- 30 Kasım 2019
- 12.746
- 40.969
- 598
He heee kesin öyle olmuştur. Hiçbir erkekte demez zaten ben naneleri yedim kızı kaçırttım diye.Evet en iyi düğün salonunda yapılmış hatta kız düğünü pastalı yaptınız yemekli yapmadınız bedavaya getirdiniz diye başlarına kalkmışondan kavgalar olmuş.
Ben seninle hem fikrim zaten .Oyle dusunen surekli eski karisini anlatmaz ki ama
Ayrica para istememesi evlenirsek birlikte oderiz dememesi bi lutuf degil ki? Evlenince kendi bile odese sonucta 1 evden cikmis olacak o para
Ve o bunu saklamis
Kimbilir ne yapti da eski esine o miktari odemek zorunda kaldi bilemeyiz
Her sekilde guvenilmez biri izlenimi veriyor
Çirkinleşmeden kavga etmenin yolunu bulmalıyız ancak asla kavgadan kaçmamalıyız. Sizi sindirmesine izin vermeyin. Sevgilimden sakladığım 200 bin tl yalanım ortaya çıksa napacağımı şaşırır korkarım ben kaybetmekten, ah vah ederim ben naptım derim adam gülüp geçiyor öyle manipüle etmiş ki sizi tepki bile veremiyorsunuz.Kavga zamanı çok çirkinleşiyorum. Aslında erkekler hakediyor. Keşke çıkarsaydım. Sessizce kesip atacagim içine dert olsun. Yalan söylemenin bir bedeli olmalı.
Burdakilerin birşey söylemesine ihtiyacınız var mı cidden? Evliliğinde şiddet, aldatma, küfür vs olan kadınlar bile boşanmamak için , kendilerine değişik gözle bakılmasın diye boşanmıyorken, 1 ayda ev ayıran bir kadın var. Bunun açıklaması frekans olabilir mi sizce ? Sizden sakladığı büyük miktar borç çıkmış ortaya, üzülmüş, şok olmuşsunuz, ne yapmış adam? Gülüp geçmiş... Bu tavır bile çok sey anlatıyor. Konu sahibi çok muhtemel sevilmiyorsunuz, borçları ödeyecek/ yardim edecek birini arıyor adam.Guvenim çok zedelendi. Burdaki arkadaşlar bir şeyler söyler de gözüm açılır diye konu açtım.
Şahsen eşimden ayrılırsam sevgilisiyle muhattap olmak istemem.Adam melek mi şeytan mı orasını bilemem fakat bana doğru gelmiyor.
İlişkiler 2 kişiliktir , konu sahibinin ilişkide muhatabı kimse ona sormalı.
Herşeyden önce bir daha o boşboğaz kadınla muhabebete girmeyin bağınızı koparın benceMerhaba kızlar
Sevgilimle iyi anlaşıyoruz ve uzun zamandır tanışıyoruz. Sevgilim benden önce kısa bir evlilik yapmış ve 1 ay sürmüş. 1 ay sonra frekanslar uyuşmadığı için yolları ayırmışlar. Sevgilim bulunduğum yere geçen senenin başında tayin oldu yani boşandıktan hemen sonra buraya geldi. Gayet iyi anlaşıyoruz, birbirimizi de seviyoruz. Geçen gün çalıştığı yere gittim, orada arkadaşının eşi de vardı. İyi birisi. İşi ne zaman ciddiye bağlayacaksınız diye sordu. Ben de bu yaz nişan yapabiliriz dedim. Geçen sene geldiğinde baya bir borcu vardı 200 bin TL borcunu yapılandırdı hepsini ödemiş mi dedi ben şok oldum. Çünkü bana söylememişti. Kadın, biz de düğün yaptık bu kadar borca nasıl girilir şaşırdım dedi. Bilmediğimi söyledim. Kadın bunu bana söylediğine pişman oldu. Ben sorduğumda 30 bin TL kadar borcum var o da bir kaç ay sonra biter demişti. Hepsini ödemiştir desem o da memur yani nasıl hemen ödeyecek? Sizce yalan mı söylüyor? Böyle bir durumda ne yapmalıyım? Mantığım almıyor duygularım karmakarışık. Başkasının borcunu öderken evlenmek, işi resmiyete bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Burdaki hanımların objektif yorumlarına ihtiyacım var. Lütfen gözümü açın.
