Sevgilimin Önceki Evliliğinden Borcu

Ben seninle hem fikrim zaten .

Acaba adam mı böyle düşünüyor, evlenince ödeyip ödemeyeceğini de bilmiyor ki konu sahibi .
Belki adam borcu bitirmeden evlenmeyecek .

Konu sahibi alacak karşısına adama soracak .
Tatmin olursa yoluna devam etsin olmazsa da hadi bana müsade desin yokuna baksın.

Kavga zamanı çok çirkinleşiyorum. Aslında erkekler hakediyor. Keşke çıkarsaydım. Sessizce kesip atacagim içine dert olsun. Yalan söylemenin bir bedeli olmalı.
Çirkinleşmeden kavga etmenin yolunu bulmalıyız ancak asla kavgadan kaçmamalıyız. Sizi sindirmesine izin vermeyin. Sevgilimden sakladığım 200 bin tl yalanım ortaya çıksa napacağımı şaşırır korkarım ben kaybetmekten, ah vah ederim ben naptım derim adam gülüp geçiyor öyle manipüle etmiş ki sizi tepki bile veremiyorsunuz.

Burda erkek hep kadını suçluyor da birde kadından dinlemek lazım nedense hep boşanan erkeklerin meşhur lafı soğudum çok kavga ederdi vs vs sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık....bence uzaklaş adam bir ayda soguyorsa herşeyden soğur

Evlilikler kısa sürede de bitebilir fakat sebebi önemli. Ayrıca bu adamla evlenirken maddi olarak hiçbir şey yapamayacak bu durum sizin canınızı sıkacak. Önemli değil düğün vs dersiniz ama insan başına gelince anlıyor önemli olduğunu. Karşınızdaki kişinin maddiyati da önemli. Bence yol verin gitsin sizin gibi bekar, birikimini başkasına harcamamjs birisi çıkar karşınıza

Guvenim çok zedelendi. Burdaki arkadaşlar bir şeyler söyler de gözüm açılır diye konu açtım.
Burdakilerin birşey söylemesine ihtiyacınız var mı cidden? Evliliğinde şiddet, aldatma, küfür vs olan kadınlar bile boşanmamak için , kendilerine değişik gözle bakılmasın diye boşanmıyorken, 1 ayda ev ayıran bir kadın var. Bunun açıklaması frekans olabilir mi sizce ? Sizden sakladığı büyük miktar borç çıkmış ortaya, üzülmüş, şok olmuşsunuz, ne yapmış adam? Gülüp geçmiş... Bu tavır bile çok sey anlatıyor. Konu sahibi çok muhtemel sevilmiyorsunuz, borçları ödeyecek/ yardim edecek birini arıyor adam.

Adam melek mi şeytan mı orasını bilemem fakat bana doğru gelmiyor.
İlişkiler 2 kişiliktir , konu sahibinin ilişkide muhatabı kimse ona sormalı.
Şahsen eşimden ayrılırsam sevgilisiyle muhattap olmak istemem.
Ama bu adam da tutup doğruyu söylemez
En güzeli direkt ayrılsın. Zaten 1 ayda boşanan adamla yola çıkmak kumar oynamak gibi. Bi de yalan söylemiş daha şimdiden. Bunun için uğraşmaya deymez.

İlk olarak size yalan söylemiş. Yani görüştüğünğz kişi yalancı biri. He böyle borç konusu açılmasa söylemese dicem de açıldığı halde bile bile yalan söylemiş. Bir insan neden 200.000 tl borcu olduğu halde yazın nişanlanacağo kişiye söylemezki. Siz ayrılmayın diye tabiki.
Sizinle evlenirse karlı çıkan o olacak. Siz maddi zarara uğrayacaksınız, evlilikten elde edeceğiniz maddi menfaati sağlayamayacaksınız. Eşinizin sizi hiç ilgilendirmeyen oldukça yüklü miktar borcu aslında tali yoldan sizde ödemiş olacaksınız. Valla ben şahsım adıma çok zor. Hem yalancı hem borçlu. Hayata bir kere geliyoruz, önce borçlarını ödesin beni hiç bi şekilde maddi kayba upratmasın ondan sonra derdim. Ki onu bile diyebilir miydim bilmiyorım. 200.000 tl ya 10 senelik çalışanım 10 senelik emeğim resmen..

