Sevgilimin ev arkadaşının kız arkadaşı

Neden kıza bu kadar yüklendiniz onu anlamadım. Kıskanabilir normal bu. Ne olursa olsun neler duyup görüyoruz. Kıskanabilir sonuçta normal arkadaşı değil sevgilisi

Neden kıza bu kadar yüklendiniz onu anlamadım. Kıskanabilir normal bu. Ne olursa olsun neler duyup görüyoruz. Kıskanabilir sonuçta normal arkadaşı değil sevgilisi
Oh be beni anlayan biri çıktı sonuçta tesekkur ederim. Bence insanlar yorum yaparken empati yapmıyorlar. Kendi başlarına gelse ne olacak canım diyip geçeceklerini hiç sanmıyorum

Niye ayrılıyorsunuz sizi rahatsız eden ne oldu

Oh be beni anlayan biri çıktı sonuçta tesekkur ederim. Bence insanlar yorum yaparken empati yapmıyorlar. Kendi başlarına gelse ne olacak canım diyip geçeceklerini hiç sanmıyorum
Biz direkt sevgilisinin evinde kalan kız kategorisinde olduğumuzdan, cehennemden yazıyoruz ondan sizle empati yapamıyoruz.

E yani bu kadar yüklenmeyin kendinizi düşünün yerine koyun bu güvenle ne alakası var kıskanır insan sevgilisini kocasını abartmayın

Kız sen dalga geçiyon emme bak sana ne diyim dizilerde görmüyon mu ne şeytan kızlar var, benim hoşlandığım bey ona bakmaz ama erkek bu şeytana uyabilir

Senin hoslandigin bey kaç yaşında erkek arkadaşı ve kız kaç yasinda?

Dalga geçiyorum çünkü çok abarttın bacım kızı cadı bile ilan ettin. Birazdan yakma kararı alacaksın

Sevgilinizin ev arkadaşının kız arkadaşı, ev arkadaşı evde kaldığı sürece neyi kıskandığınızı anlamadım? adam sevgilisiyle kalıyor? Siz sevgilinize mi güvenmiyorsunuz acaba ?

Sevgilinizin ev arkadaşının kız arkadaşı, ev arkadaşı evde kaldığı sürece neyi kıskandığınızı anlamadım? adam sevgilisiyle kalıyor? Siz sevgilinize mi güvenmiyorsunuz acaba ?
Sevgilimle aynı evde bir kadının yaşamasından rahatsız oluyorum hanımefendi bunun neresi size tuhaf geldi

Sevgilimle aynı evde bir kadının yaşamasından rahatsız oluyorum hanımefendi bunun neresi size tuhaf geldi
O kadın sevgilinizle başbaşa mı kalıyor? Kadının erkek arkadaşı da orada kalıyor sonuçta. Karınla tanışıp rahatsız edici bir durum mu yaşadınız? Yoksa sizin hayalgücünüz ve güvenmediğiniz olabilir mi? Kaldı ki sevgiliniz evi bir arkadaşı ile paylaşıyor ve sevgilin kalıyor kalk git diye bir insanı sokağa atamaz. Sokağa atamıyor diye ayrılacaksanız sizin tasarrufunuz tabii...

Sorun yaşanmasının sebebi kızın aşırı rahat olması tavır olarak. Benimde kıskanç bir kadın olmam.

Sorun yaşanmasının sebebi kızın aşırı rahat olması tavır olarak. Benimde kıskanç bir kadın olmam.
O zaman asıl soruyu cevaplayacak kişi sevgiliniz; hayatına kıskanç bir kadınla gerçekten devam etmek mi istiyor ? Yoksa kızın rahat olması kendisini rahatsı mı etmiyor ?

Rahatsız oluyor olabilirsiniz, bu sizin ve sevgilinizin arasında bir durum.

Ama siz kızın saç renginden gece yatarken giydiğine, sevgilisiyle olmayan nikahından dinine bağlayamazsınız, kız hakkında ileri geri konuşamazsınız. Sevgiliniz o evde ne kadar söz sahibiyse, ev arkadaşı da o kadar söz sahibi. Sizin gözden kaçırdığınız nokta bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…