Kızlar sevgilime her gece iyi geceler diye biri mesaj atıyormuş. Bikaçtır atmış ama huylanmamam için hemen söylemek istememiş bugün söyledi gördüm mesajı pek üstünde durmadım, sevgilime gerekeni yapacağı konusunda güveniyorum ama yine de bişey yapmadan durmak da içimden gelmedi.
Kim olduğu konusunda hiç bir fikrim yok ancak sevgilim doktor kimi zaman klinik işleri için hastaları kendi telefonundan arıyor, onlardan biri olduğunu düşünüyorum ya da eski sevgilisi de olabilir üf bilemedim.
sizce ne yapsam?
bence erkek arkadaşın arayıp kim olduğunu sorabilir ilişkisi olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğunu söylesin mesaj çekmeye devam ederseniz suç duyurusunda bulunacağını söylesin kesinle ikle aramaz ben çok kıskancım böyle olaylar tüm huzurumu bozar Allahtan eşimin telefonu ortalarda böyle bir olay yaşamadık yaşarsak arayanı mafederim bulur çok kötü döverim.......
elimden gelse döverim bende beceremem ama bu tip şeylere gelemiyorum ama ona buluşma yeri verip elimden geleni yaparım dövmek değilde yüzüne neler neler sayarım dövmekten beter yani şimdi bu kız belki daha farklı mesajlar atar hoşlandığını beğendiğini falan sevgilin bana hayran olan kimdir diye merak edebilir buna gerek yok hemen numarayı alın birşeyler yapın bence sevgiliniz çok güvenilir hemen size anlatmış ama bence olay büyümeden kapatmak lazım..
eşimle hep bir sogukluk yaşıyorum cinsel yönden bana bir fikir veririmisiniz bir bayan gözüyle ne yapmam lazım
eşimle hep bir sogukluk yaşıyorum cinsel yönden bana bir fikir veririmisiniz bir bayan gözüyle ne yapmam lazım 0533 920 1 6 21 ben burak
seni haydar dümenin şefkatli kollarına havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?