Yapmaması için bir sürü neden var çünkü beni çok seviyor, bir sürü gelecek planları yaptık beraber. Hatasını anlayacağını biliyorum, zor bir dönemden geçiyoruz ve onun için daha da zor bu.Bunu yapmayacağınada emindiniz öyle değil mi? Emin olmasanız bu kadar şok geçirmezdiniz. Hayır yapmaması için neden Yok adam ben yaptım bi kere Zaten oturup beni bekledi ikincisi olsa nolur diyecek. Siz bunu bilmiyor musunuz?
Resmiyeti koruyalım diyorsun, sen bilirsin o zaman Vanillav Hanım.
Özgüvenimin olmadığını da nereden çıkarttın? Kavga eder gibi cevap vermiyorum ama biraz gergin olduğum doğru, yorumcular hiç de yardımcı olmuyor çünkü. Varsa yoksa ayrıl, seni öldürür bilmem ne...Vallahi bazen kizim icin çok endiseleniyorum..ozguveni olmayan, bir erkek olmadan mutlu olamayan ,daha sayamadigim özelliklere sahip olacak diye...
Yahu bir de sunu anlamiyorum..
Buraya soru sorup aldığı cevaplara neden kavga gibi cevaplar verir ki insan???
Vala benim kocamda beni seviyor ama sevdiğinden kıyıpta vuramaz yani aşk sevgi saygı bu değil aç gözünü , hee bu arada bir dahaki zor zamanlarında gardını al sevgiline karşıYapmaması için bir sürü neden var çünkü beni çok seviyor, bir sürü gelecek planları yaptık beraber. Hatasını anlayacağını biliyorum, zor bir dönemden geçiyoruz ve onun için daha da zor bu.
Ayrıl da ayrıl, seni öldürecek ağzını burnunu kıracak ohoo daha ne ki bunlar diye yorum yazarsanız benim nasıl cevaplar vermemi umuyorsun?Biz o zaman sevgiline sana tokat attigi icin tesekkur edelim.
Cunku yapilan yorumlara verdigin cevaptan ben bunu anliyorum.
Size son bir şey söyleyeceğim. Aldatanlar, sürekli şiddet uygulayanlarda çok seviyordu ve gelecek planı yapmış hatta evlenmişlerdi. Bunlar hep fragman görmek isteyene. Şahsen Bana Tokat atacak benim haklı tepkime karşılıkta utanmak yerine ödediği kirayı vs söyleyecek ben gururuma yediremem kalkıp ama beni seviyooooo diyemem.Yapmaması için bir sürü neden var çünkü beni çok seviyor, bir sürü gelecek planları yaptık beraber. Hatasını anlayacağını biliyorum, zor bir dönemden geçiyoruz ve onun için daha da zor bu.
Üzüldüğünü bu şekilde mi belli ediyorsun, bana daha çok "Heh vuracak bir yer buldum" yorumu gibi gelmişti.Neyse ya.
Ben yaşamış biri olarak cidden üzüldüm sana, abla tavsiyesi verdim.
Sen bizimle dalga geç daha.
Üzüldüğünü bu şekilde mi belli ediyorsun, bana daha çok "Heh vuracak bir yer buldum" yorumu gibi gelmişti.
Ask; odemeleri kafaya kaktıran, tokat attıran, evden kovduran, engeli bastiran, gece baska yerde konaklatan bir duygu mu sence? Fazla asktan mi oluyor diyosun????!!!!Sevgilimi tanımıyorsun ki, nereden biliyorsun benim gibi hissetmediğini? Böyle şeyler anlatılmaz, o yüzden kendimi yormayacağım ama onun da bana aşık olduğundan emin olabilirsin.
Amaan,sert seviyormuş işte diyip geçmek istiyorum da geçemeyeceğim. Allah yardım etsin.bize verdiği cevaplardan, tavrından bile o tokadın son olmayacağı aşikar..
Evet sevgilim ilişkimiz hakkında çoğu şeye karar veriyor, ilişkimizde daha baskın. Ben bunu normal karşılıyorum, evet BAZEN ne yiyeceğime de karar veriyor, beni düşündüğü için hoşuma gidiyor bunlar. Çok değişik gelecekse, çoğu zaman ne giyeceğimi de seçiyor ve ayakkabılarımı da bağlıyor, bunlar beni düşündüğü için. Senin sevgilin hakkında atıp tuttuğumu düşünmüşsün, ama inan ki alakası yok. Bu benim ilişkim ve o da senin ilişkin, ikimiz de farklı insanlarız hoşlandıklarımız elbette farklı olacak. Sen başka ilişkileri merak edip soru sormuştun, ben de gayet normal bir şekilde cevapladım ama senden aldığım dönüte bakılırsa hata yapmışım demek ki.Ben açıkçası sen sevgilim ne yiyeceğime karar veriyor deyince garipsemiştim. Onu anlatmak istedim, oradan belliydi adamın bi' değişik olduğu.
