Sevgilimin Önceki Evliliğinden Borcu

Siz ikna edilmeyi bekliyorsunuz bence. Her şeye çata çat kavgayı basmışsınız zaten, şimdi sizi ne durdurdu? Ha bir eksik ha bir fazla sonuçta.
Bir ara sürekli eski eşinin yaptıklarını anlatıyordu anlatma bu kadar detay bilmek istemiyorum kavgası oldu. Önceden ne olacak ki talihsiz bir evlilik yapmış diyordum ama gercekten çok zormuş. Bunu kaldirmak gerçeklerle yüzleşmek zormuş.

Öfff bir aylık karısını anlat anlat bitirememiş, ne avamlık ya. Bu kadar diline vurması da sıkıntı, aldatan sevgilisine sabah akşam sövüp sonra evleneni gördük, duygular kalmış hala bunda da demek ki.

Kız altınların eşyaların hepsini almış buna da borcu kilitlemiş onun acısı.

Eşyaların hepsini alamaz öyle bir şey yok. Ayakta kekliyor sizi. Satıp savmıştır onları o.
Kız eğer eşyaları verirsen anlasmali bosanirim yoksa da sürün demiş. Mecburen verdim dedi. Ne kadar doğru bilemem.

Ama aciklamamis ki
Evet canim 200du ama 40 bin kaldi falan dememis
Aciklama yapmaya bile gerek duymamis
Ben boyle birini hayatimda tutmazdim sahsen
Kimbilir daha neler sakliyordur diye

Ama aciklamamis ki
Evet canim 200du ama 40 bin kaldi falan dememis
Aciklama yapmaya bile gerek duymamis
Ben boyle birini hayatimda tutmazdim sahsen
Kimbilir daha neler sakliyordur diye
Adam acaba önceki evliliğim , geçmişim sevgilimi ilgilendirmez diye mi düşündü ?
Sonuçta konu sahibinden para istememiş, evlenirsek birlikte ödeyeceğiz de dememiş.
Kimse de bir aylık evliyken boşanmaz , o konuda diğer yorumlara katılıyorum.
Mutlaka ciddi bir şey vardır .

Kız eğer eşyaları verirsen anlasmali bosanirim yoksa da sürün demiş. Mecburen verdim dedi. Ne kadar doğru bilemem.
E yine sürünüyor? Her türlü sürüneceğinin farkındaymıştır zaten, borçlar dünya olmuş. Bir tık daha katmerli sürünürdü ölüm yok ya ucunda.

E yine sürünüyor? Her türlü sürüneceğinin farkındaymıştır zaten, borçlar dünya olmuş. Bir tık daha katmerli sürünürdü ölüm yok ya ucunda.
Üstelik 5 ay önce falan söyledi 30 bin borcum kaldı diye 1 buçuk senede bir memur nasıl 200 bini ödeyecek ki aklım almıyor. Yalan söylemesi kredisini sıfırladı

O değil de bu erkolara karada ölüm yok ha. Başkasının bir ayda boşadığı adamın bile sevgilisi olabiliyor. Hem de 200 binlik borçla hala sevgilisi var adamın.
Benim çevremde var bir tane varlık düşmanı kımıl zararlısı. Karısı dolandırıcılığından, eve bakmamasından ötürü bir çocukla bir senede boşadı. Bunda da borç harç gırla. Bu salağa şu haliyle bile evinden kaçıp gelen bekar kız oldu. Ha evlenmediler, orası ayrı.
Ne var bu erkolarda yav? Her koşulda alıcısı oluyor.

Ç.k. Altından hem de. Djdjcjfjf. Hayır bizim çocuklar karıya höst dese kısmeti kapanır, ne hayatlar ne insanlar var diyorum ya.

Eğer borcu varsa kaç kaç kaç arkana bile bakmadan

Ben bunu adam ederim sanrısı

Böyle bir şey oldugunu bilsem asla kabul etmezdim. Boşanan her kim ise kadın da erkek de olsa kesinlikle yargılayıcı gözle bakmıyorum. Ama bunu yaşamış biriyle olmak çok zormuş bunu anladim.

