Sevgilime çok kızgınım

İyi de insanca yaklaşana da çemkirip hemen sevgilisini savunmaya başlıyor,tersliyor. E haliyle bu insanlar da sinirleniyor.

Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.

Tokat yemeye devam o zaman.
Ama ileride çok pişman olacaksınız bizden söylemesi.

Siz bu barzoyla evlenir, bir güzel şiddet görür, berbat evliliğinize de bir kaç çocuk yapar, onların da psikolojisinin içine edersiniz..
Sizin gibi kadınlara değil olası çocuklara üzülüyorum..

Kadın cinayetleri haberlerini bir okur musunuz? Bergen yüzüne kezzap atıldığında "beni seviyor" demişti sonra öldürdü aynı kişi. Bugün size el kaldıran tokat atan, ilerde neler neler yapar hiçbir şeye mecbur değilsiniz. Ayrıca şu anda kim bilir nerede bence gözünden çıkmışsınız onun ve o size aşık değil. Aşk kıyamamaktır

Son düzenleme:
yahu sevgili kk üyeleri bazen abartmıyor musunuz?
kız 19 yaşında, ne yaşadığını da bilmiyoruz, derdimizi anlatmanın bin yolu var, küçümsemeden, aşağılamadan da olur.
konu sahibi için daha çarpıcı olsun diye düşünüyorsunuz ama, tokatını yedigi adama itmekten başka hiç bir işe yaramıyor.

9 99maha sakin ol.
normal zamanda değiliz şiddet bahanesi olamaz. yaşın çok genç, toysun. ve bana sorarsan boyundan büyük bir yaşam tarzına kalkışmışsın.
sevgilinle yaşayabilirsin, ama şu anki yaşam koşullarında değil. gençsin, eğitimin yetersiz, kendi ayaklarının üzerinde durabilmeye yıllar var. adamın birinin peşinden nereye kadar gideceksin?
bu tokat burada kalmaz. koşullarını bilmiyorum ama hele de gidecek yerin yoksa asla kalmaz.
kaldı ki adam pişman degil.
gücüm yetmez dediğin şiddet artarak devam edecek, o zaman ne yapacaksın?
bugün o evden eşyalarını toplayıp çıktığında alternatifin ne? ne yapacaksın?

Teşekkür ederim ama bazı şeyleri açık yazamamışım sanırım, şehir değil ülke değiştirdik sevgilimle ve burası benim 12 yıl yaşadığım ülke olsa da onun tamamen yabancı olduğu bir ülke, yani onun açısından daha zor ama bir türlü anlatamıyorum bunu. Af dilemedi ama dileyecek, en azından öyle umuyorum. Herkes saçmaladığımı düşünüyor ama gerçekten aşığız birbirimize. Gene de çok teşekkür ederim anlayışlı bir bayan olduğun için, o kitabı okuyacağım. Şu anda hem gergin, hem stresliyim kabus gibi bir gece geçiriyorum kafamı toparlayamıyorum ama yorumunu sonradan sakin kafayla değerlendireceğim.

Konuyu, yorumlari tamamen okumadim ama bu kadar her şeyi icsellestirmeyin..
Evet buradaki bazı kadınlar sizi yorumlarıyla üzmüş olabilir ..
Buradakileri engelleyemezsiniz ama lütfen sevdiğiniz adamın sizi üzmesine müsade etmeyin.Bu sizin elinizde ..
sen daha çok küçüksün kıyamam sana üzüldüm..

Konu belki birazdan kapanır ama sana bir abla nasihatı lütfen kendini herşeye karşı koru..Umarım dilediğin mutluluğu yakalarsın.

Allah akıl fikir versin..Çok değil bir süre sonra terk edildim kapının önüne kondum diye konu açacağın aşikar.. Dışarda gezip geri eve gelmiş sözünde bile bir ezilmişlik var madem evin kirasını bilmem nesini ödüyorum diye taslanıyor çekip gitmen arkana bile bakmaman gerekir gururundan..