Herşeyden önce bir daha o boşboğaz kadınla muhabebete girmeyin bağınızı koparın bence

1 ayda boşanması için insanın ciddi sebepleri olmalı. Mesela psikolojik rahatsızlıklar, şiddet, aldatma, cinsel hastalıklar gibi...
Bence yaz nişan yapmak yerine gözlemleyin.

ay bir de eski eşini anlatıp duruyormuş. Ne kadar miğde bulandırıcı kızlar. Hadi bir kere iki kere karsı tarafında bilmesi gereken bir şey varsa anlatırsın da.. bu hiç olgunlaşmamış birisi bence.

Geçmişini bilmediğiniz bir adama ve anlattıklarına bu kadar güvenmeyin. Ki anlatması bile iğrenç eski eşiyle yaşadıklarını belkide kendi hatalı ne biliyorsunuz? O borcu kim bilir nerede yaptı? Adam size baştan yalan söylemiş 30 bin diye sonra 200 bin tl olduğu ortaya çıktı bu borç kolayda ödenmez, evlenmek için acele etmeyin. Aslında aceleyi bırak direk ayrılman lazımdı bunu öğrendikten sonra.

Konuyu tam okumadım aslında ama bu konuda çok uc bir örnek biliyorum
Bir yakınım ailece dolandırıcı kıvamında
Önce eşinden ayrı iş kuruyor orada eşini aldatıyor ortağı dolandırıyor uçan kuşa borcu var eşinden ayrılmadan evli iken kız istemeye ailece gidiyorlar yol parası bile borç kızı isteyip Nisan yapıyorlar. Sonra o durumu çakıyor ayrılıyor kim ne koparırsa alıyor ama borçlar tabiki asla ödenmiyor
Eski çevresi sayesinde ünlü marka bir otelde gece Müdürlüğü yapıyor fakat sgksiz. Yine borçlardan kaçıyor
Su an kanada ya yerlesecekmis hesaba para lazım yine sınırı geçince vericem diye borç arıyormuş. Ve Bingo kız arkadaşı var Nisan yapmış
Ben hep etrafı tanıyamamış diyordum bana yok değişti diyorlardı. Sonra ortaya çıktı ki yıllar önce çalıştığı yeri sahte fatura ile dolandırmis kimsenin haberi yok.
Bu arada yilbasinda univ arkadaşlarını dolandırdı o zamanki sevgilisine swaroski aldı herkesten faturam kaldı ödeyemedim diye 250 TL istemişti küçük düşün büyük olsun
Su an bir şekilde sevgilisine ulaşmayı çok isterdim ama imkansız.

O kadar yapıp edip boşanan adamdan korkulur.Demek arkasına bakmayan tipten.Borcunu tam olarak öğrenin.Bence evliliğe bir yığın borçla girmeyin.İlerleyen zamanlarda bu size sıkıntı olur

Gözünüzü, bırakmanız konusunda açabiliriz. Bu adamdan olmaz.

Son düzenleme:
Ayy bundan iki sezonluk dizi çıkar. Allah evlerden ırak etsin.

Benim ilk evliliğimde eşim 45 yaşındaydı ve yıllar sonra, öğrenciliğinden kalma kredi borçları olduğunu öğrenmiştim. Beş sene evli kaldım da hâlâ borçları duruyordu. Erkekler bu borç konularında bazen çok tuhaf olabiliyor. İyi düşünün, sonra hayal kırıklığı yaşamanızı istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…