Aşk ,ilişki ve cinsellik durumunun yaşa bağlanmasını anlayamıyorum.34 yaşındasınız diye görüyorum profilinizden.
Neden size uygun olmayan insanlarla vakit kaybediyorsunuz?
Evlilik mi istiyorsunuz? Evlilik öncesi başbaşa kalmak istemiyorsanız, Bu düşüncede birileriyle flört edebilirsiniz.
Gayet normal, istemiyorsanız istemiyorsunuzdur.Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Çok yeni,gitmek istemiyorum.İlişkide cinselliği henüz yaşamak istemiyorum.
Benimle yakın değilsin diye kızıyor.Şu an manipüle edildiğimi hissediyorum.
Duygularından emin olmak istiyorum.
Şu an yaşadığım duygu hayal kırıklığı ama çok ısrar ederse de bitireceğim gibi…
O mu normal ben mi bilemeiyorum…
Aşk ,ilişki ve cinsellik durumunun yaşa bağlanmasını anlayamıyorum.
Evet 34 yaşındayım ve erkekleri tanımaya ve anlamaya çalışıyorum .
Çünkü cani iki ay sonra sevişmek istiyor veya bugün istemiyor.şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
mesaj tekrari oldugu icin siliyorum.şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ben,bir aylık bir ilişki için erken olduğunu düşünüyorum,Dünkü çocuk değilsiniz yani bir şeyleri öğrenmişsinizdir bu yaşa kadar diye düşündüm.
İnsanlar genelde ilişkide cinsellik yaşamayı tercih ederler zaten olay budur. Kafa yapıları uyuyorsa cinsellikte de uyum sağlanırsa ilişki yürüyor zaten.
Ama siz evinde başbaşa kalmayı tercih etmediğiniz için daha evlilik öncesi yakınlaşmak istemediğinizi söylediğiniz için bu ayrımın farkında olmuş olmanız bu yaşınızda.
İsterseniz önce kendiniz tanıyın. Ne istediğinizi anlamlandırmaya çalışın.
İçinize sinmiyor ise ayrılın, cinsel çekim farklı bir olgu.Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ben,bir aylık bir ilişki için erken olduğunu düşünüyorum,
Ben zaten bekarete çnem veren bir erkek istemem.Bu tarz erkekler bana göre değil zaten,aşırı dindar ya da aşırı yobaz insanların bakış açısı bana göre değil.
Ama bu şahıs sanki çok erken davrandı.Beni bu üzdü.Bir süre sonra ben kendimi davet ettirirdim ki onun evine az bekleseydi.
Aşk ve ilişki değil ama cinsellik yaşa bağlı.Aşk ,ilişki ve cinsellik durumunun yaşa bağlanmasını anlayamıyorum.
Daha önce ilişki yaşadı diye kadına durduk yere ortalık malı muamelesi yapan birinin hoşgörüden bahsetmesi çok dramatik. Biraz balık falan tüketin de beyin fonksiyonlarınız güçlensin, hem depresyon riskini de azaltıyor. İyi olur.tam tahmin ettiğim gibi :) hoşgörülü olun yahu farklı düşüncelere karşı, herkes tek tip düşünmek zorunda mı? böyle düşünüyorum.
siz üstün modern insanlar olarak bu şekilde yaşamaya ve bu düşünceyi savunmaya devam edin. aşırı modern yaşamınızda mutluluklar dilerim. :)
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ben,bir aylık bir ilişki için erken olduğunu düşünüyorum,
Ben zaten bekarete çnem veren bir erkek istemem.Bu tarz erkekler bana göre değil zaten,aşırı dindar ya da aşırı yobaz insanların bakış açısı bana göre değil.
Ama bu şahıs sanki çok erken davrandı.Beni bu üzdü.Bir süre sonra ben kendimi davet ettirirdim ki onun evine az bekleseydi.
Cinsellik tabii ki yaşla birlikte yorumlanabilir. 34 yaşına kadar cinsellik yaşamayan birisi böyle çok da emin olmadan ilişki yaşarsa hem rahatsız olabilir hem de adamda gereksiz bir ego olur. Hatta belki sorumluluk almamak için kaçmak bile isteyebilir. Muhtemelen siz kafanızda çok önemli bir yere koymuşsunuzdur cinselligi ama adam için aşırı sıradan bir olay olmuştur bu yaşta.Aşk ,ilişki ve cinsellik durumunun yaşa bağlanmasını anlayamıyorum.
Aşk ve ilişki değil ama cinsellik yaşa bağlı.
34 yaşına kadar ilişkiye girmeyip beklediyseniz bu sizin için önemli bir konu. Yoksa daha önce yapardınız.
Bu kadar önem verdiğiniz bir durumu da bu şekilde yanaşan bir adamla, adamdan emin olmadan yapmanız, sonrasında gelişebilecek olumsuz durumlarda size çok zarar verir.
O nedenle 34 yaşında ve bakire olan birinin birkaç aylık ve ısrarla eve çağıran sevgilisiyle ilk ilişkisini yaşamasını, 35 yaşında ve aktif cinsel hayatı olan biri olarak önermem.
Yaşamadım ama yaşamış olsaydım da istemezdim ki hemen.Aşk ve ilişki değil ama cinsellik yaşa bağlı.
34 yaşına kadar ilişkiye girmeyip beklediyseniz bu sizin için önemli bir konu. Yoksa daha önce yapardınız.
Bu kadar önem verdiğiniz bir durumu da bu şekilde yanaşan bir adamla, adamdan emin olmadan yapmanız, sonrasında gelişebilecek olumsuz durumlarda size çok zarar verir.
O nedenle 34 yaşında ve bakire olan birinin birkaç aylık ve ısrarla eve çağıran sevgilisiyle ilk ilişkisini yaşamasını, 35 yaşında ve aktif cinsel hayatı olan biri olarak önermem.
Farklı bir bakış açısı,bunu düşüneceğimKarşı değilseniz duygularından emin olmak ne demek. Siz onunla bir şeyler yaşamak istiyor musunuz?
Duygudan emin olmak demek ayrılırsanız pişman olur musunuz bir şeyler yaşadığınıza?
Sonuçta şu an bir çekim varsa duygu da vardır.
1 ay erken değil.
Kaldı ki cinsellik yaşamayacaksınız sadece evine gideceksiniz anladığım kadarıyla
Ha bu da var.Hatta belki sorumluluk almamak için kaçmak bile isteyebilir.
Hemen istemekten bahsetmiyorum ki. İsterseniz üç ay sonra sevişirsiniz. Mesele bu değil.Yaşamadım ama yaşamış olsaydım da istemezdim ki hemen.
Cinsellik benim için basit bir olgu değil.
şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Aynı fikirdeyiz .Hemen istemekten bahsetmiyorum ki. İsterseniz üç ay sonra sevişirsiniz. Mesele bu değil.
Siz bu yaşınıza kadar kimseyle yaşamadıysanız sekse verdiğiniz önem ve değer farklıdır. Adamın sizinle aynı açıdan baktığına emin değilsiniz.
Ben sevişsem ve adam üç gün sonra aramasa "oha öküz çıktı" der söver geçerim.
Siz ilk ilişkinizi bu adamla yaşasanız ve adam üç gün sonra aramasa duygusal olarak muhtemelen kaldıramazsınız. Çünkü bunca sene beklediğiniz, önem verdiğiniz, anlam yüklediğiniz ilk ilişkinizi böyle bir hırtla yaşamış olursunuz.
O yüzden bu adamla en azından yakın zamanda bir şeyler yaşamayın. Bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?