Ben sana vuracak bir yer aramıyorum ama sevgilin vurmuş zaten herkes bunu anlatmaya çalışıyor.
İnsan içindeyken anlamıyor ama keşke çıkıp bakabilsen dışarıdan nasıl göründüğüne.
Sizi anliyorum ama malesef bu bir gercek ki ;tartismaya acik bir konu...Özgüvenimin olmadığını da nereden çıkarttın? Kavga eder gibi cevap vermiyorum ama biraz gergin olduğum doğru, yorumcular hiç de yardımcı olmuyor çünkü. Varsa yoksa ayrıl, seni öldürür bilmem ne...
Biz sana yapilan siddeti belki senden daha fazla hazmedemedik o yuzden yazdiklarimiz gaddarca geldi sana.Ayrıl da ayrıl, seni öldürecek ağzını burnunu kıracak ohoo daha ne ki bunlar diye yorum yazarsanız benim nasıl cevaplar vermemi umuyorsun?
Onu evden kovdum, bu hataydı bunu yapmaya hakkım yoktu, bu yüzden öyle söyledi. Evet bu gece fazla saçmalıyor.Ask; odemeleri kafaya kaktıran, tokat attıran, evden kovduran, engeli bastiran, gece baska yerde konaklatan bir duygu mu sence? Fazla asktan mi oluyor diyosun????!!!!
Errrkekkkk adam döver de sever de engeller de.Sevgilimin işi son zamanlarda biraz stresli, bu yüzden bana olur olmadık patlıyordu. Hoşgörmeye çalışıyordum geçecek diye ama bugün daha kötü oldu. Bana bir eşyasının yerini sordu (kısa süreliğine bir şehre taşındık, sevgilim çalışıyor ben çalışmıyorum. Evle ilgili her şeyle ben ilgileniyorum ama daha bir düzen oturtamadım.) ben de hatırlayamadım bir türlü ve bu yüzden bana sorumsuz, düzensiz olduğumu vs söyledi. Ben de kendimi savunurken biraz sesimi yükselttim, tartışma daha çok büyüdü ve bana tokat attı. Ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım, 16 sene ailemle yaşadım ki ergenlikte baya asiydim ve o en kötü zamanımda bile en fazla odama yollanmışımdır, ailemde böyle birşey hiç görmedim bu yüzden şok yaşadım resmen. Küfür ettim ona, defolup gitmesini vs söyledim. O da bana kirayı da faturaları da kendinin ödediğini ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Kendim çıkıp dolaştım biraz, eve geri döndüğümde hatasını anladığını umuyordum ama bana aşırı tepki verdiğimi ve abarttığımı söyledi. Tekrar kavga ettik ve bu sefer kendi gitti, saatlerdir yok. Az önce de bana bu gece eve gelmeyeceğini söyledi ve beni engelledi. Şuan ona aşırı kızgınım, benden özür dilemesini bekliyorum ve bunu yapmaması beni daha da çok sinirlendiriyor. Biraz sakinleşeyim diye buraya yazdım, gerçek hayatta kimseye anlatamam.
Evet sevgilim ilişkimiz hakkında çoğu şeye karar veriyor, ilişkimizde daha baskın. Ben bunu normal karşılıyorum, evet BAZEN ne yiyeceğime de karar veriyor, beni düşündüğü için hoşuma gidiyor bunlar. Çok değişik gelecekse, çoğu zaman ne giyeceğimi de seçiyor ve ayakkabılarımı da bağlıyor, bunlar beni düşündüğü için. Senin sevgilin hakkında atıp tuttuğumu düşünmüşsün, ama inan ki alakası yok. Bu benim ilişkim ve o da senin ilişkin, ikimiz de farklı insanlarız hoşlandıklarımız elbette farklı olacak. Sen başka ilişkileri merak edip soru sormuştun, ben de gayet normal bir şekilde cevapladım ama senden aldığım dönüte bakılırsa hata yapmışım demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?