Sevgilime çok kızgınım

Yapmaması için bir sürü neden var çünkü beni çok seviyor, bir sürü gelecek planları yaptık beraber. Hatasını anlayacağını biliyorum, zor bir dönemden geçiyoruz ve onun için daha da zor bu.

Özgüvenimin olmadığını da nereden çıkarttın? Kavga eder gibi cevap vermiyorum ama biraz gergin olduğum doğru, yorumcular hiç de yardımcı olmuyor çünkü. Varsa yoksa ayrıl, seni öldürür bilmem ne...

Yapmaması için bir sürü neden var çünkü beni çok seviyor, bir sürü gelecek planları yaptık beraber. Hatasını anlayacağını biliyorum, zor bir dönemden geçiyoruz ve onun için daha da zor bu.
Vala benim kocamda beni seviyor ama sevdiğinden kıyıpta vuramaz yani aşk sevgi saygı bu değil aç gözünü , hee bu arada bir dahaki zor zamanlarında gardını al sevgiline karşı

Biz o zaman sevgiline sana tokat attigi icin tesekkur edelim.
Cunku yapilan yorumlara verdigin cevaptan ben bunu anliyorum.
Ayrıl da ayrıl, seni öldürecek ağzını burnunu kıracak ohoo daha ne ki bunlar diye yorum yazarsanız benim nasıl cevaplar vermemi umuyorsun?

Size son bir şey söyleyeceğim. Aldatanlar, sürekli şiddet uygulayanlarda çok seviyordu ve gelecek planı yapmış hatta evlenmişlerdi. Bunlar hep fragman görmek isteyene. Şahsen Bana Tokat atacak benim haklı tepkime karşılıkta utanmak yerine ödediği kirayı vs söyleyecek ben gururuma yediremem kalkıp ama beni seviyooooo diyemem.

Üzüldüğünü bu şekilde mi belli ediyorsun, bana daha çok "Heh vuracak bir yer buldum" yorumu gibi gelmişti.

Ben açıkçası sen sevgilim ne yiyeceğime karar veriyor deyince garipsemiştim. Onu anlatmak istedim, oradan belliydi adamın bi' değişik olduğu.

Ben sana vuracak bir yer aramıyorum ama sevgilin vurmuş zaten herkes bunu anlatmaya çalışıyor.

İnsan içindeyken anlamıyor ama keşke çıkıp bakabilsen dışarıdan nasıl göründüğüne.

Sevgilimi tanımıyorsun ki, nereden biliyorsun benim gibi hissetmediğini? Böyle şeyler anlatılmaz, o yüzden kendimi yormayacağım ama onun da bana aşık olduğundan emin olabilirsin.
Ask; odemeleri kafaya kaktıran, tokat attıran, evden kovduran, engeli bastiran, gece baska yerde konaklatan bir duygu mu sence? Fazla asktan mi oluyor diyosun????!!!!

Dayak yedigin sevgilinden ayilmayacaksin cunku cok seviyorsun :) basina gelecek hersey sana mustehak o zaman. Sadece seni el bebek gul bebek buyuten ana babaya acirim o kadar.

Evet sevgilim ilişkimiz hakkında çoğu şeye karar veriyor, ilişkimizde daha baskın. Ben bunu normal karşılıyorum, evet BAZEN ne yiyeceğime de karar veriyor, beni düşündüğü için hoşuma gidiyor bunlar. Çok değişik gelecekse, çoğu zaman ne giyeceğimi de seçiyor ve ayakkabılarımı da bağlıyor, bunlar beni düşündüğü için. Senin sevgilin hakkında atıp tuttuğumu düşünmüşsün, ama inan ki alakası yok. Bu benim ilişkim ve o da senin ilişkin, ikimiz de farklı insanlarız hoşlandıklarımız elbette farklı olacak. Sen başka ilişkileri merak edip soru sormuştun, ben de gayet normal bir şekilde cevapladım ama senden aldığım dönüte bakılırsa hata yapmışım demek ki.

Sizi anliyorum ama malesef bu bir gercek ki ;tartismaya acik bir konu...
Ha şunu da soyleyim bir ablan olarak ;daha 19 yaşındasın ve simdiden sana tokat atma cüretini kendinde goren biriyle beraber yasiyorsun..ve affetmeyi düşünüyorsun. Bana gore bu ozguven sorunu..yine de karar senin...

Ayrıl da ayrıl, seni öldürecek ağzını burnunu kıracak ohoo daha ne ki bunlar diye yorum yazarsanız benim nasıl cevaplar vermemi umuyorsun?
Biz sana yapilan siddeti belki senden daha fazla hazmedemedik o yuzden yazdiklarimiz gaddarca geldi sana.
Anlayin artik lutfen Artik kadinlara yapilan her turlu siddeti kaldiramiyoruz dolduk tastik sindiremiyoruz. Bu yuzden direkt bu sekilde kesin ve kati seyler soyluyoruz. Soylediklerimiz canini acitsa da ilerde cok daha fazla canin yanmasin diye soyluyoruz.
Yoksa ayrilsan bize ne ayrilmasan bize ne..

Adamda her şey var yalnız tokat, hakaret, maaşıyla ve karşıdakinin çalışmaması ile ezme, evi terk Edip engelleme... Ohoo kombo yapmış. Herkesin sevdiğine kimse karışamaz ama:))

Ask; odemeleri kafaya kaktıran, tokat attıran, evden kovduran, engeli bastiran, gece baska yerde konaklatan bir duygu mu sence? Fazla asktan mi oluyor diyosun????!!!!
Onu evden kovdum, bu hataydı bunu yapmaya hakkım yoktu, bu yüzden öyle söyledi. Evet bu gece fazla saçmalıyor.

Errrkekkkk adam döver de sever de engeller de.
Kısa aklınla ona hesap sormak ne haddine, yerini bil.

Bu arada müjde; bundan sonra o tokatların devamı gelecek. Mor mor bir sürü gül olacak vücudunda. Çok şanslısın.

Ya KK hatunları. Çalışmayan kadının dramı bu işte

O senin ebeveynin gibi olmaya başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…