Pardon? Ben 19 yaşımdayım ve 16 yaşımda ayrıldım evden, artık hayatımın kontrolü bana ait yalnızca, bunun ailemin beni sallamasıyla ne ilgisi var? .Öyle bir şey de yok ayrıca.

hayatının kontrolü sana ait ve besleme gibi yanında kaldığın sana tokat atan adam seni kirasını faturalarını ödediği evden atabiliyor. Güzel kontrol bacım ne diyeyim. yağlı kapı bulduysan kaçırma dövsün de sevsin de sözünden çıkma ali rıza beyle ağzınızın tadı kaçmasın.

Ee suç sende. Adamın eşyasını neden bulamadın ? Paşa beyi kızdırdın bir de bağırıp üste çıkıyorsun. Hak etmişsin tokadı. Git özür dile. Bir daha tokat yersen de evden gitme. Kapıyı kapatma sakın. Baktın yumruk filan atıyor ona da saygı duy. Adam faturayı ödüyor hadsiz hadsiz evden kovuyorsun. İyi adammış bir tokat daha yapıştırmamış. Sen dediğimi yap tatlım özür dile. Barışırsınız. Yemeğini seçiyormuş ya bundan sonra tuvalete de izin iste.

Biz de bu soruları sormuştuk herşey ondan sonra oldu

Önce işinizi elinize alın ve çalışın. Bu şekilde bi yaptırımınız Yok adam cepte biliyor gidemeyeceğinizi bildiği içinde asla o özür gelmeyecek.

Bu zihniyette biri çalışıp para kazansa ne olur? Getirir maaş kartını eline verir harçlık alır sevgilisinden/kocasından..

Erkekliği zorbalıkla karıştıran bir tek Türk insanı vardır eminim..

ayol öyle ilişki mi olur!! adam sana kendi kararlarını kendi veren bi insan gibi davranıyor resmen yanında durman hata. bul bi tane hanzo kafan rahatlasın ne giyeceğini ne yiyeceğini kirayı falan düşünmene de gerek kalmaz mis gibi.

İyi de insanca yaklaşana da çemkirip hemen sevgilisini savunmaya başlıyor,tersliyor. E haliyle bu insanlar da sinirleniyor.

Insanca mi ? Ilk 10 sayfada en az 20 tane tahrik icerikli yorum gosterebilirim.Ayrica Dikkat cekerim " insanlar".Ayni anda ustunuze cullanan 50 uyeden linc yerseniz sirazeniz kayar. 2+2= 4.
Saatlerdir neden israrla ayni uyeler etrafinda didişiliyor konu anlamsiz geldi bana.Salin gitsin ama israrla burda herkes ve haliyle de cirkinlesiliyor.Cok normal.

Siz şehir değiştirmemiş miydiniz?
Yanlış mı hatırlıyorum?

Bunlar zaten kendisine söylendi basta. Ancak O 16 yasinda evden ayrilan ozgur bir genc oldugunu, zaten okulu dondurup donecegini, tum ailesinin bu iliskiden haberi oldugunu, sevgilisiyle acayip ask ve sevgi yasadiklarini buraya sadece rahatlamak icin konu actigini yazdi. Sonra tabii ki genc yasinini da göz önüne alarak yasam deneyimi daha cok olanlar tokatin ciddiye alinmasi gerektigini anlatmaya calistilar o zaman da herkesi fircalamaya konuyu aska, sevgiye getirmeye basladi ee haliyle de alay konusu oldu.

Sanmıyorum ama neyse.
İlk sayfadan beri her yazdığı mesajda insnalara çemkiren de o ama.
Önce terslemeye başladı sevgisini savundu,daha sonra hepimizi cahil,sevgisiz ilan etti.

Aa iyi sevindim bildiğin biryerde olmana. Okulu dondurup gittiğine göre sende bir amaçla gitmişsindir oraya. Bilmiyorum belki dil, belki başka birşey ama her neyse sende ona odaklan. Elbette yeni bir ülkeye alışmak zor ama sevgilinin tamamen sana dayanmasına izin verme. Kişisel asistanınmış gibi hissetmeye başlarsa hayatındaki her mutsuzlukta patlayacağı kişi sen olursun. Hem senin en çok odaklandığın şey onu mutlu ve rahat ettirmek olursa senin için de ilişki içinde iyi olmaz bu. Kendi hedefleri, ilgi alanları vs. Olan, gerektiğinde çıkıp gidebilecek bir kadın olduğunu karşı tarafa belli ettikçe, seviyorsa seni kaybetmekten daha çok korkar emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…