 uyesi var , Allah artirsin

İstemediğin hiçbir şey yaşamak zorunda değilsin. rahat ol..
162 ziyaretçi ekşi kokular geliyor

sen erkek değilsen bende kadın değilim..haa birde ekşici değilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…