Böyle bir şey oldugunu bilsem asla kabul etmezdim. Boşanan her kim ise kadın da erkek de olsa kesinlikle yargılayıcı gözle bakmıyorum. Ama bunu yaşamış biriyle olmak çok zormuş bunu anladim.
Bacım sabahtan beri anlattıklarından şurada yedi kat el olan, konudan fersah fersah uzak olan kadınlar bile bin tane çıkarım yaptı. Sen senden gizlenen, ciddiye giden bir ilişkide gizlenmemesi gereken bir konuda adama soru soruyorsun. Adam gülüyor cevap vermek yerine. O anda nasıl Müge Anlı çıkmadı içinden de "başlıcam aşkına" diyemedin ya?
Bak benim de sevgilim var, benden böyle önemli bir şey saklasa, ben de sorsam ve gülse... Yeminle ağzına terlikle vururum, güldüğü ağzına.
Bir de bir ayda boşanmış diyorsun, boşanma sebebi düğünün kötü olması olabilir mi ya? Bir düşün, aklına yatıyor mu hiç? Türkiye topraklarında hiç mümkünatı var mı? Herkes yazmış işte onca ev düzüldü, masraf edildi diye oturur bizim insanımız, kan kusar şerbet içtim der. Mutlaka başka bir şey olmuştur. Ki sen de diyorsun altını bozdurdum diye hırsız dedi bana dedi diye. Demek ki düğünün yemekli olmamasından daha büyük bir problem olmuş. Artık neyse kız bir ayda pes etmiş. Sen bunu yabana atma. Senden de bu adamı bırakmayacak bir enerji alıyorum ben bu arada.

Ay çok güldüm Müge anlı kısmına. Yok canım ayrılacağım. Böyle olmaz beni çok rahatsız etti bu konu. Başta kendime kızıyordum sırf böyle bir sey yaşamış diye yargılıyorum diyordum. Biraz da sevginin etkisi tabi. Ama her ne olursa olsun en kötü ortada bir yalan var.
Yalan üzerine evlilik kurulmaz. Bitireceğim.

Oyle dusunen surekli eski karisini anlatmaz ki ama
Ayrica para istememesi evlenirsek birlikte oderiz dememesi bi lutuf degil ki? Evlenince kendi bile odese sonucta 1 evden cikmis olacak o para
Ve o bunu saklamis
Kimbilir ne yapti da eski esine o miktari odemek zorunda kaldi bilemeyiz
Her sekilde guvenilmez biri izlenimi veriyor

Ya bir de şunu düşün. O arkadaşlar o gün ağzından borcu kaçırmasa ne olacaktı?
Sen belki de 200 binlik borçla evlenecektin bu adamla. Millet ev kredisi öderken, sen de kocanın eski karısına yaptığı düğünün borcunu ödeyecektin.
Artık ne iyilik yaptıysan Allah karşına çıkarmış. Ya annenin babanın hayır duası tutmuş. Yaaa işte bak hayatta bazı anlar ne kadar belirleyici. Sana gerçeği sundu, bundan sonrasını ne yapacağın sana kalmış artık. Umarım iyi olur senin için. Selametle.

Çıkacak kavganın "gereksiz"olacağından emin miyiz? Belki bana kızacaksınız ama evliliklerde sürekli aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey tadında olup aman huzursuzluk çıkmasın diye alttan almak huzur getirmiyor herşey daha çok sarpa sarıyor. Ben acı şekilde tecrübe ettim size söylemesem vicdan azabı çekecektim.

Kavga zamanı çok çirkinleşiyorum. Aslında erkekler hakediyor. Keşke çıkarsaydım. Sessizce kesip atacagim içine dert olsun. Yalan söylemenin bir bedeli olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…