- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
İyi de insanca yaklaşana da çemkirip hemen sevgilisini savunmaya başlıyor,tersliyor. E haliyle bu insanlar da sinirleniyor.Herkesin kendi hayati.Niye bu kadar canla basla uyariyorsunuz ki konu sahibini? Ayni anda 20 kisi ayni seyleri yazinca kkonu sahibi de delirmis tabi.Anasi degilsiniz babasi degilsiniz.Hepsinin haberi varmis okulunu dondurduguna,sevgilisiyle yasadigina.Birakin yasayacagi ,gorecegi ne varsa yasasin ve gorsun.Abartmissiniz iyice 30 kusur sayfa 50 kisi ayni anda birinin ustune bu kadar cullanmaz.
Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
Ahahahaha ya gülmiyim karışmıyım gideyim diyorum yok çakılıp kaldım burdadayak atarsa bana aşık demektir o yüzden uğraşıyorum çaktırma
Teşekkür ederim ama bazı şeyleri açık yazamamışım sanırım, şehir değil ülke değiştirdik sevgilimle ve burası benim 12 yıl yaşadığım ülke olsa da onun tamamen yabancı olduğu bir ülke, yani onun açısından daha zor ama bir türlü anlatamıyorum bunu. Af dilemedi ama dileyecek, en azından öyle umuyorum. Herkes saçmaladığımı düşünüyor ama gerçekten aşığız birbirimize. Gene de çok teşekkür ederim anlayışlı bir bayan olduğun için, o kitabı okuyacağım. Şu anda hem gergin, hem stresliyim kabus gibi bir gece geçiriyorum kafamı toparlayamıyorum ama yorumunu sonradan sakin kafayla değerlendireceğim.Maha genceciksin daha diye yazıyorum. İkili ilişkilerde manipülasyon diye bir kitap var onu oku. Bayağı kol kırmalı vs. Şiddete uğrayan ve şiddet gördüğünü terk edildikten uzun süre sonra bile farkedemeyen/kabul edemeyen gayet eğitimli kadınların ne tarzda manipüle edildiğini gör. Aynı senin durumundaki gibi önce maddi açıdan erkek tarafından desteklenerek başlıyor süreç. Ardından sosyal ortamlarından koparılıyorlar ki sende şehir değiştirmişsin. Daha sonra erkek arkadaşları maddi bunalımlar iş stresi vs. Yüzünden gergin olduklarını bahane ederek bu kadınların her yaptığına kusur buluyor. En sonunda kadın en ufak şeyi bile beceremediğine ikna olup yaşam enerjisi emilmiş bir kabuğa döndüklerinde terk ediliyorlar.
Af dilemeyen bir adamın nesini affedeceksin bilmiyorum ama ayrılmasan bile, maddi açıdan kendini destekle ve yaşadığın şehirde çevre edinmeye bak. Çıkıp gidecek yerin olsun en azından bir kavga sonrası. Tırıs tırıs faturaları ödemesinin lafını yapan adamın yanına dönme tek seçeneğin oymuş gibi.
Konuyu, yorumlari tamamen okumadim ama bu kadar her şeyi icsellestirmeyin..Konum kpansın istiyorum bir an önce, teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için. Bir yandan ağlıyorum ama konum kapanmadan gitmek istemiyorum, çok kötü bir gece geçirdim bu site yüzünden bir daha asla girmek istemiyorum. Teşekkür ederim sana tekrardan, kafamı toparlayınca tekrar okuyacağım
Pardon? Ben 19 yaşımdayım ve 16 yaşımda ayrıldım evden, artık hayatımın kontrolü bana ait yalnızca, bunun ailemin beni sallamasıyla ne ilgisi var? .Öyle bir şey de yok ayrıca.
Biz de bu soruları sormuştuk herşey ondan sonra olduyahu sevgili kk üyeleri bazen abartmıyor musunuz?
kız 19 yaşında, ne yaşadığını da bilmiyoruz, derdimizi anlatmanın bin yolu var, küçümsemeden, aşağılamadan da olur.
konu sahibi için daha çarpıcı olsun diye düşünüyorsunuz ama, tokatını yedigi adama itmekten başka hiç bir işe yaramıyor.
9 99maha sakin ol.
normal zamanda değiliz şiddet bahanesi olamaz. yaşın çok genç, toysun. ve bana sorarsan boyundan büyük bir yaşam tarzına kalkışmışsın.
sevgilinle yaşayabilirsin, ama şu anki yaşam koşullarında değil. gençsin, eğitimin yetersiz, kendi ayaklarının üzerinde durabilmeye yıllar var. adamın birinin peşinden nereye kadar gideceksin?
bu tokat burada kalmaz. koşullarını bilmiyorum ama hele de gidecek yerin yoksa asla kalmaz.
kaldı ki adam pişman degil.
gücüm yetmez dediğin şiddet artarak devam edecek, o zaman ne yapacaksın?
bugün o evden eşyalarını toplayıp çıktığında alternatifin ne? ne yapacaksın?
