Arkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Bizim gençliğimizde böyle bir moda akımı vardi.Grunge müzik ve giyim tarzı.Yirtik,pirtik kirli görünümlü salaş kıyafetler,bakımsız pis görünümlü saçlar falanYanlış anlamazsanız yorumunuz ilgimi çektiği için sormak istiyorum sadece.Mesela ben yırtık ya da çamaşır sulu giysem başkasının değerinden önce kendimi iyi hissetmem. Siz hissediyorsunuz anladığım kadarıyla da. Bu sadece size verilecek olan değeri anlamanız için yaptığınız bir şey mi yoksa tamamen tercih mi?Cidden merak ettim.
Sadece iç görünüşle bitmiyor ki dış görünüşte insanı çekiyor yırtık çorapla baş parmağı çıkmış bir adamı yahut kadını kim çekici bulur sorarım sizeAldığım değer ekonomik yetersizliklerden dolayı iyi ve yeni kıyafet giyememekle ölçülüyorsa gözümde geçerliliği yoktur zaten dışımı değil içimi seven insanları yanımda isterim ben de sadece
Hippilerle mi takıldın kız?Bizim gençliğimizde böyle bir moda akımı vardi.Grunge müzik ve giyim tarzı.Yirtik,pirtik kirli görünümlü salaş kıyafetler,bakımsız pis görünümlü saçlar falan.
Ayy ne uğraşacak elin adamıyla hazır bakımlıları varken adam mı kalmadı sonra evlenince kıymet bilmezler değmezBence konuşun bu konuyu, ona istediğiniz tarzda bikaç kıyafet alın, zamanla çözülür bu konu
Birisi anasayfaya paslanmis külodunu atmisti, (bir kac gun ust uste giydigi icin paslanmis gibiydi ) hamile miyim diye soruyordu o geldi aklima. Yirtiga falan okeyim benYırtık iç çamaşırı mıson 6 ay iç çamaşırına verdiğim parayı duysanız yırtık solmuş nefret ederim ama bak şunu ekleyeyim şuan yanımda 2 tane eşimin kalın çorabı var atmaya kıyamadım çok küçük delikleri var baya da pahalanmış kışlık çoraplar yazın köyde giyeriz dikeceğim diye getirdim yanıma ama konuya takılı kaldım
Ne ettin bebito,60 kuşağı değilim heptenHippilerle mi takıldın kız?
Maddiyattan dolayı alamıyor olabilirler zaten öyle bir insan yinede diker diktirir ama özellikle yırtık kullanıyorsa psikolojik bir durumu olabilir yine de bilemiyorum.Bazen gerçekten yırtık giyenleri görüyorum özellikle mi almıyorlar acaba?
Ayy ne uğraşacak elin adamıyla hazır bakımlıları varken adam mı kalmadı sonra evlenince kıymet bilmezler değmez
Maddiyattan dolayı ise saygı duyarım ama bir komşumuz maddi durumları iyi teyze bir terlik giymiş yok anacım yok tam geri dönüşüme atılacak cinstenMaddiyattan dolayı alamıyor olabilirler zaten öyle bir insan yinede diker diktirir ama özellikle yırtık kullanıyorsa psikolojik bir durumu olabilir yine de bilemiyorum.
Bu açıdan bakmadım ama hiç kıyafet almayıp cimrilik varsa sıkıntı ona çok dikkat etmek lazımYa biz eşimle 16 yıldır beraberiz, dolaplarımız birbirimizin zevkine göre şekillendi, eteği elbiseyi çok seviyor diye yıllarca 80 tane böyle kıyafet aldık, ona da benim sevdiğim tarzda.. Doğru düzgün adam kolay bulunmuyor bence, ben karakterini ve tipini beğendiysem hiç gocunmam şekillendiririm.
Her gün farklı kıyafet mi alacak. Pis olmadığı sürece sıkıntı yokPis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Ruhumda hippilik var ama hijyen takıntım olduğu için çok zor canım
amaci baska arkadasin. Londra/ Almanya ya da baska bir yer artik neresi olursa cikar amacli ilişkiler kuruyor gibi:)
Öperim seniRuhumda hippilik var ama hijyen takıntım olduğu için çok zor canım.
Aska inancim yok dedi acik acik zaten, o bakimdan mantik veya cikar iliskisi kurmasina karsi değilim de, kiyafete neden takildi onu anlamadim, azcik sorun bulayim da hepten mantik iliskisi olmasin dedi zaar.En son Londra'da yaşayan bir adamla görüşüyordu. Adamın Londra'dan Türkiye'ye gelmek için verdiği uçak bileti parasına acıyım dedim; sonra oradan uzak mesafe ilişkisi yürüten adamın da acınacak yanı olmadığı geldi aklıma.
Ve kendisine yakismayan seyler
Kıyafete neden takıldı cimri mi değil mi parası var mı yok mu yanımda gezerken de şık da olsun istediAska inancim yok dedi acik acik zaten, o bakimdan mantik veya cikar iliskisi kurmasina karsi değilim de, kiyafete neden takildi onu anlamadim, azcik sorun bulayim da hepten mantik iliskisi olmasin dedi zaar.
Onlarda sırada bekliyorduGiyim bir özbakım değil ki. Kıyafetleri mi pisti yani? Ay o zaman bırakın eski sevgiliniz olsun. Dışarısı mis gibi giyinen dalyan gibi herif dolu. Neden çekeceksiniz onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?