- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Ruh hastası ne demek Sözlerine dikkat etEşimin ailesinde genetik bi rahatsızlık olduğu halde evlendim.kayınbabamda var.Yarın öbür gün allah korusun yatağa bağlı da yaşayabilir.Bi an olsun ya eşimde de varsa diye düşünmedim. Bi daha olsa yine onunla evlenirim. Ama bence sen annenin dediği gibi ayrıl. Hasta bakmak zor sizin gibi ruh hastasına özellikle.çocuk o haliyle birde sizinle uğraşmasin
Böyle bir konuya senin gibi yaklaşan insanın ruhu çokta sağlıklı değildirRuh hastası ne demek Sözlerine dikkat et
Sırf kalbi delik çıktı diye güyaa sevdiğin adamı terkedeceksin bizden de dikkat etmemizi isteyeceksin kusura bakma da hem kalbiniz hem ruhunuz hasta sizin. Ayrıca böyle tepki alacak bi konu açıyorsaniz eleştiriye açık olmanız lazım.burda hiçbir kadın sırf hemcinsimizsin diye sana destek vermeyecek.tam tersiRuh hastası ne demek Sözlerine dikkat et
sacmalama ya insan hasta diye nasıl vazgecer sevdiğindenMerhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?