Önce işinizi elinize alın ve çalışın. Bu şekilde bi yaptırımınız Yok adam cepte biliyor gidemeyeceğinizi bildiği içinde asla o özür gelmeyecek.
ya mesela bir yere yemeğe gidiyoruz elime menüyü veriyor ve benim seçmemi düşünebiliyor musun?işkence resmen neden evlendim ki ben bu adamla , tuvalete bile tek başıma gidiyorum ben bu evde gelmiyor benimle çünkü aşk yok.
İyi de insanca yaklaşana da çemkirip hemen sevgilisini savunmaya başlıyor,tersliyor. E haliyle bu insanlar da sinirleniyor.
Siz şehir değiştirmemiş miydiniz?Teşekkür ederim ama bazı şeyleri açık yazamamışım sanırım, şehir değil ülke değiştirdik sevgilimle ve burası benim 12 yıl yaşadığım ülke olsa da onun tamamen yabancı olduğu bir ülke, yani onun açısından daha zor ama bir türlü anlatamıyorum bunu. Af dilemedi ama dileyecek, en azından öyle umuyorum. Herkes saçmaladığımı düşünüyor ama gerçekten aşığız birbirimize. Gene de çok teşekkür ederim anlayışlı bir bayan olduğun için, o kitabı okuyacağım. Şu anda hem gergin, hem stresliyim kabus gibi bir gece geçiriyorum kafamı toparlayamıyorum ama yorumunu sonradan sakin kafayla değerlendireceğim.
Bunlar zaten kendisine söylendi basta. Ancak O 16 yasinda evden ayrilan ozgur bir genc oldugunu, zaten okulu dondurup donecegini, tum ailesinin bu iliskiden haberi oldugunu, sevgilisiyle acayip ask ve sevgi yasadiklarini buraya sadece rahatlamak icin konu actigini yazdi. Sonra tabii ki genc yasinini da göz önüne alarak yasam deneyimi daha cok olanlar tokatin ciddiye alinmasi gerektigini anlatmaya calistilar o zaman da herkesi fircalamaya konuyu aska, sevgiye getirmeye basladi ee haliyle de alay konusu oldu.yahu sevgili kk üyeleri bazen abartmıyor musunuz?
kız 19 yaşında, ne yaşadığını da bilmiyoruz, derdimizi anlatmanın bin yolu var, küçümsemeden, aşağılamadan da olur.
konu sahibi için daha çarpıcı olsun diye düşünüyorsunuz ama, tokatını yedigi adama itmekten başka hiç bir işe yaramıyor.
9 99maha sakin ol.
normal zamanda değiliz şiddet bahanesi olamaz. yaşın çok genç, toysun. ve bana sorarsan boyundan büyük bir yaşam tarzına kalkışmışsın.
sevgilinle yaşayabilirsin, ama şu anki yaşam koşullarında değil. gençsin, eğitimin yetersiz, kendi ayaklarının üzerinde durabilmeye yıllar var. adamın birinin peşinden nereye kadar gideceksin?
bu tokat burada kalmaz. koşullarını bilmiyorum ama hele de gidecek yerin yoksa asla kalmaz.
kaldı ki adam pişman degil.
gücüm yetmez dediğin şiddet artarak devam edecek, o zaman ne yapacaksın?
bugün o evden eşyalarını toplayıp çıktığında alternatifin ne? ne yapacaksın?
Sanmıyorum ama neyse.Insanca mi ? Ilk 10 sayfada en az 20 tane tahrik icerikli yorum gosterebilirim.Ayrica Dikkat cekerim " insanlar".Ayni anda ustunuze cullanan 50 uyeden linc yerseniz sirazeniz kayar. 2+2= 4.
Saatlerdir neden israrla ayni uyeler etrafinda didişiliyor konu anlamsiz geldi bana.Salin gitsin ama israrla burda herkes ve haliyle de cirkinlesiliyor.Cok normal.
Başka bir ülkede kalıyorduk, Türkiye'de bir şehre geldik sonradan da yine Türkiye'de başka bir şehre taşındık. Hayatımın hepsini anlatmadığım için özür dilerimSiz şehir değiştirmemiş miydiniz?
Yanlış mı hatırlıyorum?
Teşekkür ederim ama bazı şeyleri açık yazamamışım sanırım, şehir değil ülke değiştirdik sevgilimle ve burası benim 12 yıl yaşadığım ülke olsa da onun tamamen yabancı olduğu bir ülke, yani onun açısından daha zor ama bir türlü anlatamıyorum bunu. Af dilemedi ama dileyecek, en azından öyle umuyorum. Herkes saçmaladığımı düşünüyor ama gerçekten aşığız birbirimize. Gene de çok teşekkür ederim anlayışlı bir bayan olduğun için, o kitabı okuyacağım. Şu anda hem gergin, hem stresliyim kabus gibi bir gece geçiriyorum kafamı toparlayamıyorum ama yorumunu sonradan sakin kafayla değerlendireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?