Sevgilimin ailesi yüzünden tüm hayallerimiz yıkıldı

Adamın adına bir evi varmış işte. Konu mesajınızı düzenleyin isterseniz. Adam birikimini bankada tutmak yerine, ailesiyle içinde oturdukları bir ev sahibi olmuş.
Adamın evi yok. İçine giremediği evi kadın ne yapsın. Ev anne babanın, tapunun kimde olduğunun hiç önemi de yok, evlilikten önce dinilmiş mal olduğundan. Adamlar oğullarına kendileri oturmak için ev aldırmış, evim var ama kirada oturuyorum, ne anlamı var. İstediğim zaman satıp daha iyisini alamam. Adı var kendi yok.
Maddi kısımda değilim ben. Annesi oğluna e hadi ne zaman gidip isteyeceğiz derken gün gezmelerinde farklı konuşması ve sevgilimin annem üzülür annem üzülür diyip durması
Keşke siz de haber gönderseydiniz, ben evleneceksem evime kimse karışamaz karışan oğluna başka kısmet arar diye. Bakın o zaman haber sevgilinize nasıl geliyordu ve şak diye ayrılıyordunuz
Tabi karısının peşinden gidecek, anası dizi dibinde mi oturacak. Ben çanakkaleliyim eşim urfalı. 5 yıl urfada kaldık evlendikten sonra, kocam çanakkaleyi görünce burası güzelmiş biz buraya tayin isteyelim dedi, geldik. Kimse de gık diyemedi. Bağımsız olamayacağı daha buradan belli, yaeım saat ne ya bak bizim aramızda 1000km var

O ev muhtemelen kredisi adamin üstünde oldugu icin ona yazilmistir. Ödemesi bitmediyse belki hala kredi üzerinde görünüyor. Bence onu da bilmek lazim evlenmeden.önce

Konu sahibi adama devam eden borçları olup olmadığını sorabilir.

Kadın / erkek evlilik öncesi edindikleri mal varlıklarını , birikimlerini evlilik sürecinde ortaya koyup sıfırlamak zorunda değiller.

Konu sahibinin de bir evi veya birikimi varsa hepsini ortaya koymama hakkına sahip.

Ancak tarafların devam eden borçları varsa ve bunu evlilik birliği içinde ödemeyi planlıyorlarsa; taraflar bu durumu bilmeli ve ona göre karar vermeliler.

Adamın şu anda herhangi bir borcu yoksa , 2 si eş tutarlı birikimle bir düzen kurmayı düşünebilirler.

Ay herkes evleniyor neden uzulurmus annesi salakmidir nedir ozaman evlenmesin ayrica iki uc sene oturup tasinacaginiza kendisi bile inanmiyor ozaman sizde diyin benim annemde uzulur hadi tamam evlenmeyelim? Kac kurtar kendini annesi boyle konuatuguna gore patavatsizin teki boyle biriyle omrnuzu gecirmek istemezsiniz

Evlilik öncesi edinilen malları ve birikimleriyle ilgili, kadının da erkeğin de kendi tasarrufunu yapma hakkı mevcut. Konu sahibi de varsa mevcut birikimini ve mal varlığını aynı şekilde değerlendirme hakkına sahip.

Haklısın ama reelde öyle olmuyor maalesef, kızın 3 5 kuruşunu ortak yatırım adı altında alıyorlar, gizli tutsan ortaya çıktığında ortalık karışıyor. Her koşulda kadını mağdur etmenin yolunu buluyorlar. Sürekli dillerine dolayıp huzursuz ediyorlar.

Annem üzülür ne yaaaa, yuksek yuksek tepelere ev kurmasinlar, aşrı aşrı memlekete oğluş vermesinler temali kına gecesi yapip ağlar da bu. Cümleyi okurken bana bi öğürme geldi. Kendini erkek hisseden, adamdan sayan, birey olarak gören herhangi birisi şu cumleyi kurmaya utanmasi gerek, karsimdakinin ailesi aile degil mi diye bi durup dusunmesi gerek. Hadi o ayı dusunmedi, senin o cumle kurulduğu an buz gibi soguyup kacman gerek. Hala tartisilacak bir sey var mi sence allah askina

2-3 sene durup gidelim dedi oda ama o zamana kim öle kim kala güven verici değil malesef

Çok haklısınız. Ayrılacağım zaten, sadece doğru düşüncede miyim görmek istedim ve olurda pişman olursam dönüp buraya ikazlarınızı okumak için danıştım sizlere

Ayrılın. Annesi üzülecekse evlenmemesi daha iyi bu adamın.

Kadınlar da ellerinde ne var ne yoksa vermemeli işte. Ortada daha evliliğin "E" si yokken, çeyiz düzmek uğruna; ellerindeki tüm parayı harcamasınlar. Eşit miktarda para koyup ortaya, o bütçeyle alsınlar ihtiyaçlarını.

Adam evlenmeden ev almış diye, adamın evine ortak çıkamayız ki. Kanun da bile belirtilmiş. Kadının evi , arabası varsa onlara da adam sahip çıkamaz.

O ev muhtemelen kredisi adamin üstünde oldugu icin ona yazilmistir. Ödemesi bitmediyse belki hala kredi üzerinde görünüyor. Bence onu da bilmek lazim evlenmeden.önce
Su an kredisi bitti ama annesi benim evim burası diyormuş muhtemelen evlilik olacak olsa bu evi babasına verir.

Ben böyle bir hata yapıp baya borca girdim malesef yani çeyiz eşyaları almıştım ufaktan.

Ben böyle bir hata yapıp baya borca girdim malesef yani çeyiz eşyaları almıştım ufaktan.

Annenizin evindeki her şey yeni mi , hiç eksiği yok mu ? Açın kullanın evinizde, illa dolap bekletmek veya çeyiziniz var diye apar topar evlenmek zorunda değilsiniz. Acele etmeyin.

Annenizin evindeki her şey yeni mi , hiç eksiği yok mu ? Açın kullanın evinizde, illa dolap bekletmek veya çeyiziniz var diye apar topar evlenmek zorunda değilsiniz. Acele etmeyin.
Öyle yapacağım haklısınız beğendiklerini annem kullansın yeni evlenen eksiği olan insanlar kullansın bende mutlu olurum hem

sana gozdagi veriyor, salak degilsen kac bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…