- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi rockprensesi
-
Ya şeytan o mor saçlıysa?Kız sen dalga geçiyon emme bak sana ne diyim dizilerde görmüyon mu ne şeytan kızlar var, benim hoşlandığım bey ona bakmaz ama erkek bu şeytana uyabilir
Oh be beni anlayan biri çıktı sonuçta tesekkur ederim. Bence insanlar yorum yaparken empati yapmıyorlar. Kendi başlarına gelse ne olacak canım diyip geçeceklerini hiç sanmıyorumNeden kıza bu kadar yüklendiniz onu anlamadım. Kıskanabilir normal bu. Ne olursa olsun neler duyup görüyoruz. Kıskanabilir sonuçta normal arkadaşı değil sevgilisi
Niye ayrılıyorsunuz sizi rahatsız eden ne olduKızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. Evleri iki katlı onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
Tahammül edemiyorumNiye ayrılıyorsunuz sizi rahatsız eden ne oldu
Biz direkt sevgilisinin evinde kalan kız kategorisinde olduğumuzdan, cehennemden yazıyoruz ondan sizle empati yapamıyoruz.Oh be beni anlayan biri çıktı sonuçta tesekkur ederim. Bence insanlar yorum yaparken empati yapmıyorlar. Kendi başlarına gelse ne olacak canım diyip geçeceklerini hiç sanmıyorum
E yani bu kadar yüklenmeyin kendinizi düşünün yerine koyun bu güvenle ne alakası var kıskanır insan sevgilisini kocasını abartmayınOh be beni anlayan biri çıktı sonuçta tesekkur ederim. Bence insanlar yorum yaparken empati yapmıyorlar. Kendi başlarına gelse ne olacak canım diyip geçeceklerini hiç sanmıyorum
Ben olsam ben de katlanamazdım ama bu sebeple de ilişki bitmezTahammül edemiyorum
Şimdi anlaşıldı neden taraf tuttuğunuzBiz direkt sevgilisinin evinde kalan kız kategorisinde olduğumuzdan, cehennemden yazıyoruz ondan sizle empati yapamıyoruz.
Haklısınız zaten yakında gideceklerini umuyorumBen olsam ben de katlanamazdım ama bu sebeple de ilişki bitmez
Kız sen dalga geçiyon emme bak sana ne diyim dizilerde görmüyon mu ne şeytan kızlar var, benim hoşlandığım bey ona bakmaz ama erkek bu şeytana uyabilir
ya belki çok abartıp dert edip kendimi yıpratıyorum haklı olabilirsiniz ama işte insanın elinde olmuyor. Kıskançlık bu içini kemiriyor
Senin hoslandigin bey kaç yaşında erkek arkadaşı ve kız kaç yasinda?
Dalga geçiyorum çünkü çok abarttım bacım kızı cadı bile ilan ettim. Birazdan yakma kararı alacaksın
Sevgilimle aynı evde bir kadının yaşamasından rahatsız oluyorum hanımefendi bunun neresi size tuhaf geldiSevgilinizin ev arkadaşının kız arkadaşı, ev arkadaşı evde kaldığı sürece neyi kıskandığınızı anlamadım? adam sevgilisiyle kalıyor? Siz sevgilinize mi güvenmiyorsunuz acaba ?
O kadın sevgilinizle başbaşa mı kalıyor? Kadının erkek arkadaşı da orada kalıyor sonuçta. Karınla tanışıp rahatsız edici bir durum mu yaşadınız? Yoksa sizin hayalgücünüz ve güvenmediğiniz olabilir mi? Kaldı ki sevgiliniz evi bir arkadaşı ile paylaşıyor ve sevgilin kalıyor kalk git diye bir insanı sokağa atamaz. Sokağa atamıyor diye ayrılacaksanız sizin tasarrufunuz tabii...Sevgilimle aynı evde bir kadının yaşamasından rahatsız oluyorum hanımefendi bunun neresi size tuhaf geldi
Sorun yaşanmasının sebebi kızın aşırı rahat olması tavır olarak. Benimde kıskanç bir kadın olmam.O kadın sevgilinizle başbaşa mı kalıyor? Kadının erkek arkadaşı da orada kalıyor sonuçta. Karınla tanışıp rahatsız edici bir durum mu yaşadınız? Yoksa sizin hayalgücünüz ve güvenmediğiniz olabilir mi? Kaldı ki sevgiliniz evi bir arkadaşı ile paylaşıyor ve sevgilin kalıyor kalk git diye bir insanı sokağa atamaz. Sokağa atamıyor diye ayrılacaksanız sizin tasarrufunuz tabii...
Ayrıca beni gerçekten seviyorsa onları sokağa atmak zorundaSorun yaşanmasının sebebi kızın aşırı rahat olması tavır olarak. Benimde kıskanç bir kadın olmam.
O zaman asıl soruyu cevaplayacak kişi sevgiliniz; hayatına kıskanç bir kadınla gerçekten devam etmek mi istiyor ? Yoksa kızın rahat olması kendisini rahatsı mı etmiyor ?Sorun yaşanmasının sebebi kızın aşırı rahat olması tavır olarak. Benimde kıskanç bir kadın olmam.
Rahatsız oluyor olabilirsiniz, bu sizin ve sevgilinizin arasında bir durum.Sevgilimle aynı evde bir kadının yaşamasından rahatsız oluyorum hanımefendi bunun neresi size tuhaf geldi
Kontrat kimin adına? Kim kimi aldı ev arkadaşı olarak?Ayrıca beni gerçekten seviyorsa onları sokağa atmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?