- 23 Ağustos 2012
- 51.652
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.442
- 898
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Haksız olan o ben diil
Aynen öyle.Gözlerini oymadığıma dua etsinDiğer yorumlara katılmıyorum valla hak etmiş d.yyus adam gibi dursaymış .. rezillik yapmış tokadı yemiş umarım pabucun pahalı olduğunu anlamıştır.
Allahim sana geliyorum.Tamam da bu ihanet normal bisey diil.Ben kendi sadakatime güveniyorum eğer yaparsam oda çaksın kabul.
Nasil yani bu normalmi?adam kızın onun gözünun içine baktığını bile görmüş yaniKadına baktı da noldu yani yoldan geçen insanın yüzüne bende bakıyorum bana bakıyorsa acaba tanıdık biri midir diye
Hey yavrum heyy devran döndü sonunda. Adamlara artık her gün dayak her gün dayak.Diğer yorumlara katılmıyorum valla hak etmiş d.yyus adam gibi dursaymış .. rezillik yapmış tokadı yemiş umarım pabucun pahalı olduğunu anlamıştır.
Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onuAllahim sana geliyorum.
Tamam canim. Birbirinizi yiyin. Siddete ilk sen basladin sakin kocam beni dövüyor diye konu acma.
Umarimanasayfalara düsmessin.
Tepkilerim sert farkındayım imkanım olursa bigün destek alıcamaffetme. yalnız tepkilerini kontrol etmeyi öğrenmelisin. ilerde sıkıntılar yaşaman kaçınılmaz bu şekilde
Nasil yani bu normalmi?adam kızın onun gözünun içine baktığını bile görmüş yani
Ben sevmem böyle şeyler.
Dur bir bakalım,işin goy goyundaydim ama ciddi anlamda şiddet eğilimin var senin.Tedavi görmelisin.Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem
Ayrıl o zamanBenim burada sucum ne ben daha iyisini hak ediyorum
Dalga geçiyorsun belli ki iyi eğlenceler.affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum
Aferin sana.Ha bide ileride evlilik düşünüyoduk bunla çok şükür kaçmadı gözümden
Aman yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Daha öldürücü darbeler lütfen, seleksiyona pozitif katkı sağlayın.Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem
Evet ama şu aleti sipariş et öyle gözlemleBi sans verip gozlemlesemmi diye fikir alayım dedim
Daha iyilerine layığım onunla zamanımı ve enerjimi harcayamamAman yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Daha öldürücü darbeler lütfen, seleksiyona pozitif katkı sağlayın.
Burada normal olmayan adamın millete bakması yalnız iyi okuyun
Bense hak ettiği için yaptım
Öfff senin sevgilin baksin banane.Ben istemiyorum sen rahatsız olmuyosan oda senin sorunun.Evet ama şu aleti sipariş et öyle gözlemle
Offf amma savundunuz ha bi karaktersiz.Ha şimdi diycen ki karaktersizse niye sevgili oldunSaçmalamayın.
Adam acile bir gitse doktor raporuyla kapınıza polis gönderebilir biliyorsunuz değil mi? Karakolda avukatı beklerken ailenize ağlarsınız “ama haketmişti beni niye bırakmıyorlar” diye.
Elinize hakim olun, onun özür dilediği kabahat bırakıp gitmesi lazımdı sizi orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?