Sevgilimi Dövdüm

2 yıllık konu bu.2014 te açılmış.

Elinize sağlık iyi olmuş üzülme bacım :)

Bence o adam sizi bosamali. Sizin siddete meyiliniz var. Elbette ozur dileyeceksiniz ve ben size layik degilim diyeceksiniz.
Siddetin hic bir turlus affedilmez.

Kv iyiki cirkeflesmis siz yarin obur gun bu cocuga neler yapardin Allahtanoglan sizin gibi degilmissizin bu davranissiniza karsilikverse aileler daha isin icine girip belkide polislik oluncakti Allah herşeyin hayirlisini versin

Bende sinirlenince kocamı dövüyorum hoşuna gidiyor resmen deşaj oluyor karşımda gülüyor. Hatta çok kavga ettiğimizde çok sinirlenince bana vur sfalan diyor vurunca yatışıyor siniri geçiyor. Valla toptan kafayı yedik.

Şaka mı bu nasıl sevgi böyle ilginö

Cinnet geçirmişsiniz galiba
Bu ne öfke
Annesini savundu diye bu kadar şiddet
aaa eski konuyu kim hortlattı gene

bugun kv ayirdi diye konu acan kisisin sen..
adam kendini senden kurtarmis bayrami olsun ne diyelim.
sende kendine bi kick boxcu bul,karsilikli debelenirsiniz.

Aaaaa evet o kız adam Kurtulmuş ya.

kız bi psikolog a git sen konu Sahibi

Bu konu sahibinün hangi konusunu görsem, aklıma bu konusu gelir. 2 sene önce brikaç cevap da yazmışım. Bugünkü açtığı, ayrıldığı sevgilisi bu konudaki adam mı bilmiyorum. Ama bu konu aklıma geldiği için sonraki her konusunda bu ilişkinin zaten sakat olduğunu düşünüyordum. Zaten ayrılmışlar gitmiş. İsabet olmuş. Cennet mahallesine dönerdi ortalık yoksa. Ben erkek tarafına hak veriyorum açıkçası. Ayrılmak onlar için daha hayırlı.

Sen simdi kalk sinirlendin diye adami döv, sonra erkekler elini kaldirdiginda kiyameti kopartmaya hakkimiz olsun. Olmasin tabi, sonra arada bir kazaya kurban verelimm.
Ne alaka diceksiniz, erkekler yapi olarak daha agresif, daha sinirli..
Dayak cok kotu bir aliskanlik, bence yardim alin, ilerde cocuklarinizida doversiniz yazik olur

Kız bu konu sahibi fake midir nedir ya. Bunlar gerçekse müge anlının neden boş kalmadığını anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…