Sevgilime her gece gelen iyi geceler mesajları

canım bence sevgılın yanında konussun bı daha ıyı geceler dıye mesaj atmayın desın kızsa eger sen konusma yoksa karsıdakı hırslanabılır

yok artık hastaları olacak değildir..o kadarda samimiyeti nereden bulacaklarda gece gece iigeceler diyecekler..öle olsa oldu olcak iigeceler öpücüğü versinler..olurmu hiç bana saçma geldi yani..size şaka yapmak isteyen samimi ortak dostunuz dicem ama bilememki..yada hattını değiştirsin bak..biri hastalara sırf versin birini işte dost akraba sen falan işte o zaman çıka ortaya..

öncelikle sevgilini kutluyorum
senden birşey saklamaması ne kadar güzel
okadar önemsemeyin olmazsa hattı değiştirebilir

Bi kere niye tepki alıyorum anlamadım..
Size sevgiliniz, kocanız böyle böyle bi durum var dese, "aaa iyi o zaman peki" diyip sonra da hiç merak etmeden durur musunuz? ya da cevap vermediği halde atmaya devam ediyorsa "amaan boşver" mi dersiniz ki merak etmem garip karşılanmış anlamadım.
Teşekkürler sevgilim için güzel sözler söyleyenler için, ben de katılıyorum dediklerinize.
Tanıdık biri olduğu sanmıyorum çok büyük ihtimalle sevgilisi olduğunu bilmeyen bir hasta yakını vs diye düşünüyorum. Yoksa cevap gelmedikçe mesaj atmaya devam etmez normal bir arkadaş.
Bir de şöyle bir durum var, bu olayın farklı bir versiyonu benim başıma gelmişti, o tip şeylerde eğer devam eden bir durum değilse bi kerelik bişey ise sevgilim de sinirlense de peşini sürdürmez ama devam eden bir durumsa bu sefer o duruma el koyar ve böylece biter sanki bana söyleme şekli bak bu olay hala devam ediyor bişeyler yap gibisinden gibi bu amaçla gibi hissettirdi. Bugün numarayı alıp kim olduğunu öğreniceğim, yarın da özel no ile arayacağım. Bir güzel konuşacağım..

Son düzenleme:
Numarayı şikayet edebilir canım cepte olsa oluyor artık sıkmayın canınızı

kim olsa merak ederdi
tepkileri bende anlamadim :)
"amannn bosver" diyecek kadar rahat degildir kadinlarimiz
ben olsam aramasini isterdim

tek tuhaf ettigim sey
sevgiliniz merak edip neden sormadi? "sizede iyi geceler fakat taniyamadim"
gibisinden bir mesaj atsaydi
bir hasta yada hasta yakini yada herhangi biriyse ilgi duyan
en azindan sevgilinizin agzindan ogrenmis olurdu sevgilisi oldugunu..

eski sevgilide olabilir ama eski sevgilidende kuru kuru "iyi geceler" diye
mesaj gelmez diye dusunuyorum..

operatörün müsteri hizmetlerinden kimin adına kayıtlı oldugunu ögrenebilirsinizz.. ama onun dısında numarayı degiştirmek en iyisi olacaktır.. gerci cevap alamayınca bir süre sonra kendi kendine de vazgececektir

Benim en sevmedım bırazda garipsedım şey...Sevgilisnin etrafında onu diğer kadınlardan korumak için

kendini yoran ,paralayan ve karşındakı erkeğin kçını ıyıyce tavan yapıran bayanlar.

Arkadasım her gece demişsin...demek sevgılın bu msj rahatsız olsa tanımadı bırı olsa, sevgılısı olan biri olaraktan ilişkısıne zarar gelmemsı için ,açar numaraya telefon sen kımsın der ya da uyarır atma dıye.

sen neden arayacaksın ,peşine düşeceksın bu şahsın kım olduğunun ?? Bu bence senın görevın değil.

senın telıne gelse böyle bir msj önce kendın halletmeye çalışırsın değil mi .Sevgılım görse yanlış anlar dıye ,bu işte senın sevgıne sahıp cıkış şeklın ve saygın.

Onun bunu sana demesı senı rahatsız edebıleceğini düşünemıyormu bu durmun ,haberdar oldunda ne oldu oturdun burda care arıyon... bence sevgılın bu işi sana yansıtmadan kendı çözmelıydı madem
tanımıyor etmıyor...Çünkü kim olsa önce böyle yapardı.