Niye öyle dediniz ki? Kadın iyi ki dedi. Yoksa haberim olmayacaktı.Herşeyden önce bir daha o boşboğaz kadınla muhabebete girmeyin bağınızı koparın bence
O kadar yapıp edip boşanan adamdan korkulur.Demek arkasına bakmayan tipten.Borcunu tam olarak öğrenin.Bence evliliğe bir yığın borçla girmeyin.İlerleyen zamanlarda bu size sıkıntı olurMerhaba kızlar
Sevgilimle iyi anlaşıyoruz ve uzun zamandır tanışıyoruz. Sevgilim benden önce kısa bir evlilik yapmış ve 1 ay sürmüş. 1 ay sonra frekanslar uyuşmadığı için yolları ayırmışlar. Sevgilim bulunduğum yere geçen senenin başında tayin oldu yani boşandıktan hemen sonra buraya geldi. Gayet iyi anlaşıyoruz, birbirimizi de seviyoruz. Geçen gün çalıştığı yere gittim, orada arkadaşının eşi de vardı. İyi birisi. İşi ne zaman ciddiye bağlayacaksınız diye sordu. Ben de bu yaz nişan yapabiliriz dedim. Geçen sene geldiğinde baya bir borcu vardı 200 bin TL borcunu yapılandırdı hepsini ödemiş mi dedi ben şok oldum. Çünkü bana söylememişti. Kadın, biz de düğün yaptık bu kadar borca nasıl girilir şaşırdım dedi. Bilmediğimi söyledim. Kadın bunu bana söylediğine pişman oldu. Ben sorduğumda 30 bin TL kadar borcum var o da bir kaç ay sonra biter demişti. Hepsini ödemiştir desem o da memur yani nasıl hemen ödeyecek? Sizce yalan mı söylüyor? Böyle bir durumda ne yapmalıyım? Mantığım almıyor duygularım karmakarışık. Başkasının borcunu öderken evlenmek, işi resmiyete bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Burdaki hanımların objektif yorumlarına ihtiyacım var. Lütfen gözümü açın.
Konuyu tam okumadım aslında ama bu konuda çok uc bir örnek biliyorum
Bir yakınım ailece dolandırıcı kıvamında
Önce eşinden ayrı iş kuruyor orada eşini aldatıyor ortağı dolandırıyor uçan kuşa borcu var eşinden ayrılmadan evli iken kız istemeye ailece gidiyorlar yol parası bile borç kızı isteyip Nisan yapıyorlar. Sonra o durumu çakıyor ayrılıyor kim ne koparırsa alıyor ama borçlar tabiki asla ödenmiyor
Eski çevresi sayesinde ünlü marka bir otelde gece Müdürlüğü yapıyor fakat sgksiz. Yine borçlardan kaçıyor
Su an kanada ya yerlesecekmis hesaba para lazım yine sınırı geçince vericem diye borç arıyormuş. Ve Bingo kız arkadaşı var Nisan yapmış
Ben hep etrafı tanıyamamış diyordum bana yok değişti diyorlardı. Sonra ortaya çıktı ki yıllar önce çalıştığı yeri sahte fatura ile dolandırmis kimsenin haberi yok.
Bu arada yilbasinda univ arkadaşlarını dolandırdı o zamanki sevgilisine swaroski aldı herkesten faturam kaldı ödeyemedim diye 250 TL istemişti küçük düşün büyük olsun
Su an bir şekilde sevgilisine ulaşmayı çok isterdim ama imkansız.
Ayy bundan iki sezonluk dizi çıkar. Allah evlerden ırak etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?