vallahi ben olsam sevgilime arattırırdım.siz ararsanız karşıdaki kişi kim olduğunu neden böyle msj çektiğini söylemicektir bence.sevgiliniz arasın sizde yanında olun konuştuklarını duyun bence içiniz rahatlasın..ama sevgilinizin bir suçu yok bu konuda olsa zaten msjları göstermezdi..
densizin biri için sevgiliniz neden numarasını değiştirmek zorunda kalsın ki. bence numaranın ait olduğu oparetörden kime ait olduğunu öğrenin ve o kişiye şu şu bilgilerini öğrendiğinizi hala rahatsız etmeye devam ederse savcılığa başvuracağınızı söyleyin. 5 dakikalık iş kime ait olduğunu öğrenmek
Niye bir kaç msjı bu kadar takmışsın veya niye bir şey yapmak için zorluyorsun ? eski sevgilisi olsa iyi geceler felan demezdi hiç merak etmeKızlar sevgilime her gece iyi geceler diye biri mesaj atıyormuş. Bikaçtır atmış ama huylanmamam için hemen söylemek istememiş bugün söyledi gördüm mesajı pek üstünde durmadım, sevgilime gerekeni yapacağı konusunda güveniyorum ama yine de bişey yapmadan durmak da içimden gelmedi.
Kim olduğu konusunda hiç bir fikrim yok ancak sevgilim doktor kimi zaman klinik işleri için hastaları kendi telefonundan arıyor, onlardan biri olduğunu düşünüyorum ya da eski sevgilisi de olabilir üf bilemedim.
sizce ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?