Sana bunu önceden haberdar edıyor belkıde tanıyorda olabılır olamazmı ... ha bişe olursa bak sana demiştim demek içinde demıs olabılır.

kendı ,sana demeden halledebıleceğı bır cok secenek varken (arayıp bana bu tür msjlar atma,engelleme,numara değişme gibi) gelıpte sana haberın olsun ha demek bana mantıklı gelmedı

sonucta her gece ıyı akşamlar demeyı ,anca her gece yatmadan onu düşünen bırınden gelır ..anladın sen oni..

canım kim oldugunu öğrenmenin en kolay yolu kendisine sormak değil mi?
madem sevgilin bu kadar dürüst, söyle bu aksam mesaj atsın
size de iyi geceler fakat tanıyamadım kimsiniz diye, ciddi bi üslupla
baktınız ki bela olmaya başlıyor, numarayı engelleyebilirsiniz, şikayet edebilirsiniz, hattı değiştirebilirsiniz

Numarayı aldım ancak tahmin ettiğim gibi rehberde kayıtlı çıkmadı.
Böyle bişeyi kendi kendine halledip de bana haber vermemesini asla istemem ben. Bu benim düşüncem, kimileri aman bana söylemesin ben huzursuz olurum kendi halletsin diyebilir ama bana göre herkes bilmek ister. Sanırım çok önemsemedi sevgilim, daha önce de bu tarz bişey olduğunda (tabi o sadece iyi geceler mesajı şeklinde değildi) kendi hallettikten sonra söylemişti. Sanırım şimdi de kim olduğunu sorsa fln iş daha da uzayacak diye düşünüp önemsememeyi seçti.
Burada ilişkileri eleştirip, erkeklerde kulp bulmak biraz alışkanlık olmuş sanırım. Bunu da garip bulmuyorum açıkçası çünkü günümüzde her halt erkeklerin başının altından çıkıyor. Ancak ben sevgilimin hareketinde art niyetli ya da yanlış birşey göremiyorum. Hoş görsem tavrım da çok farklı olurdu zaten.
İstersem, arayıp tersleyebilir evet. Ama böyle bişey istemiyorum ben. Bilmiyorum belki de onun muhatap olup peşimde birileri var havasına bürünmesini istemiyorum belki de.
Ben de bu tip konularda hiç kendim bişey yapmadım. Hep bir adım geride durdum. Ama bazen bu yeterli olmuyor sanki karşı tarafa bizim de haddimizi bildirmemiz gereken durumlar oluyor ama ben fazla pasif kalıyorum gibime geliyor, o yüzden normalde ben buna peki der bi daha da düşünmemeye çalışırdım ama acaba doğru olan bu mu emin olamıyorum.
Yarın arayıp aramama konusunda kararsızım. Sanırım sevgilime bu kişiyi tanıyor olma ihtimalini sorucam önce eğer tahmin ettiği biri varsa ona göre karar vericem.

bence erkek arkadaşın arayıp kim olduğunu sorabilir ilişkisi olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğunu söylesin mesaj çekmeye devam ederseniz suç duyurusunda bulunacağını söylesin kesinle ikle aramaz ben çok kıskancım böyle olaylar tüm huzurumu bozar Allahtan eşimin telefonu ortalarda böyle bir olay yaşamadık yaşarsak arayanı mafederim bulur çok kötü döverim.......

hehe canım ben de hiç cesaret edemem böyle şeylere :)) benle gelip döver misin??

bu arada sevgilime sordum 1-2 gündür atmıyormuş, şüphelendiğin biri var mı dedim yokmuş.
bi daha atarsa haber edicek o zaman bişey yaparım diye düşünüyorum.
şimdilik durulmuş sanırım ya vazgeçmiştir ya da dozunu arttırır zaten her iki durumda da haberim olur artık

elimden gelse döverim bende beceremem ama bu tip şeylere gelemiyorum ama ona buluşma yeri verip elimden geleni yaparım dövmek değilde yüzüne neler neler sayarım dövmekten beter yani şimdi bu kız belki daha farklı mesajlar atar hoşlandığını beğendiğini falan sevgilin bana hayran olan kimdir diye merak edebilir buna gerek yok hemen numarayı alın birşeyler yapın bence sevgiliniz çok güvenilir hemen size anlatmış ama bence olay büyümeden kapatmak lazım..

evet ya canım haklısın. sevgilime gerçekten güveniyorum ama neler neler okuyoruz ya eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok diye düşünüyorum.
birebir yüzleşmek istemem ama telefonda en azından sevgilisi olduğunu ve benim haberim olduğunu yani bir şansının olmadığını anlamasını isterim ama nasıl konuşsam bilemiyorum ne denir nası giriş yapılır ki?

bu arkadaş rahatsız herhalde tel.no dağıtıyor tüm topiklerde..

eşimle hep bir sogukluk yaşıyorum cinsel yönden bana bir fikir veririmisiniz bir bayan gözüyle ne yapmam lazım 0533 920 1 6 21 ben burak

bu ne yaaa başlığımı kirletme lütfen! buraya erkeklerin üye olması yasak seni şikayet edicem.

heh silinmiş.. :)
soruma tekrar dönersek telefonda nasıl konuşulur ne konuşulur böyle birine??

bence arama canım ya nasıl olsa mesaj da atmıyormuş birkaç gündür.
ruh hastası hasta ve hasta yakınlarından biri olabilir çok var böyle psikopat tipler.
cevap alamadığını amacına ulaşamadığını görünce daha beter sinirlendiğiyle kalacak yapışkan tip işte.
boşver sen onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…