- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi angel1q2w3e
-
Bence cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak tamamen sizin kararınız, yani çok kişisel bir şey. Mesela dini sebepler yüzünden veya ahlaki bulmadığınız için istemiyor olabilirsiniz. O zaman bence sevişmeyin. Ama bence "ilerde sorun olur, bana zarar verir" bana artık çok doğru gelmiyor. Tıp okuyan, ilerde doktor olacak bir kişisiniz. Dolayısıyla sizinle bakire olmadığınız için evlenmeyecek kişiyi terk etme lüksünüz olacak, sen kim oluyorsun ki beni istemiyorsun deme lüksünüz olacak. Ben de 24 yaşındayım. Şu ana kadar 13 kişiyle cinsel olarak yakınlaştım. Bazıları hatta tek gecelik ilişkiydi. Uzun süre vajinismus ile savaştım, 2 yılı uzun süre vajinismusu aşmaya çalıştım. Hiçbir pişmanlık hissetmiyorum, çünkü benim ahlaki değerlerim arasında cinsel perhiz yer almıyor. Elbette gelecekte hayatımda tek eşli, evli, aşık, mutlu ve çocuklu olmak istiyorum. Şu anda da zaten öyle biri var. Şu ana kadar ailem hariç (çünkü ailemin her şeyi bilmek zorunda olduğuna inanmıyorum, sonuçta ben kocaman kızım) kimseye beraber olduğum erkek sayısı hakkında yalan söylemedim. Bu yüzden beni sadece 1 kişi terk etti, bu iş benim için önemli dedi, ama o da bu yaşına hayat kadınları ile beraber olmuş ve ben de bunu ahlaklı bulmuyorum, dolayısıyla çok önemsemedim. Kendimi sorgulayıp da aman ben kirlendim o yüzden beni bıraktı demedim. Dindar olsaydım belki derdim, o ayrı.
Yani çok uzattım ama sadece şunu demek istedim siz neye inanıyorsanız onu yapın bence. Sevgiliniz için evlilik öncesi ilişki normalmiş demek ki, siz onunla sevişmek istemiyorsanız söylersiniz, istiyorsa bekler istemiyorsa beklemez ama kendinizden eminseniz içinizde suçluluk duygusu olmaz, ayrılsanız bile... Veya siz de istediğinize karar verdiniz atıyorum, o zaman birlikte olursunuz ve diyelim ki 2 sene sonra herhangi bir sebepten ayrılırsınız ama yine kendinizden emin olduğunuz için yine suçluluk duymazsınız. Bizim yaşlarımızdaki kızlar için bu tip konularda ne düşündüğüne karar vermek çok zor, her zaman özellikle ailemize karşı suçluluk hissediyoruz sebebi tamamen özgüvensizlik... O özgüveni bir kazansak süper olacak.
Sizin gibi düşünenler az. Bunu buraya yazmanız cesaret ister çünkü büyük ihtimalle tepki alacaksınız. Bence, kişinin ailesi,dini inancı buna engel değilse,ilerde pişmanlık yaşamayacaksa sevdiği kişi ile cinsellik yaşaması normal.
A
ilişki yaşamayı neden tabulaştırıyorsunuz kızlar? sevişmek insanın doğasında var kezban kezban yorumlar yapmayın. öpüşünce koklaşınca bir şey olmuyo da sevişince mi oluyo? hadi dürüst olalım -o iş- dışındaki şeyleri yapıp sonra ayrılınca br şey kaybetmemiş mi oluyorsunuz evleneceğiniz adama tertemiz mi gitmiş oluyorsunuz? ilişkinin her türlüsünü yaşayıp sonra bakireyim diye geziniyosunuz ortada çok aşağılık insanlarsınız. sözüm bu şekil davranan kızlara üstüne alınan kendisi bilir.
ilişki yaşamayı neden tabulaştırıyorsunuz kızlar? sevişmek insanın doğasında var kezban kezban yorumlar yapmayın. öpüşünce koklaşınca bir şey olmuyo da sevişince mi oluyo? hadi dürüst olalım -o iş- dışındaki şeyleri yapıp sonra ayrılınca br şey kaybetmemiş mi oluyorsunuz evleneceğiniz adama tertemiz mi gitmiş oluyorsunuz? ilişkinin her türlüsünü yaşayıp sonra bakireyim diye geziniyosunuz ortada çok aşağılık insanlarsınız. sözüm bu şekil davranan kızlara üstüne alınan kendisi bilir.
bu kadar ziyaretçi nerden geldi acaba bu konuyatam 152 adetlerde kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?